On the way

12.1K 205 13
                                    

Claires synsvinkel
I dag skal vi til USA, og jeg glæder mig som en krokodille der springer ud af sit æg! Okay... Det var underligt? Men jeg glæder mig mega meget!
Btw så er Jake blevet god igen, og han har sagt undskyld og alt det der. Nu er han meget ligesom Luke, bare lidt "sejere".

"Claire!" Calum spurter ind på mit værelse. "Jeg ved ikke om jeg tør flyve heeeelt til USA, for Patrick siger at det tager 10 TIMER!" Han krammer mig hårdt, og jeg smiler af hans reaktion. Calum har altid været lidt "tøset". Jeg mener han spiller fodbold, og er den seje dreng i klassen. Men derhjemme er han bange for gyserfilm, og tør ikke sove med lyset slukker.
"Heldigvis mellem lander vi i Paris, og så går der 3 timer før vi flyver igen" Siger Cameron som sidder ovre på sengen. Calum nikker, og løber ud af værelset igen. Jeg tror at han er lidt bange for Cameron. Han fylder trods alt også 18 om 2 uger.

/--/\--\/--\/--\

I lufthavnen
Jakes synsvinkel

"Kom nu! Flyet letter snart!" Råber far, mens han guider os alle sammen hen til gaten. Vi viser vores billet, og når med på flyet. Vi flyver til Paris med en standardflyver. Men når vi flyver til Miami, flyver vi med et fly på to etager?! Nederste etage er almindelig (i ved når man flyver langt, er der sådan nogen skærme man kan spiller og se film på), men 2. Etage er luksus med sådan nogen kabiner, som mors arbejde har betalt for at vi kan være på. Det er mega sejt!?

"Hvor lang tid er der tilbage?" Spørger Calum. "Ca. 1 time" Svarer jeg. Mig, Calum og Patrick sidder på samme række. Luke, Cameron og Claire sidder sammen, og far sidder alene. De er lidt nedern at jeg skal sidde sammen med de små, men på den anden side.. Nogen skal jo gøre det.
"Jake" Hører jeg Claires stemme hviske bag mig (Jaaeh de sidder bag dem, hvis det lød underligt). "Hvad?" Hvisker jeg tilbage. "Luke og Cameron sover, må jeg ikke komme over til jer?" "Jooeh... Selvfølgelig?" Siger jeg og klør mig i nakken. Hun sidder yderst, så hun går bare over på vores række. "Calum? Tror du dig og Patrick kan sidde på samme sæde?" Spørger hun sødt."Hvorfor?" "Så kan jeg sidde ved siden af Jake" Han trækker på skuldrene og sætter sig ved siden af Patrick.
"De snorker vildt meget" griner hun, da hun sætter sig ned. Jeg griner lidt af hendes grin, fordi hun grynter når hun gør det. "Ja, jeg ved godt at jeg griner dumt! Det siger alle!" Siger hun og slår ud med armene, så hun slår mig i hovedet. "Ej undskyld! Det var altså ikke med vilje!" Skynder hun sig at sige. Det gjorde ikke særlig ondt, men jeg tager mig lige til næsen. "Ej Gud du bløder!" "Ja det kan jeg mærke" griner jeg. "Det er jo bare næseblod.. Jeg går lige ud og stopper det" "øh.. Jeg går med" mumler hun og rejser sig.
Jeg går efter ud på toilettet.
Hun tager noget toiletpapir, og stopper det op i næsen på mig. "Hvad skulle det til for?" Mumler jeg. "Skulle du ikke have blodet stoppet?" Spørger hun undrende. Jeg tænkte ikke lige at hun skulle gøre det, men jeg trækker bare på skuldrene.
"Ej! Du har dryppet blod på min trøje!" Udbryder hun pludselig. Der er en stor blodplet på hendes hvide trøje. "Gider du ikke at hente min hættetrøje? Der ligge på min plads!" Jeg nikker, og skynder mig at hente den. "Taak.. Øh.. kan jeg bare tage min trøje af, hvis du lukker øjnene?" Spørger hun forsigtigt. "Øh.. Okay. Jeg holder mig bare for øjnene. Jeg tager mine hænder op for øjnene, men kigger lidt igennem alligevel. Hun har en sygt flot og trænet mave. Hun kigger. Jeg skynder mig at lukke "hullet" mellem mine fingre. Hun trækker sin trøje over hovedet, og jeg ånder lettet ud. "Jeg så godt at du kiggede" Siger hun og skynder sig ud af døren.

My New BrothersWhere stories live. Discover now