SEZON 2 BÖLÜM 19

619 32 18
                                    

Keyifli okumalar
Medyadaki şarkıyı söylediğimde açmanızı tavsiye ederim.
-" Beni ona götür . " Dediğimde gözlerini kıstı.
-" Söylediklerini ne çabuk unuttun . " Zorlaşan nefes alış verişlerini düzene sokmaya çalışırken yumruklarımı sıktım.
-" Unut gitsin ben bulurum. " Yanından geçerek arabama yöneldiğimde sesini duydum .
-" Bu seferki çok farklı olacak Colin yaşadığın her saniye pişman olacaksın. " Göreceğiz ..
*****
-" Bana bak Harry potter onu nereye götürdüysen beni de oraya göndereceksin." Karşımdaki Emir' in kuklası haline gelmiş büyücüyü ileri doğru fırlattım.Duvara çarparak yere düştüğünde belini tutarak ayağa kalktı.
-" Yapamam Emir ' in sözü kesindi beni mahveder .'' Öfkem giderek kabarıyordu.Yanına giderek boğazını sıktım ve havaya kaldırdım.
-" Ben ne yaparım sence tahmin edebiliyor musun ? Yapacağım işkenceleri tahmin edecek kadar yeteneklisin öyle değil mi Lundy ? " Cevap vermeyince boğazını biraz daha sıktım.İnleyerek elimi itelemeye çalıştı ama yinede konuşmuyordu piç.Tezgahın üzerindeki bıçağı karnına sapladığımda acıyla bağırdı." Konuş lan ! " Bıçağı çevirdiğmde acıyla inledi.
-" Tamam tamam konusacağım. " Bıçağı çıkararak geri çekildiğimde yeri boyladı.
-" Seni onun yanına götüreceğim ama önce bilmen gereken bir şey var.
-" Uzatmada konuş. "
-" Bebeğiniz ölmedi Derin hala hamile. ''
*******

Saat farkından dolayı burada hava aydınlanmıştı.Sabahın oldukça erken saati olmasından kaynaklanan sessizlik gerginliğimi iyice artıyordu.
Issız sahilde hızlı adımlarla yürürken Lundy ' nin dedikleri aklıma geldi .
' Derin' e yada başkasına söylemedim ama büyücü bebeği öldürmemiş. Sadece Derin ' e zarar vermemesi için güçlerini azaltmış.İnsani özellikli daha yoğun sadece biraz hızlı gelişiyorlve ve birkaç şifa yeteneği var. ' Seviniyordum aslında ama Sean ' ın dedikleride aklımdan çıkmıyordu.'Bu seferki çok farklı olacak Colin yaşadığın her saniye pişman olacaksın.'Ahşap bir evin önüne geldiğimde durdum.Derin' e kendimi affettirmeliydim.Merdivenlerden çıktım ve tahta kapının kulpunu çevirerek açıp içeri girdim.Siyah koltukta yüz üstü yatıyordu.Saçları yüzünün bir kısmını kapatmıştı.Kolları yastığın altındaydı.Ağlamaktan şişmiş ve kızarmış dudakları büzüşmüştü.Gözlerinin altı kızarmıştı.Onun bu hale gelmesinin sebebi bendim.Yanına giderek koltuğun önünde çömeldim.Saçlarını geriye attım ve aşık olduğum kadının yüzünü inceledim.Omuzunun ön kısmında ki kızarıklık dikkatimi çekince yavaşça kaldırdım.Omuzunun ön kısmında büyük bir çizik vardı.Hızla dönderdiğimde Derin ' de gözlerini açtı.
-" Ne oluyor ya . " Beni görünce gözleri büyüdü." Colin ! " Hızla yerinden kalkıp geri gittiğinde ayağının ayakkabıya takılıp düşmesi eş zamanlı oldu.
-" Sakin ol . " Diyerek bileğinden tutup kaldırdığımda bileğini geri çekti.Boynunda ve gerdanında derin çizikler vardı.Yaklaşıp tshirtini yukarı sıyırdım ve karnına baktım. Oradada çizikler vardı.Ellerimi iterek benden uzaklaştı.
-" Bıraksana ya ne yapıyorsun ? "
-" Derin ne oldu sana ! " Tshirtini düzelterek gözlerini gözlerime dikti.
