SEZON 2 BÖLÜM 14

773 38 10
                                    

OY VERMEYI VE YORUM YAPMAYI İHMAL ETMEYİN LÜTFEN .
KEYİFLİ OKUMALAR :))

Derin ' in nabzını kontrol ederken ellerim titriyordu . Nabzının attıgını hissetmek azda olsa rahatlamamı sağlamıştı . Neden bayılmıştı . Neden vücudu bu kadar sıcaktı . Cebimden telefonu çıkarttım . Ama kimi aramam gerekiyordu . Sean ve Devin doğru kişi değillerdi .Emir' in numarasını tuşlayarak kulağıma götürdüm 6 . çalışta açmıştı .
-" Efendim " Sesi uykulu geliyordu .
-" Emir ben Colin "
- " Biliyorum seni gerizekalı ismin ekranda çıkıyor " Emir ' in benim telefonumu efendim diye açması tuhafıma gitmişti .Genelde ne var yada niye aradın diye açardı . Kibar olmak ona göre değildi .
-" Efendim diye açman beni şaşırttı "
-" Uyuyordum bilincim yerinde değildi sanırım ama şuan kendime geldim ne istiyordun Colin "
-" Acilen bana gelmen gerekiyor "
-" Sebep " Uygun bir dille söyleyemeyecek kadar endişeliydim şuan .
-" Derin bir anda bayıldı hemen buraya gel adresi mesaj atarım "
-" Ne ! Tamam tamam geliyorum . "
Telefonu kapatarak koltuğun kenarına oturdum ve Derin ' e baktım . Ne olmuştu bir anda .
EMİR' İN AĞIZINDAN
Telefonu kapattıktan sonra hızla dolaba yöneldim ve elime ilk gelen pantolon ve kazağı üzerime geçirdim . O sırada mesaj gelmişti. Telefonu alarak adrese baktım ve odadan çıktım . Ellie Anna için yaptığım odada uyuyordu . Onu evde yalnız bırakamazdım . Odaya girerek yatağın köşesine çömeldim
-" Ellie '' diye seslendiğinde sesi çıkmamıştı . Hafifçe dürterek " Ellie uyan " dediğimde yavaşça gözlerini açtı .
-" Emir ne oldu " diye uykulu bir sesle konuştu .
-" Colin aradı Derin ' e birşey olmuş oraya gitmemiz gerek "
-" Tamam " diyerek yatakda doğruldu .
-" Sen hazırlan ben aşşağıda bekliyorum " diyerek odadan çıktım . Derin ' e ne olmuştu. Colin ' in beni kandırıyor olma ihtimalide vardı . Bu durumda Ellie ' yi oraya götürmek ne kadar doğru olurdu . Onu evde tek bırakamazdım . Colin yada diğerleri Ellie ' ye zarar vermek istese şimdiye kadar yaparlardı . Ellie merdivenlerden inerek
-" Tamam hazırım. " dediğinde ayağa kalktım . Gri yuvarlak yaka bir penye siyah dar bir pantolon giymişti . Montunu ona uzattığımda elimden alarak giyindi . Masanın üzerindeki anahtarı alarak cebime attım ve evden çıktım . Ellie arabanın yanına geldiğinde şaşkınlıkla bana baktı . " Bu araba senin mi "
-" Evet hadi bin " diyerek kilidi açtım .Bindiğimde Ellie ' de binmişti. Arabayı çalıştırarak bahçeden çıktım ve hızla caddeye daldım . Gaza yüklendiğimde araba gürültüyle hızlandı . Ellie koltukta saçını örüyordu . Colin ' in evinin önünde durduğumda Ellie bana döndü .
-" Korkuyor musun ? " Başımı salladıgımda tebessüm etti .
