Capitolul 8

65.7K 3.7K 511
                                    

- CE?

Jenn şi Harry reacţionară în acelaşi timp. Sam se opri din a bea altă gură de cafea şi îi privi mirată, apoi speriată. Ce dracu' e cu ăştia doi?

- Ai dus inelul la poliţie? Oh, Doamne! Oh, Doamne! Jenn intrase deja în panică, îşi prinse mâinile în păr şi începu să se învârtească prin cameră.

- Ce dracului poliţie? De ce l-ai dus la poliţie? Se răsti şi Harry la ea. Sam îi privi când pe unul, când pe celălalt.

- Bine, îmi spune şi mie cineva ce se întâmplă aici? Aseară ai zis că nu vrei inelul ăla, că îl duci la poliţie. Ţi-am zis că fac eu asta pentru tine. Ce e în neregulă acum? Valora câteva milioane de dolari şi nu ştiu eu?

Jenn continuă să se învârtească. 10 nenorocite de milioane. Îi răspunse în gând. Harry expiră furios şi se aşeză pe pat ca să se calmeze.

- Nu valora nimic seara trecută, dar acum a devenit foarte important. Spuse Jenn, întorcându-se spre Sam. Normal că blonda nu înţelegea un drac.

- De ce? Întrebă.

- Pentru că e inelul ei de logodnă. Răspunse Harry, încruntându-se la ea.

Linişte.

Sam îi privi pe rând, deci le ardea de glume la ora asta. Începu să râdă.

- Serios? Şi cu cine e logodită? Cu mingea care a lovit-o peste fund şi din cauza căreia a găsit inelul?

- Nu tocmai! Dar cu cel care a aruncat mingea. Îi rânji Harry, Jenn era deja scoasă din funcţiune, se învârtea de colo-colo, făcându-şi mii de scenarii dezastruoase în cap. Sam îl privi pe Harry cu ochii mijiţi.

- Voi aţi tras ceva pe nas noaptea trecută?

- Nişte scoici! Harry o continua cu prostiile lui şi le enerva pe amândouă.

Jenn lua pernă de pe pat şi îl lovi cu ea în cap.

- Încetează cu glumele astea idioate. Nu îţi dai seama în ce încurcătură am intrat? Ce facem acum fără inel? Se răsti la el. Harry se ridică.

- Nu facem nimic fără inel, Jenn. Am de dracu' fără inel, deci blonda asta cu apucături de cetăţean model ar face bine să îl aducă înapoi.

- Tu nu ai auzit unde e? Într-o secţie de poliţie. O să fie raportat pierdut. Oh, Doamne, nu o să îl mai putem recupera. Cineva o să vină şi o să îl ia. Şi chiar dacă nu o să se întâmple asta, tot nu o să îl mai putem lua înapoi. Doar nu o crezi că mi-l dea înapoi cu o scuză "Ne pare rău, nu am găsit proprietarul, dar păstraţi-l dumneavoastră". Jenn începu iar să se învârtească, Harry îşi trecu stresat mâna prin păr.

- Nu pot să cred că ai şi dus inelul la poliţie. De asta oamenii ca tine nu se îmbogăţesc niciodată. Găseşti o bijuterie de câteva zeci de mii de dolari, şi tu o duci la poliţie. Se enervă Harry, câştigând o încruntătură de la Jenn. Sam simţi că situaţia e serioasă, aşa că se ridică de pe fotoliu şi o prinse pe prietena ei din fâţâială, poziţionând-o pe picioare şi uitându-se serioasă la ea.

- Ce Dumnezeu aţi făcut?

În următoarele 10 minute, lui Sam îi fu raportată povestea nebună prin care trecuseră seara trecută şi planul şi mai nebun pe care îl puseseră la cale să obţină moştenirea lui Russell Styles. Ca să nu îl omoare pe Harry, o calmă partea din plan în care lui Jenn îi reveneau 10 milioane de dolari după asta, dar tot îi venea să îi omoare pe amândoi.

- O să daţi de dracu' dacă se prinde cineva. Tu nu, cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla ţie e să te faci de râs, se încruntă furioasă la Harry. Dar ea o să dea de dracu' rău de tot cu tatăl tău. Jenn se aşeză turceşte pe pat şi începu să îşi roadă unghiile, speriată din cale afară. Harry se încruntă la Sam, atenţionând-o tăcut să îşi mai ţină dracului gura. Se aşeză lângă Jenn şi îi prinse cele 10 degete pe care le rodea pe rând.

Prefă-te că mă iubeştiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum