#Foodforlife

6.4K 157 4
                                    

Claire's synsvinkel

OMG! Det her sted er for vildt! Jeg er allerede totalt forelsket!? Vi sejler med et skib som hedder Carnival Splendor (i kan Google det hvis i vil se flere billeder), og vi bor på 12. etage hvor der kun er 6 værelser!? Det er altså mega vildt.
Noget der er knap så vildt er at jeg bor på værelse med drengene. Der orker jeg altså bare ikke. Jeg ville meget hellere sammen med Luke, Patrick og Calum. Men sådan blev det vidst ikke lige. Men jeg er stadig helt vildt glad.

Jake's synsvinkel

"Helle for overkøjen!" Skriger Luke og smider sin kuffert derop. Helt uden at tænke på at der også er en dobbeltseng. Jeg kigger hurtigt på Cameron: "Sten, saks, papir?" Han nikker, og da Claire kigger væk i 5 sekunder gør vi det. "Okay, så sover jeg underen" Siger Cameron så. Claire løfter øjenbrynene og kigger på mig. "Seriøst?" Spørger hun. "Jeg har allerede pakket halvt ud?" Jeg trækker på skuldrene. "Bare ærgerligt bae" siger jeg, og hentyder til at det bare er for sjov. Hun ser lidt underlig ud i hovedet, men jeg vælger bare at ignorer det.
"Okay, jeg er mega sulten! Vil i ikke med op i buffeten?" Spørger Claire og "gnider" sig på maven. Jeg griner lidt ad hende, bare for at score nogen ekstra point. "Jo, hvorfor ikke?" Siger Luke så, og er allerede på vej ud af døren. Hvad har han lige spist? Han er mega hyper.
Det er unaturlig lang vej hen til buffeten. Først skal man ned på 9. sal, forbi alle poolerne. Så skal man ind i en form for spille hal. Igennem 2 andre buffeter, før man kommer til vores.
"Den vej har jeg glemt allerede imorgen tidlig" Siger Claire. "Men er den en af jer der vil holde bordet? Jeg er dødssulten!"
Jeg bliver siddende ved bordet og stirrer bare på Claire.

For det første: Hvordan kan hun overhovedet ha' så meget mad på sin tallerken?

For det andet: Cameron burde virkelig ikke så skubbe til hende, hvad laver han?

For det tredje: Jeg er nød til at gøre et eller andet i nat..

"Hallo? Jake? Du kan bare gå op og tag noget nu?" Claires stemme afbryder mine tanker, og jeg indser at jeg bare stirrer lige ind i væggen. "Klart" Siger jeg hurtigt og går derop.

Claire's synsvinkel

Alle drenge har bare været så søde mod mig, efter Daniel (den Spade) slog op med mig.
"Hvordan er maden?" Spørger Luke mig, som om min mad var noget særligt. "Øh, fin?" Svarer jeg spørgende. "Jeg tror jeg går ned og sover klokken er sådan 16.00, men jeg er pisse træt!" "Vent er den 16.00?!" Spørger Luke overdrevet. "Så sejler skibet nu! Kom så!!" Jake der lige er kommet tilbage med sin mad ser lidt muggen ud, men det er hans problem.

My New BrothersWhere stories live. Discover now