53. " DefGün çifti. "

5.6K 179 20
                                    


MEDYA : BAŞAK VAR.!

YOUNOW ' DA CANLI YAYIN YAPACAĞIM. GÜNÜ DAHA BELLISIZ. AMA ANASAYFAMA NE ZAMAN ISTERSENİZ YAZABILIRSINIZ. IYI VE KÖTÜ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. ♡

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

" Derin kalk artık ya.! " dedim kulağının dibinde bağırarak.

Ne biçim uyku var bunda böyle be ? Sanırsın kış uykusuna yattı. Üzerimde sadece gecelik vardı. Ama bu yatta geceliğin ney işi vardı ? Ama bunu sormasam meraktan çatlarım. O yüzden sabahın köründe Derin'i uyandırıyorum ya.!

" Derin kalk artık be adam. Bak gecelikle beraber korumaların önüne çıkarım. " dedim tekrar bağırarak. Sırt üstü yatan Derin'in kucağına oturdum. ŞŞT.! yanlış anlamayın fesatlar.!

Korumaların önüne asla böyle çıkmamı söylemişti. Flöf ediyorum flöf. Göğsüne vurarak "Uyan yoksa korumaların önüne böyle çıkarım " diye bağırdım.

Birden belimden tuttup kendine çekince , ağzım o şekli aldı. Bu hareketi beklemiyorum. Birden o benim üstüme çıkınca yanaklarım patlıcan moruna döndü.

" Hadi çıkta seni ve onu öldüriyim.! Sen böyle çıktığın için ölürsün, o da sana baktığı için ölür.! " dediğinde sinirlendiğini fark ettim.

" Şimdi Günaydın öpücüğü.! " dediğinde anlamamış gözlerle ona bakıyordum.

" Hay- " dememe kalmadan dudaklarıma dudaklarını bastırdı. Kısa öpücükten sonra benden ayrıldı.

" Günaydın herşeyim. " deyip gülümsedi. Herşeyim ne güzel bir kelime.

" Hiçte Günaydın değil bence Derin. Bu dolaptaki gecelikler kimin ? Ne işi var bunların burda ? Nasıl geldi bunlar ? Derin söylesene yaaa.! " diye bağırdımda ofladi.

" Susmuyorsun ki anlatayım. " dediğinde gözlerimi kisarak baktım.

" Tamam sustum anlat. " dediğimde ilk bi sırıttı sonra devam etti.

" Onlar sana aldığım gecelikler. Bu ara hiç gecelik tarzın yok. Hele de iç çamaşırlar konusunda kötüsün.! " diyip pis pis sıratarak yataktan kalktı.

Ben şimdi kalas olan kafanı bi kırıcam. Görcen sonra iç çamaşırı , geceliği. Yatağın kenarındaki terliği alıp kafasına doğru attım.

" Ah.! " diyince gülmemek için kendimi zor tuttum.

" Tam isabet. " diye mırıldandım.

" İç çamaşırıymış ha.! Bi kerecikte sapık olmasana be adam. " dediğimde pantolonunu giymeye çalışıyordu.

" Bi kerecikte konuşmasana ? " dediğinde sinirli gözlerle ona baktım.

" Ben bu gün bir yerlere gidicem.Canım çok sıkıldı. " diyip dolaptaki elbiseleri karıştırmaya başladım.

" Tamam seni Burak götürsün. " dediğinde tam itiraz ediyordum ki " Itiraz istemiyorum. O Rüzgar piçinin sana zarar vereceğini biliyorum. " diyince kafamı tamam anlamında sildim.

" Sana zarar gelirse o kişinin topuklarina sıkarım.! " dediğinde ona bakıp gülümsedim.

" Seni çok seviyorum. "

" Bende seni çok seviyorum karıcım. "

...

Saçlarımı topladıktan sonra kızıl olan gömleğimi pantolonum içine soktum. Saçlarımı at kuyruğu yaptıktan sonra aynada kendimi süzdüm. Telefonuma gelen mesajla oraya döndüm. Telefonumun ekran kilidi kaldırıp mesaj yerine tıkladım. Bilinmeyen bir numaradan gelmişti.

Yaz Okulum (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now