-" Sanane ! Hem senin ne işin var burada. " Gerildiğimi hissediyordum.Her yeri yara içindeydi hala inatçılık yapıyordu.
-" Derin ! '' Hafiften sıçramıştı.Çatık kaşları normal haline döndüğünde bende sinirime hakim olmaya çalıştım.Buraya barışmaya gelmiştim. Kavga etmeye değil.Ona doğru bir adım attım ve ellerimi omuzlarına koydum.
-" Üzgünüm . " dediğimde başını olumsuz anlamda salladı.
-" Hayır. Olmaz uzak dur . " Yanımdan geçerek evden çıktığında bende peşinden gittim.Kumların üzerinde hızlı hızlı yürürken şiddetli rüzgar saçlarını geriye savuruyordu.Adımlarımı hızlandırarak kolunu tuttuğumda hızla dönerek geri çekti.
-" Dokunma bana ! " Şiddetli bir gök gürültüsü olduğunda buz mavisi gözleri kararmıştı.Rüzgar şiddeti artmış deniz hırçınlaşmıştı. Ağaçlar rüzgarın etkisiyle sallanırken bir gök gürültüsü daha duyuldu." Sana izin vermedim diye mi gittin o sürtüğe. " Hiç kıpırdamadan ona bakıyordum.Öfkeyle ellerini saçlarına geçirdi.
-" Colin ben ikinci kez bebeğimi kaybettim.Ne yapmamı bekliyordun. " Rüzgar dahada hızlanmıştı.Denizin üzerinde biriken karanlık bulutlara bakıp tekrar Derin'e döndüm.Bu fırtınaya onun sebep olduğu belliydi.Bebeğimiz yaşıyor diye haykırmak istesemde sustum.
-" Bak mantıklı düşünemiyordum. Ben o kızın yüzünü bile hatırlamıyorum. Derin 'im sen benim herşeyimsin affet beni."
-" Senden nefret ediyorum .Yüzünü görmeye tahammül edemiyorum anladın mı . Defol git o sürtüğün yanına benim sana veremediklerimi o versin ."
Gözlerime son kez bakıp uzaklaşmaya başladığında olduğum yerde kaldım.
********
İçki bardağını merdivenin basamağına koyduğumda benim gibi sorunlu olan adam alıştığından dolayı konuşma gereksinimi duymadan bardağı doldurdu.Elime alıp bir yudum aldığımda telefonum çalmaya başladı.Cebimden çıkararak ekrana baktım. ' Devin ' yazısını görünce sıkıntıyla nefes aldım.
-" Sabah sabah aramak için iyi bir sebebin vardır umarım." Görmesemde kaşlarının çatıldığını tahmin etmek zor değildi.
-" Saat gecenin biri Colin ne sabahından bahsediyorsun . '' Şu anda onunla coğrafya tartışacak durumda değildim.
-" Her neyse ne istiyorsun." İçkiyi kafama dikerek bitirdiğimde adam yeniden doldurdu.
-" Buraya gelmen lazım ." Dediğinde güldüm.
-" Cık gelemem şuan çok uzaktayım. ''
-" Ne demek uzaktayım neredesin sen ? " Aslında Sean'ın ona anlatmadığına şaşıyordum.Adam dinliyormu diye baktığımda elindeki boş şişeyi işaret parmağına takmış sallıyor olduğunu gördüm.
-" Sean sana anlatmadı mı ne kadar ilginç oysa ben düştüğüm bu boktan durumu konuşur keyif yaparsınız diye düşünmüştüm."
-" Sen sarhoşmusun neredesin Colin ! "
-" Seni neden ilgilendiriyor ki . İçin rahat olsun değerli kurallarınızı çiğnemedim." Karşıdan sıkıntı bir nefes alış sesi duyuldu.
-" Bak sen benim kardeşimsin ve belliki iyi değilsin neredesin söyle bak söz veriyorum Sean geri dönecek ." Devin ve ben kardeşlik tanımından oldukça uzaklaşmıştık aslında ama ona inanmak istiyordum.En kötü ne olabilirdi. En fazla beni öldürürdü ve buda sorun değildi artık .
