Bye, my old Brothers

5.2K 147 28
                                    

Claires synsvinkel
Jeg kigger tilbage på hele den familie som tog sig af mig, og Calum. De står der allesammen og vinker. Albert, Sannah, Patrick, Cameron, Jake og Luke. Det er mærkeligt at skulle sige farvel til dem, men jeg ved at det er bedst for mig, og det er bedst for Calum.
"Jeg håber virkelig at vi ses igen, når i kommer hjem!" Siger jeg og smiler til dem. Calum krammer Patrick, og går så hen til mig igen. "ha' det godt" mumler jeg, tager Calum i hånden og begynder at gå. Vi er på skt. Thomas, hvor der er en lille lufthavn.

Lukes synsvinkel

"Har du virkelig tænkt dig, at lade hende gå, på den måde?" hvisker Jake i mit øre. "Hvad skulle jeg ellers gøre?" Mumler jeg tilbage. "Man kan godt høre at du ikke er vant til sådan noget"Jeg stirrer bare ud i luften. Claire er kun en prik. Om få sekunder er hun ude af skibet, og så ser jeg hende ikke igen. Ikke før om lang tid i hvert fald. "du har ret" hvisker jeg. Jeg skynder mig at løbe efter hende.
"Claire!" Råber jeg. Hun vender sig om, men inden hun når at reagere, tager jeg hende i hænderne. "Claire, du er den mest fantastiske pige, jeg har mødt, og nu hvor vi ikke er søskende længere, håber jeg, at du måske godt vil kunne lide mig, og at vi kunne være sammen en dag" Hun smiler og kysser mig på kinden. "jeg har hele tiden godt kunne lide dig" Hvisker hun. Hun klemmer mine hænder, og giver så slip. "Og også mere end det" Så vender hun sig om går.
Calum stirrer bare på mig. "Er der sådan man gør?" Spørger han. "er det sådan man går hvad?" Spørger jeg forvirret. "Er det sådan man får nogen til at elske en?" "Det håber jeg" Svarer jeg, og skubber ham blidt afsted. "Vi ses!"

Claires synsvinkel

Der er alt for varmt i taxaen, og følelsen af skyld borer op i mig Jeg forlod dem bare lige så snart jeg fik chancen. Og Luke. Han var helt knust.

"11 dollars" Siger chaufføren pludselig. Jeg bliver helt forskrækket, og river pengene ud af min pung. "Jeg hader at flyve" mumler Calum. "Bare rolig. Vi skal kun til Miami" Prøver jeg at berolige ham med. "Det tager ca. en halv time" Lige da jeg siger det popper en besked op på min telefon.

"Jeg elsker dig" Står der. "Jeg elsker også dig Luke" mumler jeg og slukker min telefon. Det eneste jeg kan tænke på, er hvor meget bank Daniel skal have når jeg kommer hjem. Og hvor meget jeg skal fortælle Luke, når han kommer hjem...

My New BrothersWhere stories live. Discover now