Claire's diary 2

6.3K 171 22
                                    

Claire's synsvinkel

Drengene er alt for kedelige. De ligger bare på deres mobiler (ik på den måde), selvom der alligevel ikke er internet. Så jeg beslutter mig for at sætte mig ud på altanen. Jeg tager min dagbog med, så jeg kan få skrevet alle de her "oplevelser" ned.

Kære dagbog
For det første tror jeg, at jeg vil begynde at kalde dig Elisa. Tænk over det.
Men for det andet er jeg rigtig irriteret over alting, næsten.
Du ved jeg er på krydstogt med min nye familie, men det hele er bare så kompliceret.
Daniel har slået op med mig, og det knuser mig virkelig. Jeg troede faktisk at han elskede mig. Men ikke nok med det, så har Luke spurgt mig om vi skal være kærester. Det lyder rigtig børnehave agtigt at spørge om man skal være kærester. Men jeg synes faktisk at det er ret sødt. Han er også bare så sød og fantastisk. Men jeg ved ikke om det er i orden at være kærester med ens egen bror? Jeg ved godt at han ikke er min rigtige bror, på ingen måder faktisk, men alligevel. Ville du ikke også være i tvivl hvis din bror, som du var en lille smule forelsket, i spurgte om i skulle være kærester?
Jeg er i hvert fald rigtig neget i tvivl.
Men nu har jeg sagt ja til at prøve at være kærester, og så må vi squ se hvad der sker.
Jeg håber bare at det hele bliver almindeligt og sådan.
Jeg hader bare at alt det her sker lige nu. Mens jeg er på et krydstogt i Mexico. Altså hvorfor ikke vente til vi kom hjem?
Vil du BTW høre en funfact? Okay: Jeg sidder og skriver det her, mens jeg sidder på en altan, på et krydstogt og det er virkelig fantastisk.

See you later alligator, see you soon kalikun

Heeej! I må meget gerne skrive til mig hvis i har nogen gode idéer til bogen, det ville gøre mig rigtig glad<3

My New BrothersWhere stories live. Discover now