Like a real sister

5.8K 161 4
                                    

Jake's synsvinkel

Jeg ager hende stille på ryggen. "Du ved, det var bare en drøm" Siger jeg dumt. Hun griner lidt og rejser sig op. "Det er også ligemeget nu... Vil du ikke være med til at tegne i dine brødres ansigter?" Griner hun. Jeg løfter øjenbrynene, og kigger over på Luke der snork sover. "Why not?" Smiler jeg og finder en sprittusch frem fra en af skufferne.
Claire kravler op til Luke og begynder at tegne på ham. Han får et flot overskæg, Harry Potter briller og lynet. Han får også overdrevet mange fregner.
Jeg tegner Cameron's øjenbryn mega store, og laver det vildeste fipskæg. "Han mangler et eller andet" Siger Claire og tager tuschen ud ad hånden på mig. Hun tegner sådan en klap for øjet og giver mig tuschen igen. "Nu skal vi bare vente på at de vågner" Siger hun så. Det her er fantastisk. Det er som om at hun ikke bare er en af mine næste mål, men en rigtig søster for mig. Okay? Had var det for en tanke?
Vi lægger os over i sengen igen, men Claire lægger sig helt ud i siden af sengen. Samtidig med at hun vender sig væk fra mig. "Hvad laver du?" Når jeg lige at spørg om inden der bliver banket hårdt på døren. "Hurtigt! Lad som om du sover" Får Claire råbt og hvisket på samme tid.
Jeg kan høre Luke tumle ud ad sengen, inden der bliver banket igen. "Ja ja" mumler han bare. Jeg beslutter mig for at åbne øjnene og se hvad der sker. "The breakfast" Siger en tjener, og jeg rynker brynene. Jeg kan se at tjeneren kigger mega sært på ham, haha. "Nå, yeah right....  I forgot that" Siger Luke og tager imod bakken. "Thank you!" Råber han efter tjeneren. Jeg er næsten flad ad grin, men jeg venter til ham og Cameron kommer til at se på hinanden.
"Cameron!" Råber Luke og sparker til ham, for ikke at tabe morgenmaden. "Hold nu kæft, Luke" Svarer han. "Men der er morgenm...." Han stopper midt i sætningen og griner så: "Hvad er der sket med dit ansigt?" Cameron vender sig surt om, mekanik da han ser Luke's ansigt. "Siger du?" Jeg flækker bare af grin og Claire er lige efter. "Ahahahaha I skulle have set jeres ansigter!" Griner hun. Luke ser sig i spejlet, og begynder så selv at grine, da han indser hvad der er sket. "Ej, hvor har i bare dårlig humor" mugger Cameron og er i gang med at indtage morgenmaden.

My New BrothersWhere stories live. Discover now