Ready

7K 188 13
                                    

Claires synsvinkel

"Var? Krydstogt?" Mumler jeg lidt forvirret. Hvor mange penge har den her familie lige? 
"Og vi sejler imorgen eftermiddag, så når vi kommer tilbage til hotellet skal der pakkes!" Siger Deres mor på en sød, men bestemt måde. Vi nikker allesammen (udover Jake som bare sidder, og tror han ser cool ud).

Jakes synsvinkel
Mor kom hjem igår og fortalte at vi skal på krydstogt. Vi skal være afsted i 3 uger, så det er relativt lang tid.
Vi har fået at vide hvem der skal bo hos hvem, og mig, Cameron, Luke og Claire sover sammen. Mor, far, Patrick og Calum i et andet rum.

"Jake! Skynd dig lige, taxaen er her allerede!" Råber mor ind ad døren mens hun skubber 3 kufferter. "Jeg kommer!" Svarer jeg og småløber ud.
Taxaen er Pretty Big, men vi er jo også 8 mennesker + chaufføren. Claire, Calum og Patrick sidder bagerst. Mor, far og taxachaufføren sidder forrest, og vi andre i midten.
Det er egentlig også fint nok.
*Biib* vrænger min telefon i den ellers rimelig akavet stemning, og jeg får den hurtigt fisket op ad lommen.
"Fortryder faktisk lidt at jeg slog op med Claire, hun gav alt for god sex. Men hun er din søster nu og vi har været kærester i aaalt for lang tid. Okay jeg keder mig alt for hårdt lige nu, men hvis du er frisk så gå efter hende. Du vil ikke fortryde det!" Den er fra Daniel. Typisk Daniel egentlig. En gang i mellem får jeg bare sådan nogen mega lange beskeder om hvor meget han elsker Claire's sex. Alt for underligt. Og af en aller anden grund også ret sjovt. Han har bare leget med hende lige fra starten. Og efter min mening har de også gjordt det alt for mange gange. Jeg ville helt ønske at det var mig,

"Hvem skriver?" Spørger mor og afbryder for anden gang Idag mine tanker. "Det er bare Daniel" Svarer jeg ligegyldigt, og åbner døren (fordi vi er der nu, of course).
Det ligner alt for meget en blanding af en losseplads og en lufthavn. Der står lastbiler, og store kasser over det hele.
"Hvilken gate?" Spørger jeg, og ved at en eller andet vil svare. "2" Siger mor, og fortsætter: "men vent lige på os andre" Jeg ruller med øjne, og vender mig hurtigt rundt. Bam, så stor Claire like 10 cm fra mig. "Øhm.. undskyld jeg vidste ikke at du ville vende sig om" Siger hun sødt og kigger ned i jorden. "Jeg ville bare... du ved, forskrække dig..?" Jeg griner af hende indvendigt. "Du får det til at lyde som om, du har gjordt noget slemt"

Okay, Update. Jeg tror at vi har stået i kø i 3 timer nu. Vi var i rimelig god tid i starten hvor man får checket pas, og bagage. Det var så indtil vi gik op ad rulletrappen, og ind i en kæmpe hal med alt for mange mennesker. Nær man kommer derind for man et tilfældigt bogstav (vores er så Z), og så skal man vente til de kalder bogstavet op.

Man skal så tænke på at der er 26 bogstaver i det amerikanske alfabet og Z er det sidste..

Man skal tænke på at de starter ved bogstavet A.

Man skal også tænke på at der er ca. 200 andre mennesker som også har fået et Z.

Det er også vigtigt at tænke på at min familie er lige så hurtige som snegle så vi kom til at stå allerbagerst i køen.

Så alt i alt blev det en meget langtrukken kø. Men! (Men er et alt for vigtigt ord når man har stået i kø i 3 timer). Nu har vi endelig fået hver vores kort så man kan se at vi må spise i buffeten, the Golden Restaurant og i børnebuffeten. Og det er det der er nøglen til vores værelse, og det der gør at vi kan komme af og på skibet.
Men nu er vi i hvert fald så godt som klar.

Hva' så alle sammen! (Eller noget i den stil) Hvad siger i til et maraton på Onsdag? Det kommer ikke nogen nye kapitler ud før på Onsdag, men til gengæld kommer der 8 på Onsdag. Måske endda flere. Mindst 8 i hvert fald, så glæder jer!

- Knus Freja <3

My New BrothersWhere stories live. Discover now