" Korkma Derin iyi olacak bence "
-" Umarım " diyerek arabadan indiğimde oda indi kilitleyerek Ellie ' nin yanına geçtim . Elimi ona uzattığımda gözleri ışıldayarak elimi tuttu . " Oradayken yanımdan hiç ayrılna olur mu "
-" Merak etme Colin ' i ben hiç görmedin bana birşey yapmaz "
-" Sen yine de ayrılma yanımdan " Başını salladığında kapıya yöneldim. Zile bastığımda aradan çok geçmeden açılmıştı . Colin Ellie ' yi gördüğünde bir an duraksamıştı. Yana çekilerek
-" Gir içeri " dediğinde yanından geçtim . Derin koltukta yatıyordu . Ellie ' yi bırakıp yanına gittim ve önünde çömeldim . Yüzü biraz solmuş göz altlarında siyah halkalar oluşmuştu . Ellie yanımda durduğunda Colin ' e döndüm . Ayağa kalkarak yakalarından tuttum ve kendime çektim
-" Ne yaptın ona " Ellerimi iteleyerek sinirle soludu.
-" Ona hiçbir şey yapmadım ben seni çağırdım çünkü lanet olsun kimi aramam gerektiğini bilemedim ."
Benim arayacak kimim vardı ki . Lundy ' nin numarasına ulaşamıyordum. Lundy den hiçbir şekilde habee alamıyordum zaten kimi aramalıydım o halde . Arsal elbette Arsal . Anna diye karşımıza gelen kızın aslında olmadığını öğrendikten sonra üçümüz o kadar da kötü değildik .O kızıl büyücüyü getiremedi ama onun her zaman çevresinde birileri olurdu . Telefonu çıkararak Arsal ' ın numarasını tuşladım ve kulağıma götürdüm . Telefondan gelen her çalış sesi dahada gerilmeme neden oluyordu .Sonunda telefon açılmıştı. Arsal uykulu bir sesle
-" Efendim " dediğinde olanları çabucak anlattım . Birini getirmesini istedikten sonra telefonu kapatıp masanın üzerine bıraktım . Ellie ' ye döndüğümde hemen yanımda kormuş şekilde Colin ' e bakıyordu . Colin ise sadece Derin ' e odaklanmıştı . Ellie ' nin omuzuna dokunduğumda başını kaldırıp bana baktı .
-" Rahatla "
Başını sessizce sallasada hala gergindi . Kapı çaldığında Colin yerinden fırlayarak kapıyı açtı . Arsal ' ın yanında kısa kahverengi saçlı genç bir kız vardı . Arsal ' ın bakışları Derin ' i beni en sonda Ellie' yi taradı . Tekrar beni bulduğunda bir açıklama beklediği açıktı .
-" Sonra açıklarım . "
-" Öyle olsun " diyerek kıza döndü .
" Git bak hadi " kız Derin ' e yönelerek elini üzerinde tutarak gözlerini kapattı . Ellie bacağıma iyice yapışmıştı.
-" Emir " diyerek bacağımı dürttüğünde ona baktım . " Benim çok uykum var " Burada bir yerde uyumasına izin veremezdim .
-" Kucağıma gel " deyince gözlerini kocaman açmıştı .
-" Ciddi misin "
-" Evet ciddiyim gel " diyerek cömeldiğimde yaklaşarak boynuma sarıldı . O Edina ' dan bir parçaydı . Hayatımda ilk defa böyle hissediyordum . Dokunamıyordum incinir diye . Elimi bacaklarının altına atarak ayağa kalktım . Başını göğsüme gömerek gözlerini kapattı .
-" Çok etkileyici görünüyorsun kardeşim " Başımı çevirerek yanımda duran Arsal ' a baktım .
-" Sende öylesin yanındaki sürtüğün Anna olmadıgınıöğrendikten sonra hemen toparlanamazsın sanıyordum . "
-" Ona yaptıklarımdan sonra rahatladım açıkcası "
-" Ne yaptın "
-" Derin kendine gelsin gelin görün kardeşimizin taklidini yapmak ona pahalıya patladı ." Başımı sallayarak Derin ' e döndüm . Kız hala başında bir şeyler yapıyordu .
-" Sence neyi var " Arsal ' ın birşey demesine fırsat olmadan kız ayağa kalktı .
-" Zehirlenmiş " Colin
-" Anlamadım nasıl " dediğinde kız ona baktı .
