SEZON 2 BÖLÜM 21

530 23 10
                                    


KEYİFLİ OKUMAMALAR =))

Gözlerimi açtığımda odamdaydım.Ben buraya nasıl gelmiştim ? Odamın kapısı açılınca başım o yöne döndü.Derin yorgun ifadesiyle içeri girip kapıyı kapattı.Bakışları beni bulduğunda gülümseyerek yanıma yaklaştı ve elindeki bardağı şifonyerin üzerine koyup yatağa oturdu.Devin ile yaşananlar gözümün önüme geldiğinde gözlerimin dolduğunu hissettim.Derin ' e olanları anlatıp anlatmamak arasında kalsamda biriyle paylaşmak istiyordum.
" Devin sana ne yaptı Ellie ? " Gelen soruyla bakışlarımı ellerimden ayırıp Derin ' e yönelttim.
" Sen ne biliyorsun ? " diye temkinli bir şekilde sordum.
" Sean beni aradı.Emir' e olanlardan sonra sinirlenip oraya gitmişsin.Çıkıp giderken ki halin dikkatini çekmiş.Devin ise senden sonra çok sinirliymiş etrafı yumruklayıp duruyormuş.Şimdi seni dinliyorum aranızda ne geçti ? " Gözümde biriken yaş yanağımdan süzülürken elimin tersiyle sildim.
" O.. " Gözümün içine bakmayı devam ederken burnumu çektim." O beni öptü. " Kaşları şaşkınlıkla havaya kalktı.
" Dalga geçiyorsun değil mi ? " dediğinde başımı olumsuz anlamda salladım.
" Hayır ." Derin ' in bakışları huzursuz bir hal almıştı.Koluma dokunarak kendine çektiğinde yaklaşarak başımı omuzuna koydum.
" Peki bu sana ne hissettirdi ? " Bu konu hakkında düşünmemiştim aslında.
" Bilmiyorum ." diye fısıldadım." Ben rahatsız hissettim . Sanırım korktum biraz ."
" Ellie ben şey bak." Boğazıma tıkanan hıçkırığa engel olamadığımda beni geri iterek yüzüme bakmamı sağladı." Bak sana ne diyeceğim benim arkadaşım bazı öğrencilere yüzme dersi veriyormuş benimde yardım etmemi istiyor gelmek ister misin ? Değişlik kesinlikle iyi gelir." Teklifi karşısında gülümsememe engel olamamıştım.Başımı olumlu anlamda sallayarak ona sarıldım.
" Evet .. Evet olur ." Kollarını bana doladıktan sonra geri çekildi.
" Tamam o zaman yarın erkenden kalkıyoruz.Mayonu almayı unutma." Gülümseyerek başımı salladım.
" Tamam ." Derin odadan çıkacağı anda ayağa kalkıp " Derin ! " diye bağırdım.Bana bakarak " Efendim." dediğinde yanına gittim." Emir nasıl.Onu görmek istiyorum ." Söylediğim şey üzerine yüzü düşmüştü.İçimde bir sıkıntı olmuştu.Korkuyordum açıkcası.Hemde çok ! " Şey o hala aynı." Yanından geçtim ve Emir ' in odasına girdim.Bıraktığım pozizyonda yatıyordu.Yanına giderek elini tuttum.Yavaşça öptüm ve yüzüne baktım.
" Uyandığında bana çok kızacaksın biliyorum.Olsun sen yeterki uyan ." Gözlerimde biriken yaşları engellemek için gözlerimi kırpıştırdım.

Burada daha fazla duramayacağımı anlayınca ayağa kalktım.Derin kapının pervazına yaslanmış yaşlı gözlerile Emir ' e bakıyordu.Yüzünü bana çevirip yanağına süzülen yaşı elinin tersiyle sildi arkasını dönüp odasına girdi.Bende odadan çıkıp kendi odama girdim .
Dolabıma yönelip kıyafetlere bakmaya başladım.Üzerime kalın askılı göbeği açık salaş bir t- shirt alta siyah mini bir şort alıp sandalyenin üzerine astım . Siyah çapraz çantamın içinede üstü püsküllü su yeşili altı ise pudra pembesi olan bikinimi ve küçük çantadaki diğer eşyaları koyup ışığı kapattım ve yatağıma geçtim.Devin ile yaşananlar aklımdan çıkmazken elimi dudağıma götürüp sertçe sildim.Emir bütün bunları öyle yada böyle öğrenecekti işte o zaman olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Omuzumun dürtülmesiyle gözlerimi açtığımda baş ucumda Derin ' i gördüm.
" Hadi bakalım küçük Grey hazırlan ." dediğinde doğrularak gözlerimi kaşıdım ve başımı salladım.
" Tamam ." Sesli bir şekilde esnedikten sonra ayaklarımı yataktan sarkıtıp devam ettim. " Kalkıyorum." Odadan çıktığında ilk olarak yüzümü yıkadım.Hazırladıklarımı üzerime geçirip parfüm sıktıktan sonra gözüm kolyelikte asılı olan gümüş kolyeye takıldı.E harfi yanında ise büyük bir melek kanadı olan kolyeyi çok begenerek almıştım.Bir tür uğur olur diye düşünmüştüm aslında.Elime alıp taktıktan sonra aynada yansımama baktım.Güzel olmuştum ya.Odadan çıktığımda Derin ' de kendi odasından çıkmıştı.Üzerinde Bart' ın resmi olan gri kalın askılı bir t shirt altınada siyah mini kot şort giyinmişti . Siyah vans ve siyah zımba detaylı okul çantası omuzlarına düşen düz saçlarıyla birlikte sempatik bir görüntü oluşmuştu.
" Emir ' e bakıp geliyorum sen in istersen ." dediğinde başımı sallayıp peşinden gittim.

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin