Bölüm 27: İzmir! (KABS Ortak Bölüm 1)

87K 2.9K 367
                                    

Medya: Bukre ve Hira (Fotoğraf gerçektir. Shelley Hennig ve Claire Holt'un ortak arkadaşları çok)

Kod adı: Bay Sapığıda okuyanlar; Olaylar ve konuşmalar aynı ama bazı olaylar farklı. Sakın aynı deyip bölümü okumayı bırakmayın. Sizi seviyorum. BÖLÜMÜ SONUNA KADAR İNTERNETLE OKUYUN.

Sabah gene klasik bir şey oldu. Gözlerimi şiddetli mide bulantılarımla açtım. Aç karnına öğürüp durdum. En sonunda bir duş alıp rahatladım. Sıcak su bana nedense iyi geliyordu. Duşumu alıp banyodan çıktığımda saat on bir olmak üzereydi. Bugünün cumartesi olması işime gelmişti. Okuldan izin alma falan derdimde olmamıştı. Pijamalarımı giyip saçlarımı gelişi güzel kuruladım. Mutfağa girdiğimde yeniden midem bulandı bu yüzden girmemle çıkmam bir oldu. Televizyonun karşısına geçip biraz magazin sitelerine baktım. İlgimi çeken bir kanalda durdum.

Televizyondaki adam konuşmaya başlayınca pür dikkat izlemeye başladım.

"Genç iş adamı Kerem Kunter sarışın güzelle eğlenirken kameralara yakalandı. İkilinin samimi halleri dikkatimizden kaçmadı. Gözler aynı mekânda dün gece doğum günü olan iş ortağı Poyraz Duman'ı ararken Poyraz Duman ortalıklarda görülmedi. Her sene doğum gününü arkadaşlarıyla özelliklede Kerem Kunter ve daha birçok erkek arkadaşıyla kutlayan Poyraz Bey, bu sene kutlama yapmayınca kafamızda aralarında bir problem mi var acaba sorularını oluşturdu!"

Ay ben bugün bu adamlarla tanışacağım! Resmen birden heyecan bastı. Onlarla tanışmak için heyecanlanıyordum ama beni asıl heyecanlandıran bu adamların sevgilileriyle tanışmaktı. Özellikle Poyraz Duman'ın sır gibi sakladığı sevgilisiyle tanışmak istiyordum. O kadını ciddi anlamda çok merak ediyordum. Elimle karnımı okşayıp "Bebeğim babanın hakkında acaba daha neler öğreneceğiz? Acaba başka böyle ünlü akrabaları var mıdır?" diye bebeğimle konuşmaya başladım.

Karnımdan sesler gelince oturduğum koltuktan kalkıp mutfağa girdim. Kendime bir güzel kahvaltı hazırladım. Yemeğe başladığım sırada telefonuma mesaj geldi. Hemen açıp okudum.

Kimden: Zoraki kocam

Umarım geldiğimde seni hazır bir şekilde bulurum!

Gözlerimi devirip cevap yazdım.

Kimden: Zoraki Kocam

Bak Demir benim beddualarım bile incedir. İnşallah sevgilin tam onu becereceğin zaman regl olur!

Ani sinirle yazıp gönderdim ama sonra pişman oldum tabi. Dakikasına cevap geldi.

Kimden: Zoraki Kocam

Sinirlendirme beni ve dediklerimi yap karıcığım!

Cevap vermeyip telefonumu kitledim ve yemek yemeğe devam ettim. Karnımı bir güzel doğurunca odama yöneldim. Dün gece hazırladığım küçük bavulu odadan çıkarıp kapının dibine koydum. Sonra odama geri dönüp giyinmeye başladım. Günlük bol bir elbise giyip altına siyah botlarımı giydim.

Makyaj yapıp saçlarımı atkuyruğu topladım. Kısa bir süre sonra tamamen hazır olduğumda salona dönüp tekli koltuğa oturdum. O an telefonuma mesaj geldi. Açıp baktım.

Kimden: Zoraki Kocam

On dakika sonra oradayım, umarım hazırsındır.

Son kez aynadan kendime bakıp bavulumu aldım ve evden çıktım. Kapıyı kitledikten sonra asansöre ilerledim. Asansörle aşağıya inip kapıdan çıktım ve birkaç adım attım. O ara Demir de arabasıyla siteye giriş yapmak üzereydi. Durduğum yerde onu bekledim. Hemen önüme gelip arabayı durdurdu ve indi. Elimdeki bavulu alıp arabasına yöneldi. Bavulumu arka koltuğa atıp, ön kapıyı açtı ve şoför kapısına yöneldi. Arabaya bindi. Benimde binmemi bekledi.

Demir'in Hirası (Zoraki evlilik) #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin