Bölüm 12: Bir üst kat, bir alt kat!

62.9K 2.8K 43
                                    

Medya: Hira (Çok güzel bir çalışma)

Bölüm Şarkısı: Gökhan Türkmen- İlla 

Dağlıca'da hain saldırı sonucu şehit olan 16 askerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. (Bu vatanı bölmeye asla gücünüz yetmeyecek.)  Tüm Türkiye'nin başı sağ lsun. Bu acı hiç bir zaman unutulmayacak.*

-

Hiradan

Yanan vücudumla, her aldığım nefeste kalkıp inen göğüs kafesimle, sızlayan dudaklarımla, sertleşmiş göğüs uçlarımla kendimden geçmiş bir vaziyetteydim.

Demir tulumumun omuzlarımda olan askılarını kollarıma düşmesine izin verip sütyenimden taşan göğüslerimi ısırıyor sonra da acısını öpücüklerle alıyordu. Altımda hissettiğim sertlikle kendime geldim. Kendimi ondan çekmeye çalıştım fakat o beni kendine daha çok çekti. Hayır, onunla şuan birlikte olamazdım. "Demir!" diye bağırıp ona yumruk yaptığım ellerimi savurunca kendine geldi. Derin derin nefesler alıp kendini şoför koltuğuna yasladı. Elleri hala belimdeydi ve bende hala kucağındaydım.

"Demir?" diye fısıldadım.

Nefes alıp verirken zor konuştu. "B-ben... Bir anda o-oldu"

Üzerimi düzelttikten sonra onun kucağından inip yan koltuğa geçtim. Arabayı çalıştırınca kafamı cama çevirip etrafı izledim.

Kısa bir süre sonra evimin önüne geldik. Dönüp "Bu gece olan sorun değil... İyi geceler" dedim. Bir şeyler demesini bekledim fakat o bana bakmadı bile. Arabadan inip arkama bile bakmadan yürüdüm.

Evime girince etrafa boş boş bakındım. Sonra odama girip boy aynasının karşısına geçtim. Üzerimdeki tulum çekiştirilmekten kırış kırış olmuştu. Saçlarım dağılmıştı. Boynumda hafif morluklar vardı. Tulumumu üzerimden çıkarıp iç çamaşırlarımla kaldım. Sonra örük olan saçlarımı açıp omuzlarıma dağıttım. Gözümden düşen yaşlardan sonra makyajım akmaya başladı. Aynadan kendime bakmaya devam ettim. Çirkin miydim ben de beni karısı olarak kabul etmiyordu. Oysaki Mardin deki çoğu erkek tarafından güzel bulunuyordum, sadece erkeklerde değil. Beni güzel bulup gelini olmamı isteyen bir sürü anne vardı. Saçlarım yüzümle uyum içerisindeydi. Gözlerim Mardin deki çoğu kızdan farklıydı ki bu diğer kızların hep beni kıskanması sebep olurdu. Yüzümde kötü değildi. Allah yukarı ya çirkin değildim.

Peki ya neden? Vücudum bu çirkindi?

İç çamaşırlarımı çıkarıp aynanın karşısında çıplak kaldım. Göğüslerim büyük ve güzeldi. Göğüs uçlarımda hissettiğim sızıyla yüzümü buruşturdum. Bel kıvrımlarıma baktım. Çok zayıf değildim ama kilolu da değildim. Yaşıma göre süper bir kilom vardı ki boyuma göre de tam uyumluydum. Kalçalarımda seksiydi. Bacaklarım da boyuma göre iyiydi ve şekilliydi. Güzel bir vücudum vardı. Peki ya neden?

Gözlerimdeki yaşı silip "Umarım bana ayrılan zamanın sonuna geliriz. Umarım ölürüm" deyip banyoya ilerledim.

Saatlerce duşun altında kaldım. Sakinleşince duştan çıkıp annemin gerdek gecem için valizime koyduğu seksi, popomu ve göğüslerimi zor örten beyaz geceliği giydim. Şu ana kadar hiç giymemiştim çünkü ilkimi yaşayacağım gece giyerim diye düşünmüştüm ama artık hiçbir şey umurumda değildi. Yatağıma girip uyumaya çalıştım ama nafile. Yataktan kalkıp odadan çıktım. Salona girip televizyonumu açtım. Birkaç kanala bakıp en sonunda birinde durdum. Türkan Şoray'ın 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmi denk gelince gülümsedim. Sevdiğim filmlerden biriydi. Filmin başlarında olduğu için izlemeye karar verdim. Mutfağa gidip birkaç abur cuburla geri döndüm daha sonra filmi izlemeye başladım.

Demir'in Hirası (Zoraki evlilik) #Wattys2016Where stories live. Discover now