-" Nasıl olduğunu bilmiyorum. Ne ile zehirlendiğinide bilmiyorum farklı bir zehir olmalı. "
-" İyi mi peki "
-" Uyanacak merak etmeyin " Colin rahat bir nefes alarak koltuğa oturduğunda bende derin bir nefes almıştım . Kız Arsal ' ın yanına gelerek
-" Başla bir isteğin var mı " dediğinde başını salladı .
-" Hayır gidelim . " Bana dönerek " Geliyor musun " dediğinde kararsızdım . Derin ' i bırakıp gitmek istemesemde Ellie ' nin burada uyumasını da istemiyordum .
-" Evet geliyorum sabah burada olurum . " Colin ayağa kalkmadan elini havaya kaldırdı .
-" Görüşürüz elbette . " Ona yumruk atma isteğime karşı koyup kapıdan çıktım .Arsal ' a dönerek
-" Kapıyı açar mısın " dediğimde başını salladı . Cebimdeki anahtarı alıp kilidi ardından ve arka kapı açtı . Ellie ' yi arkaya yatırarak kapıyı kapattım ." Teşekkür ederim herşey için "
-" Rica ederim . Derin benimde kardeşim . " Arabaya bindim ve gaza bastım . Arabanı. Kılimasını açıp 3 çe getirdim .Eve gitmeye niyetim yoktu bu yüzden içerisinin sıcak olmasında fayda vardı . Ana caddeden sola saparak tepeye doğru çıktım . Denizin hırçın sesi giderek daha fazla duyuluyordu . Kenarı parmaklıklarla çevrili yüksek bir yere geldiğimizde farları ve motoru kapattım . Şuan karşımda duran manzara insanın içini huzurla dolduruyordu . Okyanus büyük ve ürkütücüydü ama kendini ona bırakırsan dalgalarıyla üzerini örtecek bütün dertlerinden seni uzaklaştıracakmış gibi hissettiriyordu . Koltukların arasındaki kutudan bir tane bira aldım . Torpido gözünden açacağı alıp açarak arkama yaslandım . Uzaktaki ışıklar denizin karanlığını aydınlatmaya yetmesede kendi çaplarında aydınlatıyorlardı. Ellie olduğu yerde kıpırdanınca başımı arkaya çevirdim. Gözlerini açarak etrafına şaşkınlıkla baktı . Beni görünce nerede olduğunu hatırlamıştı sanırım . Koltukta doğrularak gülümsedi .
-" Neden buradayız "
-" Eve gitmek istemedim rahatsız olduysan gidebiliriz "
-" Hayır gerek yok arabada olmayı sevdim diyerek ayağa kalktı ve ön koltuğa geçti . " Radyoyu açabilir miyim "
-" Elbette aç " dediğimde radyoyu açtı . Bir kaç kanal atladıktan sonra durdu ve arkasına yaslandı. Tek ayağıyla ayakkabılarını çıkarıp koltukta bağdaş kurduğunda gülümsedim.
-" Annemle nasıl tanışınız " Boğazıma kaçan birayla öksürdüm . Pekala bu kesinlikle beklemediğim bir soruydu .
" Yanlış birşey mi sordum ? " Sorduğu soruda birşey yoktu aslında asıl nokta sorunun cevabının pekte güzel olmamasıydı.
-" Hayır aslında şey pekte güzel bir hikaye değil . Bilmeni istemiyorum "
-" O zaman başka bir hikaye anlat bana onunla nasıl tanışmak istiyorsan onu anlat ama gerçek gibi olsun " Sıkıntıyla nefes aldım .
-" Pekala . Annen dans etmeyi çok severdi onunla dans etmek için gittiği kursta tanıştık . Ben orada öğretmenlik yapan arkadaşımı ziyarete gitmiştim oda ilk kez gelmişti arkadaşıma durması gerektiğini söyledim ve ben gösterdim herşeyi . "
-" Vay canına banada öğretir misin "
-" Elbette " diyerek son yudumuda aldım . Arka koltuğa atarak motoru çalıştırdım .
