SEZON 2 BÖLÜM 27

316 19 12
                                    


UZUN ZAMANDIR YOKUM BİRİLERİ DEMİŞ ÖLDÜ ŞİMDİ YAZIN KRAL GERİ DÖNDÜ
JJDJDK ARKADAŞLAR UZUN BİR ARADAN SONRA YENİDEN BERABERİZ ÖPTÜM HEPİNİZİ =)

Ellie kucağıma cipsi koyduktan sonra yanıma oturdu. " Hangisini seçtin? " diyerek kasedeki cipsi ağzına attığında yanımdaki kumandayı alarak filmi başlattım.

" Romantik komedi. " dediğimde gözlerini kocaman açarak bana döndü.

" Ciddi olamazsın. "

Omuz silkerek televizyona döndüm." Gayet ciddiyim. "

" Aman tanrım babamla romantik komedi izliyorum. " deyip gülerek önüne döndü. Söylediği kelime karşısında ona öylece bakakalırken kafasına yeni dank etmiş gibi tekrar bana döndü.

" Ben özür dilerim bir anda ağzımdan çıktı. " Gözlerindeki korku kalbime ok gibi saplanırken bir şey demeden önüme döndüm. Nasıl bir insandım ben? Kendi kızıma bile bana baba dediği için özür diletecek kadar korkunç biri miydim? Bizim Hennry 'e yakın olmaktan korktuğumuz gibi oda bana yakın olmaktan mı korkuyordu? Korkması en son isteğim şey bile değildi. Peki neden özür dileme diyemiyordum?

🔪🔪🔪🔪

Cipsten bir tane ağzıma atarak sıkıcı denebilecek filme odaklanmaya çalıştım. Ellie pür dikkat televizyona bakarken bir yandanda cipsleri ağzına tıkıştırıyordu.

Uyku giderek daha da bastırırken koltukta kayıp Ellie ' nin dizine yattım.

" O kadar sıkıcı değil ya. " Güldüğünde başımı sallayarak gözlerimi kapattım.

" Eminim değildir sen bana anlatırsın. " diyerek karnına biraz daha yaklaştım. " Saçlarımla oynasana biraz."

"Ciddi misin? " dediğinde gözlerimi açıp ona döndüm.

" Sence? "

" Tamam. " diyerek güldü." Tamam oynarım. " Gözlerimi kapattığımda saçlarım arasında dolaşan parmakları acıyan gergin vücudumu azda olsa rahatlatıyordu.

Uykum giderek daha fazla gelirken berbat anılarla dolu bu şehirde asla ulaşamadığım ve ulaşamayacağım bir hayat zihnimde canlanıyordu.

Ben Edina ' nın dizleriminde yatarken Ellie ayak ucumuzda oturacaktı. Angela olacaktı. Derin o pislik herife hala aşık olmayacaktı yada Colin bizim tarafımızda olacaktı. Mutlu olacaktık kısacası. Ailemiz bizi hayal kırıklığına uğramış olmayacaktı. Ve ben annemden sonra babamdanda intikam almak istemeyecektim.

Odanın kapısının hızla açıldığında istemsizce sıçrayarak gözlerimi açtım.

"Derin ne oldu? " Üzerine ceketini geçirirken bana döndü.

" Colin aradı Devin hemen gelmem gerektiğini söylemiş. " Kaşlarım istem dışı çatıldığında yattığım yerden doğruldum.

" Sebep? "

" Bilmiyorum. " diyerek sesli bir nefes aldı." Asıl sinir olduğum Colin 'in konuşma tarzı hayır yani kardeşlik bağları ne ara bu kadar gelişti anlamadım ki! "

" Bende seninle geliyorum. " deyip ayağa kalktığımda Derin kapıdan çıkıyordu.

" Hayır Emir hep beraber gidersek güç gösterisi yapıyor gibi gözükürüz yeterince kavga ettim zaten Colin' le. "

" Olsun Derin! " Tekrardan gerildiğimi
hissederken ses tonumu ayarlayamıyordum." Seni onların yanına tek göndermem özellikle bu şehirde asla yalnız bırakmam. " Ellie ' e dönerek " Hazırlan sende. " dediğimde başını sallayarak ayağa kalktı.

Derin ' de kapıyı kapatıp tekli koltuğa oturduğunda bende odaya girdim. Beyaz bir t - shirt siyah pantolon alıp giyindikten sonra ceketi alıp odadan çıktım. Derin bıraktığım yerde oturup telefonuyla oynarken Ellie ise ortalıkta gözükmüyordu. " Ellie nerede?" dediğimde kafası bana döndü.

" Hazırlanıyor işte Emir. " Kaşlarım havaya kalktığında Odanın kapısına baktım.

" Hala mı? " Derin gülümseyip ayağa kalktığında ceketin katlanmış yakasını düzeltti.

" Bıraksana sen kızı. " Gözlerine bakmaya devam ederken yüzündeki gülümsemeyi silerek devam etti." Kontrol etmeye çalışma. "

" Öyle bir amacım yok. " dediğimde tam bir şey diyecekken odanın kapısı açılınca o yöne döndüm. Koyu renk bir yırtık jean gri geniş bir kazak ve beyaz bir spor ayakkabı giyinmiş abartı denmesede hafif sayılmayacak bir makyaj yapmıştı.

Şimdiye kadar son derece sıradan giyinen kızımı ilk defa bu şekilde özenli görmek rahatsızlık versede sesimi çıkarmadan önüme döndüm.

****
Kapının ziline bastıktan sonra Ellie 'e döndüm. Kulaklarıma gelen hızlanan kalbinin sesi daha çok gerilmeme neden olurken  başımı yere eğerek nefes almaya çalıştım. Beynimin içindeki zindanlarda volta atan karanlık yolcum yavaş yavaş yok olan duvarlardan kurtulmak için sabırsızlanırken hızla açılan kapı ile başımı kaldırdım.

Kapıyı açan Sean ' ın kaşları beni görmesi ile iyice çatılırken Derin' e döndü. " Bunun ne işi var burada ben sana yalnız gel demiştim."

İçimdeki öfkeyle gülerken bir adım yaklaştım. " Beni beklemiyor muydun çok darıldım bak şimdi."

Sesli bir şekilde nefes alarak kapının önünden çekildiğinde yanımda duran Ellie 'e bakıp içeri girdim.

******

Ben hiç bir şey demeden öylece duruken Derin ayağa fırladı. " Bunu asla kabul etmem! "

Karşı koltukta oldukça rahatsız bir şekilde oturan Sean' a sesli bir şekilde nefes alarak Derin ' e baktı." Buradan kurtulmak için başka bir fikrin var mı? "

Derin sinirli bir ifadeyle gülerek başını salladı. " Buradan kurtulacaksak hep birlikte kurtulacağız." Kalbimin üzerindeki ağırlık gittikçe artarken başka bir seçeneğimizin olmadığı fikri beynimi kemiriyordu.

" Kesin çözüm mü bu? " diye sorduğumda Derin ' in ve Ellie' nin başı bana döndü.

" Ne saçmalıyorsun sen! " diye bağıran Derin ' e bakarak başımı iki yana salladım.

" Hepimizin yanması anlamsız olur Derin mantıklı düşün seni bu halde burada bırakamam olmaz. " Sesini çıkarmadan yüzüme bakmaya devam ederken gözleri dolan Ellie' e bakmamaya çalışarak yeniden Sean ' a döndüm.

" Beni burada bırakırsanız siz geri dönebilecek misiniz gerçekten.  " Başını aşşağı yukarı sallayarak boynunu ovuşturdu.

" Bir kaç büyü yapmamız gerekiyor."

Başımı onaylar anlamda sallarken yanıma gelen Derin kollarını boynuma doladı. "Emir bunu yapma lütfen." diye ağlamaklı ses tonuyla konuşurken omuzlarını tutarak kendimden uzaklaştırdım.

" Derin sana bu kötülüğü yapamam olmaz." Kapının yanında kıpırdamadan duran Connor 'a dönerek yutkundum. " Götür onları buradan." dediğimde Derin Connor' a bakıp tekrar bana döndü. " Hayır!" diye bağırırken bir adım geri gitmişti. " Olmaz gitmiyorum yapamazsınız bunu! " Ellie ' nin ağlaması şiddetli bir hal alırken gözlerimin yandığını ve bütün vücudumun acımaya başladığını hissediyordum. Bu olmak zorundaydı. Benimle beraber burada çürümelerine izin veremezdim.

" Affedin beni her şey için. " Sean' a bakış attığımda yaklaşarak elini omuzuma koydu duyduğum son şey ise Derin ' in çığlığıydı.

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Where stories live. Discover now