SEZON 2 BÖLÜM 28

264 13 20
                                    

ELLİE ' NİN AĞIZINDAN

Havuzdan kafamı çıkarttıktan sonra kolumu köşelere koyarak şezlongun üzerinde oturan Derin ' e baktım. Elini büyümüş karnına koymuş boşluğa öylece bakıyordu. Eve döneli üç ayı geçmişti. İlk başlarda Emir' in döneceğinden eminken artık en ufak bir umudumuz bile kalmamıştı. En büyük korkumsa günün birinde yüzünün, sesinin ve onunla birlikte geçirdiğimiz bütün o güzel günlerin zihnimden silinmesiydi.İnsan gün gelir en sevdiklerini bile unutur derler Emir de bizim için öyle mi olacaktı.Onu geri getirmek için günlerdir Sean çeşitli yollar denediğini söylüyordu ama sonuç bir türlü değişmiyordu.Her sabah Emir olmadan uyanıyor  o olmadan vakit öldürüyor o olmadan günü tamamlıyorduk. Düşünceleri kafamdan kovarak havuzdan çıkıp Derin ' in yanına gitim.Şezlongtan havluyu alıp yüzümü ve omuzlarımı kurulamaya başladım. " Bugünlük bu kadar yeter mi ne dersin? Yorulmaya başladım ben."
Bakışlarını kaldırıp bir kaç saniye bana baktıktan sonra onaylarcasına başını sallayıp ayağa kalktı." Bugün dediğin gibi olsun bakalım. "


Eve geldiğimizde kendimi koltuğa bırakırken Derin' de yanıma gelip oturdu.'' Aç mısın? '' diye sorduğumda başını telefondan kaldırıp bana baktı.Birkaç saniye süren sessizliğin ardından dudaklarını büzerek başını salladı '' Eh işte ama yemek yapmaya hiç gücüm yok .'' Gülerek masanın üzerinde duran telefonu elime aldım .'' Pizza bu günler için var öyle değil mi.'' Yüzünde sevimli bir gülümseme oluştuğunda ayağa kalktı .'' Pekala sen o işi hallet bende üzerimi değiştirip geliyorum. '' Başımı sallarken '' Emredersiniz.'' dediğimde gülmüştü.Onu güldürmeyi kendime bir görev olarak görüyordum. İçim her ne kadar şuan ne halde olduğunu bilmediğim babam için kan ağlasa da doğmamış kuzenim için bunu yapmalıydım.Pizza siparişini verdikten sonra odama çıkıp üzerim deki kıyafetlerden kurtuldum ve gri bir tayt üzerine siyah geniş bir kazak alıp giyindikten sonra saçımı tepeden bir at kuyruğu yapıp aşağı indim. Siyah bir eşofman altı üzerine kırmızı bir atlet giyen Derin boş gözlerle parkeye bakarken kapının çalması ile başını kaldırdı.'' Ben bakarım pizzadır '' diyerek son bir kaç merdiveni de inip kapıya yöneldim. Ayakkabılığın üzerindeki sepetten biraz para alıp kapıyı açtığımda elinde pizza kutusu ile bana bakan Devin 'ı ve yanında gülümseyerek duran Sean 'ı görmeyi hiç düşünmemiştim doğrusu. '' Ne işiniz var sizin burada?'' dediğimde Derin'de ayağa kalkarak yanıma gelmişti. Sean dudak büzerek '' Alınıyorum ama küçük Grey bizi içeri davet etmeyecek misin.Her ne kadar resmiyette bir sıkıntımız olmasa birlikte çokta fazla vakit geçirmek istemiyorduk bunu ortamın elektirik yeterince belli ediyordu kısacası.Ben sessizce Devin ' e bakarken Derin başını sallayarak kenara çekildi.'' Tabi.. tabi ki girin .'' Devin yanımdan geçerken sert bir bakış atıp geçmişti yanımdan.Aklım ve kalbim en ufak kıvılcımda ara verdikleri savaşa yeniden başlıyorlardı .Ki şuanda  tamda o anlardan biriydi. 

Ellerindeki pizza ve içeceği masanın üzerine bıraktıklarında Sean ellerini birbirine vurarak bize döndü. '' Hanımlar size bir haberimiz var .'' Derin ile benim kaşlar çatıldığın da Devin sesli bir nefes alarak Sean ' a döndü. '' Sean ! '' Sean Devin ' e aldırmadan devam etti. '' Size Emir'den haber getirdim.






UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR MERHABA ÇOK KISA FARKINDAYIM AMA TAKDİR EDERSİNİZ Kİ BÖYLE BİR ARADAN SONRA TOPARLANMAK ZOR BİRAZ .. UMARIM HALA BURADASINIZDIR .. 

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' حيث تعيش القصص. اكتشف الآن