-" Nereye gidiyoruz "
-" Bilmem bu saatte açık biryer yoktur gezmek ister misin "
-" İsterim " dediğinde önüme döndüm ve arabayı çalıştırdım.Ana caddeye gelince gaza biraz daha bastım .
-" Aaa sen okula gidiyor musun "
-" Aslında sene başlayacağım. "
-" Daha erken gitmen gerekmiyor muydu "
-" Evet sanırım ama ben karışmak istemedim ve onlarda bu sene başlamamı söylediler ve okula kaydımı yaptırdılar "
-" Nerede gideceksin peki " Bu sorumla birlikte başını öne eğmişti.
-" Şeyyy " Pekala içimden bir ses cevaptan hoşlanmayacağımı söylüyordu
-" Ney "
-" Şehir merkezinin dışında Jacey isimli küçük bir kasabadaki okula başlayacağımı söylediler Koleje gidene kadar orada kakacakmışım " Kaşlarımın çatılmasına engel olamadım . Yol ayrımından sağa saparak tekrar ona döndüm .
-" Peki neden "
-" Devin öyle olması gerektiğini söylemiş oraya gidersem herşeyi öğrenecek ve gereken kararları almakta kolaylık yaşayacakmışım " Direksyonu biraz daha sıkarak ıssız yolda hızla u dönüşü yaptım . Ellie korkuyla " Ne yapıyorsun " diye sorduğunda cevap vermek yerine gaza iyice yüklendim . Cebimden telefonu çıkararak gittiğim sahilin adresini mesaj atıp velmesini yazdım . Gaza biraz daha bastığımda Ellie korkuyla koltuğa sindi. " Emir yavaşla lütfen korkuyorum " Ona aldırmayarak biraz daha gaza bastım . Sahilin önüne geldiğimizde durdum . Ellie ' ye dönüp
-" Sen burada kal " dedikten sonra arabadan indim . Devin devasa kayalardan birine yaslanmış bekliyordu . " Devin ! " diye bağırdığımda başını kaldırıp bana baktı . " Senin derdin ne benimle .
Hala ne istiyorsun ? " Sert bakışlarını biraz bile yumuşatmadan bir adım yaklaştı .
-" Neden bahsediyorsun sen ? "
-'' Ellie ' yi şehrin dışında bir okula yazdırıyorsun orada herşeyi öğreneceğini ve gereken kararları öyle alacağından bahdediyorsun amacın ne Devin . Ne yapmaya çalışıyorsun ? " Devin ' ın yüzünde tehlike ve alay dolu bir gülümseme belirdi .
-" Ona Nasıl bir canavar olduğunu anlatmamdan mı korkuyorsun Grey ? Masum insanları nasıl öldürdüğünü nasıl acı çektirdiğini ve en önemlisi annesine ne yaptığını ? " Başımı iki yana salladım .
-" Bunu yapamazsın "
-" Herşeyi yaparım kızını eve hapsedemezsin değil mi . Yoksa Hennry 'nin size yaptığı gibi özel öğretmenler mi tutacaksın ? "
-" Beni Hennry ile karıştırma. Sen .. sen onu tanımıyorsun "
-" Sen size işkenceler eden adam gibisin senin sonun o adam gibi olacak kızında senin gibi olacak "
Yumruğumu biraz daha sıkarak suratına indirdim .
-" Seni öldürürüm " Toparlanmasına izin vermeden kazağından tutup çektim ve bir yumruk daha attım . " O adamı tanımıyorsun sen nasıl biri olduğunu bilmiyorsun ben onun gibi değilim anladın mı " Doğrularak dudağının kenarındaki kani elinin tersiyle sildi . Kanının kokusuna aldırmamaya çalışarak nefesimi tuttum . " Benden uzak dur Devin yoksa canını yakarım .Yemin ederim yaparım . " Birşey demesine fırsat vermeden arkamı döndüm ve arabaya yöneldim . Koltuğa oturup motoru çalıştırdığımda Ellie bana döndü .
-" İyi misin ? "
-" İyiyim " diyerek gaza bastım ve eve yöneldim .

MELEZ İKİZLER 2 ' Sonsuz Güç ' Where stories live. Discover now