For real?

6.5K 154 3
                                    

Jake's Synsvinkel

Jeg tror lidt, at de begge to glemmer, at mig og Cam stadig er her. Det er næsten lidt sjovt. Men også lidt slemt, for nu er Luke er skridt foran. Og det værste er nok, at jeg tror, at han ikke er falsk overfor hende. Jeg tror godt at han kan lide hende. Men måske er det bare indbildning.

"Øhm undskyld, kan i huske os? Os der var herinde da i begyndte at snave?" Spørger Cam, som åbenbart har tænkt det samme som mig selv. Claire bliver ildrød i hovedet og kigger ned. Det er faktisk ret sødt. Luke smiler bare til Cameron. Og Claire skynder sig ud ad døren. "Jeg skal altså have noget rigtigt morgenmad" Råber hun, inden døren smækker.
"Hvad er det du smiler sådan af?" Spørger jeg og hentyder til det Jokeransigt han har kørende. "Hun sagde ja" Svarer han bare. Okay hvad? Er de så kærester? Har Luke vundet? Okay det sker altså bare ikke.
"Hvad mener du med st hun sagde ja?" Får jeg spurgt ham. "Du ved til at prøve st være kærester" "Så u er det ikke endnu?" Spørger jeg lidt for irritere ham. "Det ved jeg ikke om man kan sige.." Siger han bare. "Men for at gi jer en lille chance kan vi godt sige at det ikke tæller"
Okay, nu er det ham der irritere mig. Han skal ikke tro, at han bare kan komme og tage Claire.
"Fint" Siger jeg. "Gider du ikke lige at kaste min telefon?" Luke kaster den gennem rummet, og jeg griner den. Det lød slet ikke underligt, eller jo det gjorde.

My New BrothersOù les histoires vivent. Découvrez maintenant