Capitolul 13

71.8K 3.8K 820
                                    

Îl durea capul. Îşi dădu seama de asta dinainte să se trezească. Şi o zi începută cu o durere de cap e clar un semn rău. Mormăi furios cu nasul în pernă, înjurând sunetul nenorocit ce amplifica bocăniturile din creierul lui. Nu tăcea nici de-al dracu' şi când reuşi să deschidă ochii, îşi văzu telefonul luminând pe noptiera patului.

- Lua-te-ar dracu' pe oricare ai suna! Harry înjură mormăit şi se întinse spre telefon, ecranul se multiplică în zece când se uită la el şi lumina era prea puternică ca să vadă numele nenorocitului de-l suna. Îşi miji ochii, dar tot nu reuşi să citească. Înjură şi răspunse direct:

- Da! Lătră el. Spera doar să nu fie tatăl lui sau Ryan. Durerea de cap nu i-ar suporta aşa ceva.

- Styles, trebuie să vii aici imediat. Îi tună autoritară o voce de femeie. Luă telefonul de la ureche şi se holbă la el. Tot nu putea să citească numele, care dracu' mai avea mâncărimi acum?

- Aici, unde? Cine e?

- Sfântul Petru, te sun de la poarta Raiului. Comentă sarcastică gagica. Harry ridică din sprâncene, eh fir-ar al dracului! Mai făcu o încercare şi se uită la telefon, dar era prea întuneric în cameră, aşa că luă telecomanda şi trase draperiile digitale. După ce îi arseră ochii câteva secunde, reuşi să vadă clar.

Samantha.

Sam... Sam îl sunase.

- Sam? Ce Dumnezeu vrei? Se miră el, pentru că ea nu îl sună niciodată. O simţi dându-şi ochii peste cap că reuşise în sfârşit să îşi dea seama cine e.

- Am aici o logodnică de-a ta care s-a închis în cameră şi nu vrea să mai iasă.

Îi luă câteva secunde să îşi dea seama despre ce e vorba. Logodnică... Jenn... Jenn... gemu amărât şi se trânti iar pe pat, cu nasul în pernă.

- Ce i-ai făcut? Îngăimă el.

- Eu? Ce i-ai făcut tu?! Se agită Sam şi părea a dracului de matinală. Lui îi bubuia capul. O muiere arţăgoasă era ultimul lucru de care avea nevoie.

- Uite cum stă treaba! Sunt de acord cu ideea asta a ta, dar doar pentru că Jenn are nevoie să mai iasă din casă şi neapărat de o vacanţă, dar are nevoie de pregătire serioasă acolo unde o duci tu.

Harry mormăi şi îşi dădu ochii peste cap.

- Nu are nevoie de nicio pregătire, nu o duc la vreo competiţie unde luptă pentru viaţa ei. Bombăni el, dar era cu faţa în pernă şi nu se înţelegea nimic din ce spunea.

- Ce? Unde dracu' eşti? Nu înţeleg nimic.

Harry se ridică frustrat pe coate.

- Am spus că nu are nevoie de nicio pregătire. Mama o place, bunicul o place, eu o să fiu tot timpul cu ea, le face faţă lui Ryan şi iubitei lui.

- Bine că ai pomenit de iubita lui Ryan, pentru că asta e cauza, dar nu aşa cum crezi tu. Christina asta e o puicuţă de bani gata, pudrată şi dichisită din vârful capului până în călcâie, nu-i aşa?

- Aa... da! Răspunse Harry, puţin nesigur unde voia să ajungă Sam.

- Ei bine, ţin să te anunţ că ultima haină pe care şi-a cumpărat-o Jenn a fost o pereche de blugi la 10 dolari dintr-un magazin uitat de lume, acum vreo trei luni. Şi hainele cumpărate înainte nu sunt mai bune. Nu vrea să împrumute nimic de la mine, nici să îşi cheltuiască banii pe cumpărături inutile, nici pe ai mei, bufni Sam furioasă. Aşa că trebuie să vii aici să o convingi că are nevoie de o garderobă nouă, pentru că sunt sigură că nici tu nu vrei să arate ca un crevete uscat pe lângă steaua de mare a lui Ryan.

Prefă-te că mă iubeştiWhere stories live. Discover now