I like my new brother

18.4K 264 20
                                    

Claires synsvinkel
Jeg vågnede tidligt, og kiggede over på Cameron. Han sov tydeligvis, og det undrerede mig egentlig ikke for kl. var 6.30. Jeg skyndte mig at smutte ud af værelset, og ind i stuen. Den eneste der sad derinde var Jake.
"Godmorgen" mumlede jeg, og lagde mig ind under tæppet. Han svarede ikke, hvilket jeg syntes var totalt koldt og arrogant. Men jeg undlod at nævne det.
Jeg tror at vi sad der en times tid før de små drenge kom ind. Efterfølgende Luke og Albert.
"Nå! Er det dejligt med sommerferie?" Spurgte Albert på en rigtig jeg-er-en-super-sej-far agtig måde. Vi nikkede alle og kom med nogen underlige lyde.

Lukes synsvinkel
Jeg havde "stirret" på Claire hele morgnen. Det var nok fordi hun var min nye søster. Men udover der var hun også virkelig smuk, sød og 16 ligesom mig.

"Du har glor hele tiden på Claire" Sagde Jake der vi kom ind på vores værelse. "Vel gør jeg ej!" Mumlede jeg. "Helt sikkert"
"Okay måske gør jeg, men hun er altså virkelig lækker" forsvarede jeg mig selv. "Jeg kan ikke lide hende" Sagde han. "Hun tror bare at hun kan komme her og bo. Det er vores hjem, og hun ødelægger det"
"Deres forældre er alkoholikere, giv hende lige en chance. Jeg mener; hun må have det rigtig svært, og desuden er hendes lillebror mega nuttet"
"Ja måske, men alligevel. Jeg vil ikke have at vores familie ændrer sig" sukkede han. Jeg fniste lidt, fordi han lød som en pige. Han rullede øjne af mig, og satte sig foran computeren.
Det var enlig også det jeg havde tænkt mig at lave i sommerferien. Bortset fra at vi skal til USA om en uge. Vi flyver til Miami, så til Orlando (og henter mor), så tager vi til New York, hvor vi lejer en bil og kører til Californien. Vi skal være afsted i 3 uger, og jeg glæder mig mega meget.

*bank bank* lød det henne fra døren. "KOM IND" Skreg Jake. Og ind kom Claire, med to burgers og sodavand. "Jeres far sagde at i nok helst ville spise på jeres værelse" Sagde hun og stillede maden på skrivebordet. "Tak" Sagde vi i kor, men jeg fortsatte: "Men jeg vil nu hellere spise med jer andre. Jeg tog min tallerken, og fulgte efter Claire ud i køkkenet.
"Hvor er far?" Spurgte jeg Patrick. "Han er på sit kontor. Noget med at han havde glemt at lave et eller andet" Svarede Han og grov åd sin burger. Det er det jeg hader mest ved vores forældre. De arbejder konstant. Om morgnen når jeg vågner er de taget på arbejde, og de kommer hjem klokken 6 om aftnen. Heldigvis har vores far taget fri hele sommerferien så vi kan være sammen.

Claires synsvinkel
Mig og Luke havde snakket meget sammen under aftensmaden, og bagefter satte vi os ind og så film sammen med Calum og Patrick. Jeg var så glad for at de var blevet gode venner så hurtigt. Og jeg kunne også virkelig godt lide Luke. Han var totalt forstående, sød og nede på jorden (og også virkelig køn!?).
"Synes du ikke at det er kedeligt at se løvernes konge?" Hviskede Luke til mig. "Næh, jeg kan godt lide Disney" hviskede jeg tilbage. Han grinte lidt af det hvilket jeg syntes var vildt akavet.
"Det kan jeg faktisk også" Sagde han efter et stykke tid. Jeg smilte lidt for mig selv. Jeg kunne squ godt lide min nye bror.

My New BrothersWhere stories live. Discover now