SEZON 2 BÖLÜM 12

722 42 4
                                    

MEDYADA EMİR ' İN KIZI ELLİE BU BÖLÜM KISA OLDU BİLIYORUM AMA BİR NEVİ GEÇİŞ BÖLÜMÜYDÜ .  KEYİFLİ OKUMALAR :)

Colin ' in evinin zilini çaldığımda kapıyı Sean açtı .
-" Selam mavi "
-" Selam uzun " kenara çekildiğinde bende içeri girdim .Ortalıkta kimse gözükmüyordu . " Colin ve Devin nerede "
-" Avlanmak için gittiler yarın akşam ancak gelirler egitimin ilk günü benimlesin "
-" Endişelenmem mi gerekiyor " Sean alayla gülümseyip yakasını düzeltti .
-" Kesinlikle hayır ben muhteşemim " Evin arka tarafına doğru yürüdüğünde bende peşinden gittim . Ağaçlara asılı hedeflerden ilkinin birkaç metre önünde durup bana döndü . Pantolonunun arka cebinden bir silah çıkarıp bana uzatıttı.
-" Başla hadi Grey "
-" Bıçakla başlayacağız sanıyordum "
-" O Devin ' in fikri boşver şimdi bıçağı " Elindeki silahı aldığımda ilerideki hedefi işaret etti .
-" Vur hedefi " Elimdeki silahı hedefe ateş ettim . Kurşun hedefin ortasına isabet ettiğinde zaferle gülümseyerek Sean ' a baktım .
-" Daha zor birşeyler denememi istermisin uzun " Kollarını göğsünde birleştirdi .Kaşlarını havaya kaldırarak
-'' Çok iddalısın pekala gel benimle " dedi ve elini omuzuma attı . Ortam birden bire değişmişti . " Canlıları vurmakta o kadar iyimisin bakalım Grey " Başımı ağaçlığa çevirdiğimde ilerde otlayan bir geyik görmüştüm . Silahı kaldırık geyiğin kalbine nişan aldım ve parmağımı tetiğe yerlestirdim. Yam vuracakken Sean 'ın geyiğin yanına attığı taş ile koşmaya başladı .Kurşun ağaca saplanırken sinirle Sean ' a döndüm .
-" Ne yapıyorsun sen ya "
-" Vuracağın şeyler yerinde durmayacak mavi amaç hareket ederken vurmak zaten " oflayarak silahı indirdim ve ormanın içlerine giden Sean ' ın peşinden gitmeye başladım . Göl kenarında su içen bir antilop görünce Sean ' a döndüm .
-" Evet yap bakalım ilk hamleni " Sean yanında durduğumuz ağacın dalına hızla vurduğunda antilop başını kaldırıp bizden tarafa baktı ve koşmaya başladı . Silahı kaldırarak ateş ettiğimde kurşun arka bacağına saplanmıştı. Birkaç adım atarak yeniden görüş alanıma girince ateş ettim . Neyseki bu sefer olmustu . Hayvanın cansız bedeni yere yığılınca Sean yanıma gelerek silahı elimden çekti .
-" Bunu bir yaratığa yaparsan kendini esir edilmiş olarak bulursun " Oflayarak ona baktım .
-" Neyseki yoktu bu eğitimin amacıda bu konuda geliştirmek değil mi zaten "
-" Kesinlikle ama önünde çok geniş bir zaman dilimi yok hızlı olmalısın "
-" Çok sinir bozucusun " diyerek elinden silahı çektim
-" Öyleyim mavi teşekkür ederim "
****
Karşımdaki geyik yere yığılca zafer dolu bir çığlık attım . Sean
-" Nihayet " deyince gözlerimi devirip ona baktım .
-" Eleştirmezsen olmuyor değil mi "
-" Sen o adamlardan intikam istemiyor musun o halde elini çabuk tut bütün gün boyunca tek kurşunla öldürdüğün ilk hayvan . O kadarda intikam istemiyorsun sanırım " Ses tonu kızgın çıkıyordu .
-" Benim intikamım hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin ne kadar istediğimde seni ilgilendirmez "
-" Artık bizden biriysen ilgilendirir biz hiç bir plana göre hareket etmedik Grey ve sen intikam planları yapıyorsan bu oldukça iyi olmalı " Elimdeki silahı ona doğrultarak kalbine nişan aldım .
-" Belkide geyiklerle uğraşmak zaman kaybıdır ha ne dersin " Yüzünde alaycı bir gülümseme belirdi elini havaya kaldırdığında silah elimden kayıp onun eline gitmişti .
-" Daha fazlasını yapacak yeteneğe sahip değilsin Grey "
-" Bütün bu silahlar zaman kaybı yeteneklerimi kullanabilirim . " Ellerini göğsünde birleştirip tek kaşını havaya kaldırarak alayla sırıttı .
-" Dönüşümlerini kontrol edemiyorsun sanıyordum ."
-" Benim tek yeteneğim kurta dönüşmek değil avcı " sağ elimi kaldırarak parmaklarımı salladım '' Başka yeteneklerimde var '' Elimi sağa doğru indirdiğimde Sean ' ın çevresini alevler kaplamıştı .
" Oldukça güçlüsün Sean kontrolünde gayet iyi bana bu sıradan şeyleri öğretmekle zaman kaybedeceğine güçlerimi artırmak için yardımcı ol bende intikamımı aldıktan sonra kendimi size adıyım. " Kaşları çatılmış bakışları sert bir hal almıştı .
-" Angela' nın intikamından bahsetmiyorsun değilmi "
-" Tam olarak ondan bahsediyorum "
-" Bu iş kan davasına dönecek Derin o adamın sana bunu yapma nedenide kardeşinin intikamını alnak değilmiydi " Sinirlendiğimi hissediyordum
-" Bu çok saçma Jensen suçluydu Angela ' yı kaçırmıştı onu öldürende sizdiniz onun pislik kardeşide intikamını yine kızım üstünden aldı bu olayda en masumumuz zarar gördü Jensen ' a ben hiçbirşey yapmadım "
-" O sana aşık olmuştu ona çok fazla ümit verdin " Sean ' ın çevresindeki alevleri iyice güçlendirdim
-" Onu sevmek yada onunla beraber olmak zorunda değilim ben istediğim yaparım o piç benim kızımı elimden aldı bende onun herşeyini alacağım " Sean sıkıntıyla nef alarak ellerini havaya kaldırdı
-" Tamam mavi sakin ol bende benzer acılar yaşadım intikam istedim ve hala istiyorum sana yardımcı olacağım şimdi bu sıcak sohbeti bitiesekmi diyorum çünkü fazla sıcak olmaya başladı " Alevleri geri çektiğimde rahatlayarak nefes aldı . " Pekala Grey eğitimi değiştiriyorum seni dahada güçlendirelim "
********

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Où les histoires vivent. Découvrez maintenant