SEZON 2 BÖLÜM 22

511 18 7
                                    

ŞARKIYI DEDİĞİM ZAMAN AÇMANIZI TAVSİYE EDERİM. BOL BOL YORUM VE OY BEKLİYORUM. SINIR 130 OKUMA.
KEYİFLİ OKUMALAR =)

Düz yolda ilerlerken kemiklerimdeki acı giderek artıyordu.Torpidoyu açarak Rydan' ın hap haline getirdiği bitkiyi çıkardım.Titreyen ellerimle kapağını açıp avucuma boşalttım.Sayısına bakmadan ağzıma atıp koltukların arasındaki bölmeden bira alıp büyük bir yudum alarak yuttum.Mantıksız davrandığımın farkındayım.Fakat içimde bir şeylerin değiştiğini hissediyordum. Edina beni yaptığım her şeyle kabul etmişti. Ellie 'den de aynı şeyi beklemiştim aslında. Malesef ki her şey istediğimiz gibi olmuyordu.

Bitki etkisini göstermeye başlamış kemiklerimdeki acı geçmişti.Diğer yandan ise görüş alanım yavaş yavaş netliğini kaybediyordu.
Arabayı köşede durdurup telefonu elime aldım ve Diego'yu aradım.
" Efendim ." Kalbim giderek sıkışırken ve nefes almam zorlaşıyordu.
" Yardım et.Ben..ben hiç iyi değilim." Başımı direksyona yaslayarak gözlerimi kapattım.Vücut ısımın azaldığını hissediyordum.
" Emir neler oluyor ? Neredesin sen ? "
" Evin yakınlarındayım.Kelebek cafe ' nin oralarda acele et lütfen." Ağır bir yük gibi gelen telefonu koltuğun üzerine atarak nefes almaya çalıştım.

Kapımın açılmasıyla başımı zorlukla kaldırıp o yöne döndüm." Emir sen ne yaptın." Diego doğrulmamı sağlayıp koltuğa sırtımı yasladıktan sonra elinin tersini alnıma ve yanaklarıma değdirdi. " Lanet olsun ! Ne içtin sen !" Kolumdan tutarak " Geç yana hadi ." dediğinde yardımıyla yan koltuğa geçip başımı cama yasladım.Karnımdaki acı iyice kendini gösterirken sağ elinmin tırnaklarını dizime geçirdim.

DİEGO'NUN AĞIZINDAN

Emir ' i koltuğa yatırdıktan sonra tekli koltuğun altıdan battaniye çıkartıp üzerine örttüm.

Arabasında bulduğum küçük şişeyi cebimden çıkartıp avcumda tuttum.Ne olduğu konusunda en ufak fikrim yoktu.

Cebimden telefonu çıkartıp Sven' i aradım. Sven benim çocukluk arkadaşım kardeşim kısaca her şeyimdi. Vishal Winter 'ın hayatımı mahvedip uzaklara yolladığı zaman ben minnesota' da sahte bir hayat sürerken o beni bulmuş her şeyi hatırlamamı sağlamıştı.Karımın yaşadığını , Emir ve Derin 'e yaşattıklarını öğrendiğimde ise daha fazla uzakta kalamamış Miami 'e taşınmıştım.Olumsuz bir tepki alma ihtimalim karşısında onları yanımda hissedebilmek amaçlı Aremder ' i açmıştım. Sonrası ise malumdu..
" Selam Diego. " Sven' in sesini duymamla geçmişten döndüm.
" Selam Sven. Direk konuya girmeliyim acilen bana gelmen gerekiyor. "
" Bir sorun mu var ?" Sesi endişe barındırıyordu. Koltukta adeta ölü gibi yatan Emir 'e bakıp boğazımda biriken ve göz yaşı olarak dışarı çıkmak isteyen yumruya engel olmaya çalıştım.
" Telefonda anlatılacak bir durum değil lütfen acele et." Telefonu cebime atıp tekli koltuğa oturdum. Başımı dirseğimin üzerine koyduğum ellerime yaslayarak Emir ' e döndüm.Karnındaki yara henüz iyileşmeden bu hale düşmesi beni oldukça korkutuyordu. Aradan yaklaşık iki yada üç dakika geçtikten sonra kapı çaldı. Oturduğum yerden kalkıp kapıya yönelip açtığımda Sven birkaç saniye beni inceledikten sonra kaşlarını çattı.
" Neler oluyor ? " Kapının önünden çekildiğimde içeri girmesiyle kapıyı kapattım. "Dostum temizlikçilerden biri beni gördü adama son 10 dakikasını unutturmak zorunda kaldım. Ayrıca yüzün bembeyaz ve fazlaca korkmaya başladım neler olduğunu anlatacak mısın ? "

Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmıştım. Sven ise o lanet olası ilacın Emir için son derece tehlikeli olduğunu söylemişti.Çaresizlik içinde saçlarımı çekerek Emir ' e baktım.
" Uyandığında ne değişecek peki "

İki elini birleştirip yavaş yavaş çenesine birkaç kez vurduktan sonra sol eliyle Emir ' i gösterdi." Emir oldukça güçlü. Buda şu demek oluyor, Fizikdel bir şey olmayacak. "Bakışlarını bana çevirerek konuşmaya devam etti." Sorun ruhsal bir sıkıntı olacak. "

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Where stories live. Discover now