Cruise ship?

6.6K 179 6
                                    

Cameron's synsvinkel

Konkurrencen om at score Claire kører stadig. Det betyder at man er nød til at være total falsk overfor hende. Hvilket er synd, men hvis hun ikke ved det, er det jo ligemeget.

"Hvad hedder din mor egentlig?" Spørger Claire pludselig. "Sannah.... Tror du seriøst at de skal have et barn?" Spørger jeg Claire. "Nej, men man kan aldrig stole på ens forældre med den slags.. Ting" Siger hun lige ud i luften. "Hey, jeg ved godt at du har det ret svært. Men du skal bare sige hvis du har lyst til at snakke med nogen, eller Something" Siger jeg smilende. Hun trækker bare på skuldrene, og lægger lipgloss eller læbestift, idk.
"Nå men kommer du?" Spørger jeg efter lidt akavet stilhed. Hun smiler (for en gangs skyld) til mig, og tager min hånd. "Undskyld. Du er rigtig sød, men jeg kan altså ikke overskue noget lige nu" Så slipper hun min hånd igen, og går ud ad værelsesdøren. Jeg lukker døren efter hende. Underligt.

"Luke?" Spørger jeg da vi når ned til de andre i receptionen. "Ja, hvad er der?" Svarer han. "Synes du ikke ogs', at Claire er blevet mega underlig, efter Daniel slog op med hende?" "Nej.. Jeg tror bare at hun skal have lidt tid" Svarer han på den måde han altid gør. Sødt og omsorgsfuldt. Jeg dropper hurtigt at få ham til at fatte hvad jeg mente, og går over til Patrick og Calum.
"Hva' så drenge." Spørger jeg og bukker mig ned, så jeg er på deres højde. "Øhm.. ikke så meget" siger Calum og kigger ned i jorden, mens Patrick allerede vælter rundt på mig. Jeg fjerner Patrick fra mig og løfter Calum op. "Du skal altså ikke være nervøs. Jeg bider ikke" Han smiler bare og laver et tegn på at han vil ned.
Det er det jeg elsker ved min familie. Der kan jeg få en pause for at være den der badboy thing.

Claires synsvinkel

Okay jeg har det forfærdeligt. Både fysisk og psykisk. Jeg har ondt i maven og i hovedet. Og jeg har samtidig bare lyst til at lægge mig ned på jorden og tude. Meeeeen, jeg har besluttet mig for at lade vær, og opføre mig pænt. Fuck Daniel egentlig. Han kommer bare og ødelægger min ferie totalt.

"Okay Claire du sætter dig for bordenden" Siger en stemme pludselig. "Var?" Spørger jeg, og kommer tilbage til virkeligheden. "Du sætter dig for bordenden" Siger Sannah og smiler.
"Nå men børn.." Starter Albert. "Vi tænkte, at efter vi jo ikke kommer til New York eller Californien, så skulle vi gøre noget andet sejt" "Så derfor skal vi på krydstogt" Afslutter Sannah storsmilende.

My New BrothersWhere stories live. Discover now