SEZON 2 BÖLÜM 17

770 30 12
                                    

MEDYADA ELLİE VAR. KEYİFLİ OKUMALAR :)

Diego ' nun bize verdiği adrese giderken hissettiğim en yoğun duygu endişeydi. Colin bacağımın üzerindeki elimi tuttuğunda bakışlarımı ona çevirdim.
-" Rahatla biraz o Emir birşey olmaz ona. " Rahatlamaya çalışarak derin bir nefes aldım . Son günlerde sürekli bir endişe içindeydim ve artık bundan sıkılmaya başlamıştım.Rahat bir gün geçirmek bu kadar mı zor ? Medeniyetten gittikçe uzaklaşıyorduk.
Başımı çevirip arkada oturan Ellie ' ye baktım.Onunda endişeli olduğunu görebiliyordum.Emir' e birşey olma ihtimalini bile düşünmek istemiyordum.Araba sonunda durduğunda geldiğimiz yere baktım. Eski bir kulubenin önündeydik.Bacadan çıkan gri duman gökyüzüne yükseliyordu.Zaman kaybetmeden arabadan indiğimde Colin ve Ellie ' de inmişti.Tahta kapının üzerindeki tokmakla kapıya birkaç kez vurduğumda Colin yanıma gelip kolunu omuzuma attı.Çok geçmeden kapı açıldığında karşımda Diego 'yu gördüm.Bu adamın her gittiğimiz yerde karşımıza çıkması normal değildi.Emir ile bir derdi mi vardı acaba.Öyle olsa neden beni arasın ki.
-" Derin gel içeri. " diyerek yana çekildiğinde yanından geçip içeri girdik.Kapıyı kapatıp bize döndüğünde önce bana sonra Ellie'ye baktı.Ancak bakışları Colin ' i bulduğunda kaşları çatılmış bakışları sert bir hal almıştı.Bunun üzerinde dururdum ancak merak ettiğim tek şey Emirdi.
-" Emir nerede ? " dediğinde bakışlarını Colin ' den ayırıp yeniden bana döndü.
-" Yukarıda . Beni izleyin. " Merdivenleri çıkarken hissettiğim huzursuzluk artıyordu.Buraya geldiğimizden beri rahat edememiştim hiç. Biran önce Miami ' ye dönmek istiyordum.Artık hamile olmadığıma göre bir engel kalmamıştı.Sürekli karlı ve soğuk olan hava beni rahatsız ediyordu. Odalardan birine girdiğimizde Emir ' i yatağın üzerinde otururken buldum.İyi olmadığı her halinden belli oluyordu.Solgun teninin altından mavi damarları gözüküyordu ve boynunun bazı yerlerinde morluklar ve yaralar vardı. İçeri girmemizle başını kaldırıp bize baktı.Emir o gözlerine bakınca her duyguyu okuya bileceğiniz biri değildi. Ancak yinede bakışlarında bir çeşit boşluk vardı.Buda pek iyi şeyler yaşanmadığını gösteriyordu.Yanına giderek oturduğumda bana sarılmıştı.Pekala bu biraz tuhaf.Bende kollarımı ona doladığımda bir süre durup geri çekildi.Alnına düşen saçını geriye atıp yanağına dokundum.
-" Neyin var senin ? " Yanağındaki elimi tutup kucağına indirdi.
-" Küçük birşey önemli değil. "
-" Emin misin ." Sessizce onaylarak başının arkasını kaşıdı.
-" Derin eve dönelim lütfen ." Dediği karşısında ne diyeceğimi bilememiştim.
-" Tamam döneceğiz endişelenme." Bakışlarımı başından beri burada ne aradığını anlamadığım Diego 'ya çevirdim.Çatık kaşları ile bizi izliyordu. Ona baktığımı fark edince kendine gelip yüzüme baktı.'' Sen burada ne arıyorsun .'' Yüzünde anlayamadığım bir ifade belimişti.
-" Tesadüf işte .'' Emir' e baktığımda sinirli bir ifadeyle Diego ' ya bakıyordu.Burada kesinlikle birşeyler dönüyordu.Emir ayağa kalkıp benide kaldırdı.Bir süre çatılmış kaşlarıyla yüzüme baktıktan sonra bakışları karnıma kaydı. O an bütün vücudumun gerildiğini hissetmiştim.
-" Soru sormayacaksın değil mi ?" Tekrar gözlerime bakıp başını salladı.
-" Yok anladım . " Ellie ' ye döndüğümüzde Emir zorla gülümsedi. İkimizinde içinde birşeyler eksildiği açıktı. Tepki vermekte zorluk çekiyorduk atık. Çektiğin acılar seni öldürmüyorsa güçlendirir derler . Ancak güç bazen beraberinde hissizliğide getiriyordu.Bu bizim gibiler için iyi birşeydi aslında.Çünkü sürekli üstümüze gelen olayların altından kalkmak kolay olmuyor. Benim yanımdan geçip Ellie ' nin elini tuttu.
" Hadi gidiyoruz ." Onun ardından yürüyüp evden çıktık . Emir Ellie ile birlikte arka koltuğa geçince bende ön koltuğa oturdum.Diego kapının önünde sert bir ifadeyle bize bakıyordu.Bu adamda birşeyler vardı. Colin arabayı çalıştırdı ve oradan uzaklaşmaya başladık.Arabada sessizlik ve karanlık hakimdi sanki. Herkesin olduğu şeyden rahatsız olduğunu görebiliyordum . Özellikle Emir ve ben . Parmaklarmı sıkarken Colin konuşmaya başladı.
-" Asmayın suratınızı Miami ' ye döneceğiz ama öncesinde karın tadını çıkaralım diyorum.Başımı kaldırıp ona baktım.
-" Nasıl yapacağız onu . ''
-" Kayak yapmaya gidelim .'' Ben ona şaşkınlıkla bakarken tepki Emir' den geldi .
-" Dalga geçiyorsun değil mi ?" Colin ' in yüzünde alaycı bir gülümseme oluştu.
-" Ne o Grey korktun mu yoksa ." Emir yüzüne şeytani bir gülümseme yerleştirerek öne doğru eğildi.
-" Gidelim avcı kaybedince yüzünde oluşan ifadeyi görmek isterim. " Colin gaza biraz daha yüklendiğinde bakışlarımı yeniden ellerime çevirdim.İçimde bir huzursuzluk vardı.Pekala ortamı bozma Derin biraz eğlenmek iyi olabilirdi değil mi ?
*******
-" Colin bunun iyi bir fikir olduğundan emin değilim ." Bu kayak tahtalarının üzerinde durmak kesinlikle kolay değildi.
-" Korkuyor musun yoksa ." Sesindeki alaycı ton oldukça hissedilirdi.
-" Ya ne ilgisi var hem bu sopalar hiç sağlam gözükmüyor. " Bu dediğim üzerine sesli bir kahkaha atmıştı.
-" Onlara baton deniyor mavi ayrıca gayet sağlamlar. Sen neden korkuyorsunki ayrıca bir yerinin kırılmasından mı. "
-" Düşmek istemiyorum yani rezil olmak hoş olmaz ." Gülümseyerek arkama geçti ve belimin iki yanından tuttu.Bir insan her dokunduğunda nasıl bu kadar etkileye biliyordu. Aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen bu kadar yaşanan şeye rağmen.Her defasında nefesimi kesmeyi nasıl başarıyordu.Kulağıma eğilip nefesini verdiğinde dahada kasılmıştım.
-" Heyecanlanma mavi sadece yardım edeceğim. " Bir süre durup dudaklarını kulağıma değdirdi ve nazikçe öptü. " Ama eğer çok istersen bu akşam aklından geçen herşeyi gerçekleştirebilirim." Dudağımı dişleyerek ellerini iteledim. Arkamı dönerek zorla malzemelerin olduğu yere yürüdüm. " Derin hey hadi ama ..." Arkamdan gelsede ona aldırmayarak devam ettim. Kasadaki adamdan ayakkabılarımı isteyip sandelyeye oturdum.Eldiveni ve kaskı çıkartıp yanda duran masanın üzerine koydum. Colin yanıma gelip oturarak sesli bir şekilde nefes verdi.Kendi ayakkabılarımı giyip ayağa kalktım ve ona döndüm .
-" Ben birşeyler içmeye gideceğim ."Arkamı dönüp ilerlemeye başladım.Kolumu tutatak durdurduğunda yeniden ona baktım.
-" Neden bu kadar kızdın." Bunun cevabını bende bilmiyordum açıkcası.
-" Ben bilmiyorum sadece ...of bilmiyorum." Kolunu omuzuma atıp kendine çekti .
-" Tamam sakin ol sustum ."
Cafeden içeri girip Emir ' e baktım.
-" Derin !" sesin geldiği yöne bakıp oraya doğru yürümeye başladım. Yanına geçip oturdum ve rahatlamak için nefes aldım." Yüzün bembeyaz olmuş kardeşim." Şuan inatla gözümün önüne düşen saçım vardı ve sinir oldum. Çantamı açıp içinde tel toka aradım. Telefon , cüzdan , parfüm , Dudak kremi, defter , tablet . Tanrı aşkına nerede bu toka . İşte buldum ! Zaferle tokayı elime alıp saçımı büktüm ve arkaya atıp tutturdum.
-" Kendimi iyi hissetmiyorum demekten bıktım içimdeki sıkıntı geçecek mi merak ediyorum doğrusu.
-" Açıkcası bunu bende merak ediyorum . Böyle devam edemez yani bende yoruldum." O sırada Colin elinde sıcak çikolataların olduğu tepsiyle yanımıza geldi.Emir bardaklara daha sonra Colin ' e bakıp güldü.
-" Ciddi misin dostum çok sevimlisin.'' Colin benim yanımdaki sandelyeyi çekerek oturdu ve bardaklardan birini önüne aldı.
-" İçki servisi yapmıyorlarmış burası çok temiz bir yer ." Colin ' in seside bezmiş geliyordu.Onunda buradan pek hoşlanmadığını tahmin etmek zor değildi.
-" Kesinlikle bu akşam yola çıkıyoruz ve Miami ' ye dönüyoruz güneşi ve sıcağı özledim. "
-" Açıkcası bende .'' diyerek tepsideki kupalardan birini aldım." Ellie nerede ? " Emir ' de diğer bardağı alıp bir yudum aldı.
-" Lavaboda gelir şimdi." Sıcak çikolatadan bir yudum daha alıp Colin 'e döndüm. Kaşları catık bir şekilde elindeki bardağına bakıyordu.Ona neden öyle davrandığımı bilmiyorum aslında.Göğsümdeki ağırlığı gidermek için derin bir nefes aldım.
-" Selamm " Ellie ' nin sesiyle bakışlarımı Colin ' den ayırıp ona çevirdim.Emir ' in yanına oturduğunda tepsideki son bardağıda onun önüne koydum .
-" Aaa çok severim " diyerek bir yudum aldığında istem dışı gülümsemiştim.
EMİR'İN AĞIZINDAN
Eve girdiğimizde Ellie koltuğa atladı.
-" Bittim ben ." Colin çaprazdaki tekli koltuğa oturup ayaklarını masanın üzerine koydu.
-" En azından birileri bizi öldürmeye yada işkence etmeye kalkışmadı. " Gözüm birkaç saattir gergin olan Derin ' e kaydı. Huzursuz olduğu belliydi . Acaba yine ne olmuştu. " Ayakta dikilmeyi mi düşünüyorsun Grey ." Colin ' in bunu demesiyle kendime gelip Ellie ' nin yanına oturdum.Eşyalarım hala oteldeydi.Gidip alsam iyi olurdu aslında.
-" Ben otelden eşyalarımı alayım biran önce yola çıkalım ." Daha kimsenin birşey demesine vakit olmadan arkamda duyduğum tanıdık sesle gerilmiştim.
-" Bunu mu istemiştin Grey ." Sean elindeki valizimi kucağıma atıp ön tarafa geçti. " Nasılsınız bakalım ." diyerek karşıda duran koltuğa Derin ' in yanına oturdu.Colin oturduğu yerde biraz daha yayılarak yatar gibi bir pozizyon aldı.
-" Açıkcası daha erken beliyorduk."
-" İşlerimiz vardı sen o zamanları artık umursamıyor olabilirsin ama biz avcıyız." Vauv pekala en azından bu evde Sean ' ın sevmediği tek kişi değilmişim.Colin ' den bir cevap gelmemişti.Her neyse onlarla mutlu aile saati yaşamak gibi bir planım yoktu zaten.Ellie' ye dönüp
-" Eşyaların hala çantada değil mi ?" Başını salladığından yeniden Sean ' a döndüm ." Buraya boş yere geldin büyücü.'' Sean ' ın yüzünde alaycı bir bakış belirmişti.
-" Çok uzun zamanımı almadı Grey beni bilirsin ." Ayağa kalkarak Ellie ' ye elimi uzattım.
-" Çantanı getir Ellie gidiyoruz ben seni arabada bekliyorum . " Başını sallayarak arkadaki odaya girdiğinde bende kapıya yöneldim. Ancak birkaç adım attıktan sonra Sean önümü kesti.
-" Seni öylece bırakamam Grey ."
-" Ne demek istiyorsun ." Sean ' ın bakışlarında şeytani bir parıltı vardı.
-" Emirr." Ellie'nin korkulu sesini duyduğumda arkamı döndüm.Devin onun kolundan tutmuş sürüklüklüyordu.Colin ve Derin ' de ayağa kalkmıştı.Derin Devin' e doğru bir adım atıp
-" Neler oluyor ne yapıyorsunuz ." diye sorduğunda Devin geri gidip cebinden bir silah çıkarıp Ellie ' nin başına dayadı.Nefesimin kesildiğini hissetmiştim.
-" Devin bırak onu hemen ."
-" Kızında da senin yeteneğinden varmı Grey.Onu öldürmekte seninki kadar zormu." -" Ona birşey yaparsan seni yaşatmam ."
