♤ Final - 3 ♤

6.6K 222 48
                                    


Selam yeni kitap kapağımız nasıl olmuş ? Şu beni destekleyip çok iyi yorum yapanlar varya... Işte onlar için devam ediyorum. Yoksa final 3 olmayacaktı. Onları ayrı bi çok seviyorum. Iyi ki varlar. Bu son bölüm mu ? Belki. Ama size Özel bölümlerim olabilir. Bu zamana kadar kitabımı okuyup , değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Hayallerimi gerçekleştirmemde sizinde parmağınız var. Öpüldünüz kitapkurdularım ♡♡

~~~

Cumartesi gününden :

" Elimden zehir olsa yersin öyle mi? " diye sordum.

" Evet aşkım yerim. Senide yerim , bebeğimizide yerim. " diyip ağzına ekmeği attı. Hani şu krempeynir reklamında ki çocuk gibi.

" Bebeğimizi bir kere ben yedim. O yüzden karnımda. " dedim. Bu espiriyi cidden ben mi yaptım ? Vovv. Ben iyice yaşlanıyorum yoksa böyle espiriler yapmam ben. Biliyonuz hani.

" Aşkım sus. Aşkım ağzına kürekle vururum sus. " diyip ice-teadan bi yudum içti.

Şuan bu hali çok komikti. Kahvaltiyi yani yiyecekleri hızlı hızlı ağzına atıyordu. Bu da onu yeme isteğimi ortaya çıkarıyordu. Ben bunu sabah , öğle , akşam yemeği yerine yiyebilirim. Ağzıma iki tane vurup " Tövbe Tövbe " dedim. ay iyice fesatlaştım. Tabi kime çekmişim. Hayır Derin değil , abim. Tamam tamam iyice fesatlaşmadan susuyorum.

" Hadi çabuk ye , gidicez. " deyip yine aynı reklamdaki çocuk gibi yemeğe başladı.

Çok yakışıklı olduğunu demiş miydim ?

Kahvaltıyı topladıktan sonra odaya çıkıp , giycegim elbiseleri seçtim. Üstüme evli , mutlu , çocuklu yazan bir tişört altına da bir pantolon giymiştim. Pantolon zar zor götüme olmuştu. Saçlarıma şekil verdim. Odaya giren Derin'e baktım. Kızıl , beyaz bordo renginde v yakalı bir tişört. Altında ise dar pantolon giymişti.

Oh ne güzel. Pantolon ona ne kadar güzel olmuş. Biz hamileyiz diye zar zor götüme sığıyor. Tabi erkeklerin hamile olma ve regl dönemi yok. Çok rahatlar ama kızlar. Sonra neden trip atıyorlar . Neyse susuyorum.

" Sanki o pantolon bi anda patlıycak gibi duruyor. " diyip gülmeye başladı. Cidden öyle mi gözüküyordu ?

" Pislik " diyip kafasına ayağımda ayıcıklı pandifimi kafasına attım.

" Hadi hadi gidelim geç kalcaz. " diyip sırıttı.

" Tamam" diyip beyaz spor ayakkabımı giydim.

Hastaneye geldiğimizde Derin arabadan inip benim olduğum yere geldi. Evet kapımı açtı. Şaşkınlıkla ona baktım. " Buyrun Matmazel. " diyip elmacık kemiğini belirgenleserek güldü. Yerim aşkım ben seni.

" Şaşırtıcı "diyip bende kahkaha attım. Ona baktımda ona da gülüyordu. Galiba bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz için mutluyduk. " Matmazel çok konuşuyorsunuz. " diyip elimi tuttup yavaşça arabadan inmeme yardımcı oldu.

" Çünkü çok heyecanlıyım. Heyecandan hiç susmaya bilirim o derece. " diyip güldüm.

" Sen zaten hiç susmuyorsun ki. " diyip küçük bir kahkaha attı.

" Derin. ! " dedim uyarıcı bir tonla.

Hastaneye girdiğimizde görevli doktora doğru yürüdük. " Merhaba efendim...."diyip Derin'e baktı. Kadın birden saçlarını düzeltmeye başladı. Şimdi ben bu kadını burda dövsem azar işitirmiyim ?

* HE HE DÖV ZATEN SONRA BEBEK DÜŞSÜN.! *

Iç sesimi bulup dövesim var ama kendime vurucağım için yapamıyorum. Tamam sustum. Cüzzz , bye.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin