SEZON 2 BÖLÜM 20

643 21 14
                                    


KEYİFLİ OKUMALAR =))
YORUM YAPAMAYI VE OY VERMEYİ UNUTMAYIN :)
Odama giren Ellie kapıyı kapatıp yanıma geldiğinde başımı yasladığım camdan kaldırmadan dışarıyı izlemeye devam ettim.Sessizce yatağa oturduğunda başımı ona çevirdim.
-" Ne istiyorsun Ellie. " Parmaklarıyla oynayarak sıkıntıyla nefes aldı ve tekrar yüzüme baktı.
-" Senin için endişeleniyorum." Başımı olumsuz anlamda sallarak gözümde biriken yaşları elimin tersiyle sildim.
-" Ben hiçbir şeyi haketmiyorum." Elimi karnıma götürerek hafifçe okşadım.Bebeğimi kaybetmemiştim ama saçma inadım yüzünden Colin ' i kaybetmiştim.Yanımdan hiç ayrılmayan Ellie beni iyi hissettirmek için elinden geleni yapıyordu.Kalbimin acısı canımı yakarken durduk yerde gözlerim yaşarıyordu.
-" Söyleme öyle lütfen. " Göz yaşlarım yanaklarımdan süzülürken dudağımı ıssırdım.
-" Benim yüzümden öldü onu ben öldürdüm. " Titrek ve ince çıkan sesim beraberinde hıçkırığı getirmişti.Duvarlar üstüme geliyormuş gibi hissediyordum.Nefesim ciğerlerimde tıkılıp kalıyor ve dışarı çıkmam için çırpınıyordu sanki .Ayağa kalkıp üzerimi düzledim ve kapıya yöneldim.
-" Nereye gidiyorsun ." Kapıyı açtığımda peşimden geldi.Burada durmak istemiyordum.Kimseyle konuşmakta istemiyordum.Pençelerimi göğsüme sokup kalbimi söküp atma isteğim gittikçe artıyordu." Derin nereye ." diye tekrar sorduğunda sesli bir nefes aldım.
-" Yalnız bırak beni Ellie lütfen .'' Ayak sesleri kesildiğinde kapıdan çıkarak garaja girdim.Rafın üzerindeki anahtarı alarak arabanın yanında duran motorumun yanına gittim.Yola çıkarak gaza dahada bastım.Deniz kenarında hızlıca giderken aralarından geçtiğim bazı arabalar korna çalıyordu.Ana caddeden sola dönerek yokuş yukarı çıkmaya başladım.Uçurum kenarı bir yere geldiğimde motordan inerek köşeye doğru yürüdüm.Oturarak ayaklarımı boşluktan sarkıtıp birkaç saniye gözümü kapattım ellerimi saçlarımın arasına geçirerek geriye attığımda çok zavallıyım diye geçirdim içimden.Neredesin Colin.Beni neden bıraktın.Vazgeçmeyecektin hani benden.Ben sen olmadan buyum işte zavallı biriyim.Bir yanım hayatımı sonlandırmam gerektiğini söylerken diğer yanım hamilesin diyordu.Buraya geliş sebebimin oldukça dışına çıkmıştım aslında.Yapmam gereken şeyler gözlerimin önünde bana haykırıyordu aslında.İlk önce bebeklerim dünyaya gelişlerini çabuklaştıracak daha sonra Angela ve Colin ' i benden alanlardan intikam bir alacaktım.Son olarak ise acılarıma son vererek Colin ' in yanına gidecektim.
ELLİE ' NİN AĞIZINDAN
Derin motora binip uzaklaştığında pencere kenarından uzaklaşıp yatağa oturdum.Ne yapmam gerektiğini pek bilmiyordum.Yatağa uzanarak kollarımı iki yana açtığımda aralık pencereden içeri giren hafif rüzgar rahatlatıyordu.Miami ' e geldiğimizden beri Derin ne uyuyor ne yemek yiyordu.Peşinden gitmek istesemde yalnız bırakmak daha iyi olabilirdi.Devin ile olan konuşmalarımız aklıma gelince içimdeki sıkıntı dahada arttı.Onu tanıdığımdan beri ilk defa ağladığına şahit olmuştum.Aslında Emir ' den dolayı banada düşmanlık beslemesini beklesemde yanına gittiğim anda gardını indirmesi beni şaşırtmıştı.Bir diğer yanda ise dengesizliklerine hala alışamadığım Sean vardı.Bana bazen çok iyi davranıyor bazen ise öldürecekmiş gibi bakiyordu.Sevgili babamın yanına geldiğimden beri öldürücü bakışlar artmıştıya neyse.Konudan konuya atlayan zihnime küfür ederek beynimde oluşan - Emir- figürünü gözlerimin önüne getirdim.Bana herhangi biri gibi davranması açıkcası oldukça koyuyordu.Ona baba demek annem hakkında birşeyler anlatmasını istesemde onun duvarlarını aşamıyordum.Telefonu sesiyle istem dışı olduğun yerden sıçradım.Ekrandaki Devin yazısını görünce şaşkınlıkla gözlerim büyüdü.Tamam sakin ol ve Emir duyup uyanmadan telefonu aç.Derin bir nefes alıp titreyen ellerimi ekrana götürdüm ve kaydırarak açtım.
-" Efendim Devin ." Hattın öbür ucunda gergin ses rahatlamamı engelliyordu.Hadi ama ! Her şeyi tek başıma yapıyorum burada .
-" Kapının önüne gel bekliyorum ." Kaşlarım istem dışı havaya kalkmıştı.
-" Ne ! Neden ? " Sesli bir nefes verme sesi duyuldu.
-"Açıklama yapacağıma gerçekten inanmadın değil mi ? " Kulağıma gelen dıt dıt sesiyle vereceğim tepkiyi şaşırmıştım.Eski amerikan filmlerinin vazgeçilmez oyuncuları arasındaki zor adam gibiydi.Tek farklı yanı Devin beklemediğim anda beklemediğim şekilde konuşuyordu.Tahmin edilir biri değildi.Tabi birde babamın ezeli düşmanı olduğu ve annemi öldürdüğü gerçeği vardı ki çok önemli bir nokta olmasina karşın ona kötü davranamıyordum.Yataktan doğrularak dolaptan açık kot rengi dizin biraz üzerinde biten bir kot elbise aldım ve geceliği çıkarak üzerime geçirdim. Üsten birkaç düğmesini açarak yakalarını düzelttim ve saçlarımı tarayarak açık bıraktım. Makyaj yapmaya gerek duymadan yalnızca parfüm sıkıp beyaz küçük çantamıda aldıktan sonra odadan dışarı çıktım.Geldiğimizden beri Emir ' de bizim gibi ayakta durduğu için şimdi odasında uyuyordu.Açıkcası uyandırıp haber vermek gibide bir niyetim yoktu.Merdivenlerden yavaşça inip dolaptan beyaz babetleride alıp ayağıma geçirdim ve dışarı çıkıp kapıyı yavaşça kapattım.Devin siyah demir parmaklıkların arkasında siyah jeepin içinde başını direksyona yaslamış şekilde duruyordu.Yüzünü görmesemde kaşlarının çatık olduğunu tahmin edebiliyordum.Onu ne zaman görsem öfkeli bir haldeydi.Kasılmış çenesi onu gülümserken hayal etmemi zorlaştırıyordu.Ölen sevgilisine hala sadık olması saygıyla eğilenecek bir davranış olsada gıpta ediyordum.Arabanın yanına giderek kapıyı açtım. Selam . " dediğimde hafifçe sıçrayarak bana baktıTebessüm edip saçımı kulağımın arkasına attım." Kusura bakma korkuttum." Beni baştan sona süzerek yeniden gözlerime baktı.Açıkcası bakış tarzı nefesimin hızlanmasına neden oluyordu ve bu kesinlikle doğru değildi.Başını olumsuz anlamda sallayarak boynunu çıtlattı.
-" Yok hayır sorun değil. " Arabaya bindiğimde gaza basmıstı.Kalbimin ağzımda attığını hissettiğim kalbimi yavaşlatmak için derin bir nefes aldım.Aslında şimdiye kadar yanımda Fauna Frank ve Emir dışında pek kişi olmamıştı. Bu yüzden şuanki halim gayet normaldi.Üstelik annemin ölümüne neden olan biriyle aynı arabada olduğumu hesaba katarsak.Ama aynı zamanda Devin ' in Emir ile birkaç ay önceki sahil kavgası aklıma geliyordu.Benim Emir hakkında bilmediğim ve onunda bilmemi kesinlikle istemediği ne olabilirdi ki ? " Endişelenmeyi kes. " dediğinde ona döndüm.Bana mı demişti ?
-" Efendim ? " dediğimde yüzünü bana dönüp tekrar yola baktı.
-" Emir ile ilgili düşündüğün her şeyi açıklayacağım." Kaşlarım çatılırken mantıklı bir açıklama arıyordum.
-" Sen nasıl..yani nereden anladın." Direksiyonu sağa kırarak ara sokağa girdi ve gaza biraz daha bastı.
-" Emir ile ilgili birşey aklına takıldığı zaman sağ kulağınla oynuyorsun." dediği karşısında büyük bir şoka uğrarken düşündüm.Gerçekten öyle mi yapıyordum ? Dahada önemlisi Devin bunun farkına nasıl varmıştı.Her neyse.Zaten ben bu arabaya neden bindiğimide bilmiyordum.Nereden gelmişti bu özgüven? " Nereye gidiyoruz ." Bana cevap vermeden gaza bastığında istem dışı yutkundum." Devin ! Nereye gidiyoruz ? " Gözlerini yola dikmiş sert yüz ifadesini her zaman olduğu gibi yüzüne yerleştirmişti.
-" Korkuyor musun ? " Açıkcası evet demeye bile korkuyordum.Ses çıkarmadan ona baktığımda arabayı hızla durdurarak vücudunu bana çevirdi.
-" Ne yapmamdan korkuyorsun Ellie ?" Sakin çıkan sesi giderek sertleşirken nefes alış verişimi kontrol altında tutmaya çalışıyordum.'' Seni öldürmemden mi yoksa işkence etmemden mi belkide tecavüz ederim sana ne dersin ! " Devin her zaman çatık kaşlı ve asık suratlı biriydi kabul ama onu ilk defa bu kadar sinirli görüyordum.Ne cevap vereceğim hakkındada en ufak fikrim yok açıkcası.Neyden korkuyordum ben ?
-" Ben şey... " diye mırıldandığımda yüzünü ovuşturup önüne döndü ve motoru çalıştırdı.
-" Benim evime gidiyoruz Colin ' in yanına."

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin