Ocean drive

8.6K 202 26
                                    

Jakes synsvinkel

Det er 3. dag vi er her, og i over morgen kommer mor. Det er mega sjovt. Mig og Cameron har væddet om hvem der først kan score Claire. Jeg ved at Cameron prøver at spille sød og gentleman , men jeg vil bare være som jeg er. Hård. Det er det jeg allerede har scoret mange piger på, så hvorfor skulle det ikke virke?
Det er faktisk ret snyd, for Cameron sover i samme seng som hende, og han er altså ikke dum.
Det sværeste og mest irriterende er nok at Claire har en kæreste. Ikke at det er umuligt når de har en kæreste. Det er bare sværere.

Cameron's synsvinkel

Kl. er 11.00 om morgnen og Claire sover stadig. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at score hende, men det skal nok komme.
"Godmorgen" mumler hun og kigger på klokken. "Godmorgen" Svarer jeg. "Vil du med  ind til de andre?" "Øh okay.. Men jeg skal lige i bad først" Hun tager sine ting med ud på badeværelset, og lidt efter kan jeg høre vandet løbe.
Jeg tager tøj på og sætter mit hår imens jeg venter på hende.

Claires synsvinkel

Jeg skynder mig ud af badet, tørrer mit hår, tager tøj på og lægger mit sædvanlige makeup. Da jeg kommer ud fra badeværelset står Cameron bare og venter på mig.
"Undskyld hvis det tog lidt lang tid" Skynder jeg mig at sige. Han smiler til mig og går ud ad døren. Jeg tager mit nøglekort med så jeg kan komme ind igen og så følger jeg efter.
"Godmorgen" Siger Jake og Luke da vi går ind til dem. Jeg udstøder en eller anden underlig lyd som svar, og de griner ad mig.
"Sååeh.. Hvad skal vi lave?" Spørger Luke efter lidt tid. "Vi kunne lege Truth or Dare?" Svarer Jake rimelig hurtigt. Vi nikker alle.
"Okay truth or Dare Jake?" Spørger Cameron. "Dare. Selvfølgelig" "Okay.. Kys Luke på munden i 10 sekunder" Siger Cameron drillende til Jake. Han laver er underligt ansigtsudtryk men kysser ham så. Vi flækker alle mega meget af grin.
"Claire?" Spørger Jake så. "Truth" Svarer jeg hurtigt. "Er du stadig forelsket i din kæreste?" Jeg rynker brynene. "Selvfølgelig. Han er jo min kæreste?" "Men i har trods alt været kærester i 2 år, og så plejer "gnisten" ligesom at være forsvundet" Forsvarer han sig. "Okay jeg gider ikke den her leg mere" Siger jeg og går hurtigt ud ad døren.
Hvad fanden bilder han sig ind?

(¨~¨) (¨~¨) (¨~¨)

Jeg ligger i spa'en, og undrer mig over drenges måde at være på. Jeg kommer pludselig i tanke om at Jake havde en kæreste.. Som han var utro. Jeg gætter på at det ikke er første gang, for han er jo ikke ligefrem grim.
Hvordan kunne jeg være så dum?
Jeg rejser mig hurtigt, og skynder mig tilbage til værelset. Vi skal på en eller anden fin restaurant, og jeg bliver nød til at gøre Calum klar.
"Claire!" kan jeg høre ham råbe, inden han kommer løbende ind på værelset. "Okay Calum" starter jeg. "Tag din blå skjorte på, din nye cowboybukser og adidas sko"

Da han kommer tilbage, står jeg med Camerons voks i hænderne. "Calum, sid stille mens jeg putter det her i dit hår. Så kommer det nemlig til at se flot ud!" Skynder jeg mig at sige.
Han keder sig helt ekstremt og det er vildt cute. "Er jeg snart færdig?" Spørger han konstant.
"Ja.... Nu er du færdig!" Udbryder jeg pludseligt. "YES" Råber Calum og spørger ud af værelset. Jeg griner lidt af ham, men beslutter at jeg skal skynde mig at blive klar.
Jeg lægger en kraftig øjenmakeup med falske øjenvipper og ellers bare normal full face makeup. Bagefter tager jeg min sorte kjole med blonder på og krøller mit hår.

"Claire! Alle venter på diiig" Hvisker Calum akavet til mig. "Jaja, jeg kommer nu!" Mumler jeg irriteret, og går ud på gangen til de andre
"Du ser godt ud'' Siger Luke og giver mig en albue i siden. Jeg grine af ham og svarer: "Det gør du da ogs!" Vi går lidt og griner, indtil vi kommer til vejen hvor restauranten ligger på. Ocean drive hedder den.
Jeg har hørt at den her vej skulle være fantastisk, pga stemningen og alle de flotte biler.
Der er neonlys over det hele og alle er glade og smiler. Det er helt vildt fantastisk.
"Kom børn, vi skal spise derovre" Siger drengenes far og peger over på en af de mange restauranter.
Vi får vist hvor vi skal sidde, og det er et relativt stort bord. 3 på hver side og 1 for enden. Albert sætter sig forenden og Jake på den ene side af ham. Jeg sætter mig så langt væk fra ham som muligt.
"Hvad skal du have?" Spørger Luke mig og peger ned i menukortet. "Kan man få paella?" Spørger jeg. "Ja" "Okay, så vil jeg have det" "Skal vi så ikke dele en?" Spørger Luke og kigger sødt på mig. "Jo selvfølgelig" Smiler jeg, og scanner Jakes blik på den anden side af bordet. Hvad er det han prøver på?

Vi får vores mad og drikke relativt hurtigt, i forhold til hvor mange mennesker der er her.
"Du har bare ikke at tage nogen rejer" Siger jeg truende til Jake, som griner ad mig. "Og hvad hvis jeg gør?" "Så.. Øh så... Okay det ved jeg ikke, men jeg skal nok finde på noget!" Så flækker vi begge to af grin igen.
"Spis dog jeres mad istedet for at være sådan nogen narhvaler" Mumler Jake stille. Jeg løfter øjenbrynene. "Jeg kan faktisk godt lide narhvaler, så hvis det var ment ondt gik det ikke så godt" Siger jeg irriteret. "Jeg er da ked af hvis du er så langt ude at du godt lide narhvaler" Forsvarer han. "Og jeg er da ked af hvis du er så langt ude at du skal kommentere på det!" Hvæser jeg. "Hold nu bare din kæft" Mumler han, og jeg får den sygeste trang til til at give ham en lussing. "Jake. Tal dog pænt" Halvråber Albert. "Jaja" Mumler han.

Nr. 1 i romantik?! Det er mega fedt, tuuuuusind tak<3

My New BrothersWhere stories live. Discover now