-" Tehdit edecek konumda değilsin Grey ." Bunu söyleyen Sean dı.Colin
-" Sean Devin ne yaptığınızı sanıyorsunuz ." Devin çatık kaşlarıyla Colin ' e döndü.
-" En azından beni uğraştırmadın kardeşim kendi işini hallettin şimdi bana bir iyilik daha yap Derin ' i de al ve git buradan ."
-" Hayır hiç kimse beni bir yere götürmüyor hemen onu bırak Devin ." Sıkıntıyla nefes alıp Derin ' e döndüm.
-" Git buradan Derin ." Onun burada kalması iyi birşey değildi.Çünkü onunda canını yakmaktan çekinmezlerdi.
-" Saçmalıyorsun asla ." Tam bağıracakken Sean konuşmaya başladı.
-" Her neyse biz gideriz ." Parmağını havaya kaldırıp şıklattığında aniden ortam değişmişti. Etrafta eşyanın olmadığı tozlu ahşap bir kulubenin odasındaydık.Devin ' e dönerek hala tuttuğu Ellie ' yi gösterdim.
-" Bırak onu bak tamam elinizdeyim ." Devin gülerek başını salladı.
-" Sencede kızın her şeyi öğrenmeyi hak etmiyormu Grey ? " Başımda oluşan acıya aldırmamaya çalışarak derin bir nefes aldım.Ona yalvaracak değildim bunu yapamazdım.Ellie kaşlarını çatarak önce Devin ' e sonra bana baktı.
-" Emir neler oluyor ne anlatacaksınız bana ." Nasıl olsa öğrenecekti şimdi yada sonra farketmez ama Devin ' in karşısında güçsüz duramazdım.
-" Devin ' a sor anlatmak için çok istekli görünüyor.Devin ' in yüzündeki alaycı ifade silinip yerini şaşkın bir hale bırakırken kollarımı göğsümde birleştirip Sean ' a döndüm ." Hatta neden beraber anlatmıyorsunuz. "Sean çatılmış kaşlarını biraz daha çattı.
-" Bu tutumundan vazgeçmezsen daha çok kaybedeceksin biliyorsun değil mi ? " Hiçbir şey umurumda değildi.Karanlık içimde öyle bir yer edinmiştiki ondan kurtulmaya çalıştıkça canımı yakıyordu. Bundan sonra ondan kurtulmak gibi bir çabam olmayacaktı .Çünkü son seferinde Edina' nın ölümü ile sonuçlanmıştı.
-" Anlatacak mısın Devin yoksa her zamanki gibi içi boş tehditlerinden biri miydi bu ? " Devin ' in kaşları iyice çatılmıştı. Benden bunu beklemediği açıktı. Sean yanımdan geçerek Devin ' in önünde durdu.
-" Dostum bu iş giderek saçmalaşıyor rahat bırak gitsinler .Devin bir süre çatık kaşlarıyla Sean ' a baksada sonunda sıkıntıyla nefes alıp Ellie ' yi bıraktı. Ellie koşarak yanıma geldiğinde onu kolumu önüne atarak onu arkaya çektim.Sean tekrardan bize dönerek elini havaya kaldırdı.
-" Derin ve Colin şuanda Miami ' de sizide oraya gönderiyorum tabi eşyaların ve arabanla birlikte yakında görüşürüz Grey . " diyerek havadaki parmağını şıklattı .O anda ortam değişmişti . Evimizdeydik.
-" Bu biraz rahatsız ediciydi ." Ellie ' ye dönerek omuz silktim.
-" Yakında alışırsın.'' Ellie koltuğa oturarak arkasına yaslandı.
-" Bana verdiğin sözü unutmadın değil mi ? " Tebessüm ederek bende çaprazında ki koltuğa geçtim.
-" Hayır unutmadım endişelenme ." Yüzündeki gülümseme genişlemişti.Çığlık atarak yerinden kalkıp boynuma sarıldı.
-" Tamam tamam. Ben yatmaya gidiyorum çok yorgunum sende uyu " diyerek ayağa kalktım.
-" Tamam ." diyerek peşimden gelirken bende ağır ağır merdivenlerden çıktım." Ben banyo yapayım olur mu ." Omuz silkerek odamın kapısını açtım.
-" Kafana göre takıl ." Odaya girip komidinin üzerindeki telefonu elime aldım ve Lundy'yi aradım.Birkaç çalıştan sonra açmıştı.
-" Bu sefer ne istiyorsun Grey ? " İstemsizce gülmüştüm.
-" Kırıyorsun beni Lundy sadece işim düşünce mi arıyorum ? "
-"Bir düşüneyim evet kesinlikle öyle. "
-" Haklı olabilirsin. Hey neyse senden Ellie için bir büyü yapmanı istiyorum."

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin