The Maya indians 2

5.5K 142 1
                                    

Claire's synsvinkel

"Det her sted ligner alt for meget ingenting..." Mumler Jake og ruller med øjnene. Jeg prøver ikke at slå ham i ansigtet. Hvordan kan han være så arrogant?
"Jeg synes faktisk at det er ret flot" Siger jeg og sender ham et blik, som han ikke burde kunne misforstå. "Jeg ved godt at jeg pæn! Du behøver ikke at fortælle mig det" Siger han og løfter øjenbrynene. Jeg spurter hen til ham og hvæser lige op i hans fjæs: "Jeg fatter ikke, hvordan jeg nogensinde, har kunne syntes at du var sød, når du ikke har gjordt andet end at såre mig!" Jeg vender om på hælene og går direkte hen til Luke, tager ham i hånden og kysser ham på kinden. Jeg gør det nok mest for at genere Jake, men Luke tager det forkert og kysser mig på munden.
"Du er meget sødere end din bror" mumler jeg. "Jeg fatter ikke at du først siger det nu" Siger han og griner.
"Alle sammen! Det er den her vej!" Råber Albert og Sannah i kor. Og så går vi alle sammen på række. Forrest går de to voksne, så Jake og Cameron. Mig og Luke og de små til sidst.
"Jeg tror at Jake har det svært ved  puberteten" Hvisker Luke pludselig, og jeg flækker bare. "Hvad mener du?" Griner jeg. "Han har i hvert fald mange humør svingninger. Kan du ikke huske i starten hvor han var pigefornærmet over at du skulle bo hos os!" Vi griner begge to.

"Ej prøv at se der!" Skriger jeg nærmest. "Hvad?" Spørger Luke og Jake i kor. De sender hinanden et surt blik og kigger væk igen. "Der er en ting der!" Siger jeg og peger på pyramide-tempel-tingen. Jeg kigger bagud for at sige det til Patrick og Calum, kun for at opdage at det er væk. "Hvor er drengene?" Spørger jeg Luke. Lige da jeg siger det ser jeg dem klatre rundt på templet. Jeg når også lige at overveje hvor farligt det enlig er, inde der kommer et kæmpe skrig derovre fra.

My New BrothersWhere stories live. Discover now