Just a Fucking Idiot!

7.4K 177 9
                                    

Claire's synsvinkel

Jake er lige gået, og jeg føler mig lidt "utilpas". Det var virkelig underligt... Selvom halskæden faktisk er ret flot.
Kender i det, når noget der lige skete føles uvirkeligt. Som om det bare var inde i ens hovede? Det gjorde mig faktisk ret ked af det. Hans overraskelse var lidt ligesom den gang Daniel overraskede mig.
Daniel... Hans navn lyder helt "gammelt". Jeg tror faktisk ikke, at jeg er vild med ham mere. Hvilket er underligt for det var jeg for 2 uger siden, sikkert også for en uge siden.
Det hele er bare noget lort. Og det er alt sammen Jakes skyld. Nej faktisk, er det mine forældres skyld. Jeg håber at de har en rigtig grim smag i munden.
Men det er altså også Jakes skyld. Min veninde Bailey går i hans klasse, og hun siger at han er sådan en som alle piger kan li'. Hvilket jeg ikke forstår. Han er op og ned, og rundt og alt muligt. Han er bare ikke til at stole på.

*Bib* lyder det henne fra min telefon: "Hej Claire" står der. "Jeg er ked af ikke at kunne gøre det her face to face, men jeg er nød til at slå op med dig. Jeg har set den her pige, og jeg er ked af det, men det kan ikke være os to længere. KH Din Daniel"

"fuck alt" mumler jeg. "FUCK ALT" Hvordan kunne han gøre det? Den spade. "DEN SPADE!!"
"Wow wow, hvad sker der her?!" Råber Luke, da han kommer stormende ind sammen med Jake og Cameron. Jeg hyrer telefonen direkte imod ham, men han griber den. "HAN ER EN FUCKING KÆMPE IDIOT!" Skriger jeg og kaster mig ned i sengen. "HVAD FANDEN TÆNKER HAN PÅ!?"
Luke, som tilsyneladende lige har læst beskeden, sætter sig over til mig. "Hey Claire, hvis han ikke synes at du er mere værd end det der, så er det altså hans problem" Siger han og ager mig på ryggen.

"Sendt" Siger Cameron. "Hvad har du sendt?" Spørger jeg. "En besked om hvor klam han er, din eks-kæreste" Jeg snøfter stadig lidt selvom det er like 3 timer siden han skrev at vi ikke skulle være kærester mere. "Han er en mongol" Mumler jeg. Drengene griner lidt, men det er faktisk ret akavet. De har bare siddet og fortalt mig om hvor dum Daniel er. Eller det har Cameron og Luke. Jake siger bare at Daniel går igennem en svær periode, og at han har tænkt over det her i meget lang tid. Som om det skulle gøre det bedre.

Jakes synsvinkel

Daniel er fucking træls at slå op med Claire lige idag. Nu kan hun kun tænke på ham, og slet ikke på alt det jeg lige har gjordt for hende. Altså jeg vidste godt at han ville slå op, og sådan. Men er bare en lortedag at gøre det på. Jeg tror faktisk aldrig at han var rigtig vild med hende. Han snakker altid om at godt kunne kneppe hende, and these things. Og han har da også fortalt om at de gjorde det. Men jeg tror ikke at der var følelser i det. Claire var også total dum overhovedet at blive forelsket i ham. Han er den vildeste playboy. Og igen undrer det mig at deres forhold holdt i så lang tid?...

Okay 10000 gange undskyld for ikke at have opdateret i 100 år, men jeg har været på ferie USA i 3 uger, og jeg har ikke rigtig haft lyst til at skrive. Men nu er jeg godt igang igen, og jeg håber at i stadig vil følge med<3

My New BrothersWhere stories live. Discover now