SEZON 2 BÖLÜM 23

589 18 1
                                    

Şarkıya tek kelimeyle aşığım sözlerini bilerek dinlemenizi ve dediğim zaman açmanızı tavsiye ederim. Oy ve yorum bekliyorum. Keyifli okumalar =)

Derin Emir Koç
Colin Terazi
Devin Koç
Ellie Yengeç
Sean Boğa

Gözlerimi masmavi denizden  ayırıp ona döndüm. " Yani sen diyorsun ki Derin ' i intikam isteğinden vazgeçir. Bunun karşılığında sen de bana Wishal ve Devin Winter ' ı öldürmede yardımcı olacaksın."
" Evet aynen öyle. " dediğinde gülerek başımı salladım.
" Peki sana ihtiyacım olduğu kanısına nereden vardın. Belki ben Devin ile uğraşmaktan vazgeçtim. Vishal Winter ' ı tek başıma kolayca hallederim öyle değil mi? "

Kendinden emin gülümsemesini yüzünden silmeden bana doğru bir adım attı." Devin' i işin içinden çıkarırsan elbette kolayca halledersin ama sen zeki birisin sana anlatacaklarımdan sonra öldürülecekler listesinden çıkardığın Devin 'i ilk sıraya koyacağından eminim. "

" Aydınlat beni Patrick . "

" Öncelikle şundan emin olmalısın. Derin ile aranı bozmak istemiyorum. "

" Uzatmada konuş. "

Yüzünden gülümsemesini silmeden beni tırnaktan tepeye sürdü." Devin Winter kızını öptü Grey ona aşık oluyor. Derin ' de bunu senden saklıyor. "

DERİN ' İN AĞIZINDAN

" Yani sen Ellie ile kardeşini aynı yarışmaya soktun öyle mi. "
Connor genişçe gülümseyerek başını salladı." Kazanma şansımız ilk defa diğer okullarla aynı. " Heyecanı karşısında gülümsemesini edememiştim.Havuza geldiğimizde suyun kenarında oturan Ellie ' i gördüm. Yüzündeki gülümsemenin sebebinin Emir ile yaptıkları konuşma olduğunu tahmin etmek zor değildi. Omuzuna dokunarak yanına oturdum." Selam. "

Yüzüne gelen saçı kulağının arkasına attıktan sonra dudağı ısırarak genişçe gülümsedi." Selam. "

" Konuşma güzel sonuçlandı anlaşılan. "

Başını sallayarak onayladı." Açıkçası ters tepki almaktan korkuyordum yani asla affetmez biri gibime geliyordu. "

" Aslında öyle ama biz istisnayız." Suyu ayaklarıyla dalgalandırırken devam ettim. " Oda senin açından korkuyordu. Seni kaybetmek istemiyor."

Yüzündeki gülümseme iyice genişlemişti. " Ben onu silemem ki. O an çok sinirlendim yani gözüm birşey görmedi." Bakışlarını suya çevirip devam etti. " Gerçi senin ve anneminde bu barışmada etkisi var."

Edina ile ilgili anlatıkları aklıma gelince içimdeki uyarma isteği ile ona baktım. "Gördüğün şeyin sadece bir rüya olmadığını biliyorsun değil mi ? "

" Biliyorum bende öyle düşünüyorum ama Emir sıradan bir rüya olduğunu söylüyor. "

" O düşündüklerini söylemeyen biri sende biliyorsun."

Şaşkın gözlerini bana çevirdi. " Yani gerçeği o da biliyor öyle mi ? "

Başımı sallayarak gülümsedim." O kendisini mutsuz eden şeyleri konuşmayı hatta düşünmeyi bile sevmez. "

" Tıpkı senin gibi. "dediğinde ani konu değişikliğine adapte olamamıştım.

" Ne demek istiyorsun. "

" Colin ile ilgili olanları konuşmuyorsun. Hiç düşünüyor musun yoksa aklına geldikçe kovalıyor musun? "

Kesinlikle düşünmeyi reddettiğim bir konuydu. Gidip yüzleşmeye hesap sormayada cesaret edemiyordum." Biliyor musun haklısın. " Yutkunduktan sonra devam ettim." Düşündümde benim bildiğimi biliyor mu? "

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Where stories live. Discover now