Capitolul 26

81.8K 3.8K 929
                                    



Mâna lui urcă pe coapsa ei, îi strânse şoldul în palmă, apoi se retrase uşor din ea. Jenn suspină puternic, îl simţise deja întărindu-se din nou în interiorul ei şi era pregătită să îl primească a doua oară, însă el trebuia să fie mai conştient de durerile ei decât ea.

Înghiţi puternic şi se arcui sub el, lipindu-şi pieptul de al lui. Harry gâfâi uşor şi se trase pe o parte, aşezându-se lângă ea. O trase în braţe iar Jenn îşi propti capul pe pieptul lui. Zâmbi în timp ce bătăile puternice ale inimii lui îi vibrau în urechi.

- Te-am rănit?! Îşi ridică capul să îl privească, ochii lui erau serioşi şi parcă mai profunzi decât au fost vreodată. Ai unui bărbat ce în sfârşit primise ce îşi dorea, dar acum se temea de existenţa consecinţelor.

- Nu! Răspunse hotărâtă. A fost... dureros la început, dar apoi nu a mai contat. Plăcerea a fost mai mare. Zâmbetul ei era timid, dar al lui Harry îi lumină toată faţa. Începu să o mângâie pe spate şi se aplecă să o sărute uşor şi să îi muşte buza.

- Mă bucur!

Jenn îşi coborî privirea, neştiind ce să spună. Era ridicol să se mai simtă jenată acum de el, dar nu se putea abţine. Erau goi unul lângă altul, după ce tocmai făcuseră dragoste, sau sex... sau ce o fi fost asta - iar ei încă îi era jenă de el. Se mustră pe sine şi îşi ridică privirea din nou spre el.

- Pentru tine... cum a fost? Cum am fost eu? Parcă o râcâiau cuvintele pe gât, se încruntă şi îşi strânse buzele, ştiind că nu ar fi trebuit să întrebe asta. Normal că fusese jalnică, doar era pentru prima dată. Şi chiar dacă Harry îi spune că a fost bine, o spune doar ca să fie drăguţ şi să nu o facă să se simtă prost.

Fără să îi răspundă, el îi prinse mâna şi o coborî direct spre pântecul lui, desfăcându-i palma în jurul sexului său ce era tare din nou. Jenn tresări uşor, dar se forţă să rămână calmă. Harry o privea serios, fără strop de amuzament.

- Mă simţi? Deja te vreau din nou. Nici nu am apucat să ies din tine şi să îmi recapăt respiraţia, că deja te voiam din nou. Tu cum crezi că ai fost?

Jenn îşi muşcă buza, pentru a-şi ascunde zâmbetul. Îşi întoarse capul şi privi spre mâna ei îndrăzneaţă, ce abia cuprindea membrul care îi pulsa în palmă. Era umed şi tare şi se simţi ca o fetiţă mică şi curioasă, pentru că era primul organ bărbătesc pe care îl vedea în realitate - şi atingea. Privindu-l, înţelese de unde apăruse toată durerea aia, care se mai simţea şi acum, sfârâind ca o arsură în pântecul ei. Fără să îşi dea seama, începu să îşi plimbe degetele pe el, palma în sus şi în jos. Harry îşi dădu capul pe spate şi gemu gutural, speriind-o pentru o secundă. Trebuia să se obişnuiască cu reacţiile astea din partea lui când îl atingea aşa.

- Poate e pentru că nu ai mai făcut-o demult. Începu ea, ca Toma-necredinciosul. Nu cred că o virgină nepricepută poată să îţi provoace-

Nu termină ce avea de gând să spună, pentru că Harry îi prinse umerii şi o împinse pe spate, ridicându-se deasupra ei într-o secundă.

- Faci asta intenţionat, sau tu chiar nu ai idee de ce eşti capabilă? Se încruntă la ea, dar nu era furios, parcă încerca să îşi răspundă singur la întrebare, doar privind-o.

Jenn îl privi nedumerită.

- Ce vrei să spui?

Harry îşi strânse ochii, străduindu-se să se abţină, sexul lui era încă în mâna ei şi îl strângea fără să îşi dea seama.

Prefă-te că mă iubeştiWhere stories live. Discover now