SEZON 2 BÖLÜM 26

413 21 22
                                    

OY VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.

SINIR 150 OKUMA

Şarkıyı açmanızı tavsiye ederim.

KEYİFLİ OKUMALAR =)

Gözlerimi kapatarak parmağımı tetiğe götürdüm.Bitecekti herşey. Anneme kavuşacaktım birazdan. Kalbime yerleşen bu acı son bulacaktı.

" Ellie! " Duyduğum ses ile başımı arkaya çevirdiğimde bana doğru hızlı adımlarla gelen Devin ' i gördüm.

" Yaklaşma Devin! " diyerek elimi havaya kaldırdığımda olduğu yerde kalmıştı. Bakışlarını silaha çevirip sonra gözlerime baktığında içimdeki acının dahada arttığını hissetmiştim.

" Ellie bak saçmalama indir o silahı. "

Gözlerim yanarken başımı iki yana salladım." Yapamam. Git buradan. "

" Ellie yalvarırım indir onu bak söz veriyorum güzel olacak herşey. "

Başımı olumsuz anlamda sallarken istemsizce güldüm. ." Neye dayanarak söylüyorsun ki bunu. Herşeyi biliyorsun değil mi? " Silahı biraz daha sıkarak devam ettim." Sana karşı olan bütün hislerimi gayet iyi biliyorsun. "

Birkaç saniye yüzüme baktıktan sonra konuşacak gibi olsada geri sustu." Ellie yapma bunu bak intihar çözüm değil sana yemin ediyorum acı çekmeyeceksin. "

" Yalan söylüyorsun. " diyerek geriye doğru bir adım attım." Emir asla uyanmaya bilir değil mi? Bunu biliyorum. Önce annemi kaybettim. Şimdi ise Emir 'i kaybediyorum. " Hiç bir şey söylemeden yüzüme bakmaya devam etti." Ben ikisinide kaybettikten sonra seninle nasıl mutlu olabilirim ki? "

Hızlanan kalp atışları kulağıma gelirken sinirlendiğini hissedebiliyordum." Uyanacak Emir! "
Sinirli çıkan ses tonuna ürperdiğimde sol gözümden bir damla yaş süzülmüştü.

" Yeter Devin! Olmaz işte uyanırsada seçim yaptırır bana ben Emir 'i mi seçeyim yoksa ilk defa... " Daha fazla konuşamadığım susarak hıçkırığımı yuttum.

Hafifçe tebessüm ederek elini havaya kaldırdı." Bak bir şans ver bize eğer olurda Emir seçim yaptırırsa, sana söz veriyorum herkesin hafızasından sildireceğim herşeyi hatta kendime bile yapacağım bunu bütün bunları hiç yaşamamış gibi olacağız. Sana yalvarıyorum bir şans ver. "

Söylediklerine inanmak istiyordum. Bencilce düşünüyordum bunun farkındayım ama başka bir şey gelmiyordu elimden. Ben ne Emir ' i kaybedebilirdim ne de kalbimin ortasına yerleşip orayı yakıp kavuran adama arkamı dönebilirdim.

Onu bütün hücrelerim ile hissetmek isterken Emir ile dahada mutlu olmak istiyordum. Aile istiyordum kısacası çok muydu bütün bunlar?

Hayat bana bu kadar mutluluğu çok mu görüyordu? " Yapabilir misin bunu gerçekten?" dediğimde başını yukarı aşşağı salladı.

"Yaparım. Hadi indir onu. "Titreyen ellerim ile silahı aşşağı indirdiğimde hızlı adımlarla yanıma gelip elimden aldı ve kollarını bana doladı. Deminden beri tutmaya çalıştığım göz yaşlarım yanaklarımdan süzülürken dahada sıkarak saçımı öpmüştü.

Hıçkırıklarıma engel olamıyordum. Neden ağlıyordum? Kendi bencilliğime mi? Hiç olmayacak birine aşık olmama mı? Yoksa bir türlü rayına oturmayan hayatıma mı?

Hepsine ağlıyordum. Kollarımı ona dolandıktan sonra kokusunu içime çekerek gözlerimi kapattım.

Göz yaşlarım hırkasını ıslatırken titreyen bacaklarım beni taşımakta zorluk çekiyordu.

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Where stories live. Discover now