-" Avusturalya cape tribation plajına gelin bende birazdan oraradıyım. " diyerek telefonu cebime attım.Ayağa kalkarak isminin Eric olduğunu öğrendiğim adama elimi uzattım.Elindeki şişeye dünyanın en ilginç şeyiymiş gibi bakmayı bırakıp başını kaldırdı.Elimi tutup ayağa kalktı ve merdivenin korkuluğuna tutundu.
-" Gidiyor musun ? "
-" İşim çıktı. Görüşürüz ." Diyerek yürümeye başladım.Etrafı görmekte zorlanıyordum.Her yer dalgalanıyordu sanki.Başımın içinde oluşan acıya aldırmadan yürümeye devam ettim.Derin beni affetmeyecekti.Ben onsuz nasıl yapacaktım.Kalbimin üstünde bir ağırlık vardı ve nefes almakta güçlük çekiyordum.Bana tekrar güldüğünü görebilecek miydim.Ne kadar sinirli olursa olsun yeniden benim yanımda sakinleyecek miydi.Kapkara bulutlarla kaplanmış gökyüzünden hafif hafif yağan yağmur onun aksine şiddetle esen rüzgar ve kayalara çarpan hırçın dalgalar sorularıma cevap oluyordu sanki.Hayır ! Asla affetmeyecek.Uzun bir yürüyüşün ardından ileride dikilen Devin 'i gördüm.Kafamın yerinde olmamasının verdiği etkiyle
-" Kardeşim ! " Diye gülerek bağırdığımda bana döndü.Her daim çatık olan kaşları şaşkınlıkla havalanınca nasıl gözüktüğümü merak ettim doğrusu.
-" Ne bu halin ." Üstüme bakarak yeniden ona döndüm.
-" Muhteşem miyim ." Devin kaşlarını çatarak
-" Otur . " Dediğinde kumların üzerine oturdum.Derin ile olan herşeyi anlattığımda sesini çıkarmadan dinlemişti.Yanında getirdiği poşetten başka bir bira şişesi alıp kapağını açtım ve bir yudum aldım.
-" Colin zorlayacaksın hemen vazgeçmekte neymiş . " Başımı olumsuz anlamda sallayarak bir yudum daha aldım.
-" İşe yaramazki beni asla affetmeyecek . "
-" Colin .. " diye başladığında sözünü kestim.
-" Yeter Devin ! İşe yaramaz diyorum .Seni buraya çözüm olman için çağırmadım sadece konuşmak için çağırdım uzatma . " Devin sesli bir şekilde nefes alarak önüne döndüğünde bende bakışlarını denize çevirdim.Hissettiğim acı daha öncekilerden çok farklıydı.Kalbimi parçalıyorlarmış gibi hissediyordum.Yüzünü bile hatırlamadığım kızı düşündüm.Ne yaptığımın farkında değildim ben.Oturdukça daha kötü hissediyordum.Ayağa kalktığımda Devin bana baktı.
-" Ne oldu. "
-" Duramıyorum burada ben biraz yürüyeceğim ." Dediğimde ayağa kalktı.
-" Bak Colin seni tanıyorum şuan yalnız kalman iyi değil. " Devin'in benim için endişelenmesi bana dürüst gelmiyordu açıkcası.
-" Olmaz birşey yalnız bırak beni.''
-" Öyle olsun ." Diyerek arkasını döndü ve yürümeye başladı.Bende adımlarımı ormana doğru yönelttim.İçimdeki üzüntü yavaş yavaş yerini öfkeye bırakırken dahada hızlandım.Bir şekilde öfkemi çıkarmalıydım.Dahada hızlanaran önümdeki büyük kayadan atlayarak sağa döndüm ve biraz daha ilerledikten sonra durdum.Ağaçlardan birinin dibine oturarak ellerimle gözlerimi kapattım.
-" Bakın burada kim varmış." Başımı kaldırdımdığımda karşımda bir kız gördüm.Beyaza yakın beline gelen dalgalı saçları parlak siyah gözleri ve beyaz teni olan bir kız karşımda duruyordu.Ayağa kalkarak karşısında durdum.
-" Sen kimsin . " Diye direk sorduğumda alay dolu bir gülümseme yüzüne yayıldı.
-" O nasıl sormak öyle Colin sen eskiden daha kibardın. "

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Where stories live. Discover now