Bölüm 22: Bir daha sakın karıma orospu deme!

63.7K 2.8K 223
                                    


Medya: Hira

Sondaki açıklamayı okuyun lütfen. 

Gördüklerine inanamıyordu kadın. Biri Hiraydı, diğeri de oğlu! Üstelik çıplaklardı. Hiradan asla beklemeyeceği şeydi. Onu hep iyi aile kızı olarak düşünürdü. Ama şimdi görmüştü, Demir'in yatağına aldığı sürtüklerden farkı yoktu.

Demir şaşkın şaşkın annesine bakıyordu. Bu eve nasıl girebilmişti?

Hira çarşafla vücudunu kapatmaya çalışırken şaşkın şaşkın Selma Hanıma bakıyordu. Nereden tanıyordu acaba Demiri? Demirin ağzından "Anne" kelimesi çıkınca Hiranın da ağzından çığlık atarmışçasına "Ne!" çıktı. Anne mi demişti o?

Hiradan

Anne mi demişti o? Anne demişti. Resmen anne demişti! Selma teyze... Benim üst komşum! Selma teyze Demirin annesiydi. Bu nasıl olurdu? Ben onca zamandır kaynanamla mıydım? Hadi Demir söylememişti peki ya Cem? Cem neden söylememişti resmen kendimi yedi çocukla sokakta kalmış gibi hissettim.

Selma teyze "H-hira?" deyince titremeye başladım.

Bizi ne halde yakalamıştı bu yüzden utanıyordum. Evlendiğimizi bilmiyordu ve şu an öğrenirse vereceği tepkiden korkuyordum. Demirin zoraki evlendiğini duyunca kesin bana kızacaktı. Belki de hemen boşanmamızı isteyecekti.

"S- Selma teyze?"

Kaşlarını çattı ve Demire döndü. "Senin burada ne işin var?"

"A-anne?" Demir hala şoktaydı.

Selma teyze yatağa doğru yürüyüp "Hira sen bunu nasıl yaparsın?" diye sordu.

Tam ağzımı açıp bir şey söyleyecektim ki elini kaldırıp beni susturdu.

"Size tam beş dakika veriyorum. Giyinin salona gelin" dedi ve yatak odasından çıktı.

Hemen Demire dönüp "Ne yapacağız şimdi?" diye sordum.

"Bilmiyorum, inan bilmiyorum"

İkimizde aceleyle giyinip yatak odasından çıktık. Salona girince çatık kaşlarıyla burnundan soluyan Selma teyzeyi gördüm. Hayatım boyunca hiç bu kadar çok korkmamıştım. Karşısındaki koltukta oturup konuşmasını bekledim.

"Hadi Demiri biliyorum. Evlenmek yerine tek gecelik kadınlarla takılıyor. Peki ya sen Hira? Senden bunu hiç beklemezdim"

Öyle bir yutkundum ki ikisi de bana baktı. Nefes alıp verdim ve "B-ben.." diyecekken sözümü kesti.

"Hira ben seni namuslu işinde gücünde bir kız olduğun için sevdim. Burada yalnızlık çekmeni istemedim. Ama ben sana bu denli güvenirken seni dakikalar önce oğlumun koynunda bastım"

"Selma teyze bak..." gene sözümü kesti. Çok sinirliydi ve beni dinlemiyordu. Konuşmama izin vermiyordu.

Demire dönüp "Hele sen! Git kendine başka orospu bul! Onca kadının içinden Hirayı mı seçtin!" diye bağırdı.

Demirde benim aksime sesini çıkardı. "Anne karşında on yaşındaki bir çocuk yok!"

"Belli oluyor oğlum!"

"Beni bir dinler misiniz?" diye sorduğumda ikisi de beni takmadı.

"Demir bir daha Hiradan uzak duracaksın! Git gönlünü başkalarıyla eğlendir" Selma teyze çok sinirlendi. Sinirden yüzü kızardı.

"Anne yeter ya! Sanane!"

"Ne demek sanane!"

"Hira da bende bu durumdan memnunuz. Yani sana bir şey demek düşmez!" Demir bunu söyleyince Selma teyze hışımla bana döndü.

"Ne demek memnun! Kızım ailen seni orospu ol diye mi okuttu, buralara gönderdi?" Orospu? Ben mi? İlk kez biri bana bunu demişti. Üstelik çift nikahlı kocamın koynuna girdim diye. Ağzım açık ikisine de bakarken dünyadan soyutlanmış gibi hissettim kendimi. Bu kelime bana göre ağırdı. Ben şoktan çıkmaya çalışırken Demir annesine öyle bir kükredi ki ben korkudan yerimde sıçradım.

"Bir daha sakın karıma orospu deme!"

Selma Hanım duyduklarından sonra birden koltuğa yığıldı.

Çok kısa biliyorum. Bunun için özür diliyorum. Yazmaya çalışıyorum ama olmuyor. İlham perilerim yok. Yazarken çok zorlanıyorum. CİDDEN ZORLANIYORUM! Bu kadar yazabilmişken sizi de daha fazla bekletmemek adına yayınladım. Sözüm olsun bir daha ki bölüm baya uzun olacak! Kendimi affettirmek adına. Eğer yayınlamasaydım bir iki hafta daha beklerdiniz. Yine de özür diliyorum. Sizden yardım istiyorum. Yeni bölümden beklentilerinizi bana mesaj olarak atın. En azından ilham perilerim siz olun. Yeniden özür dilerim :( 

Facebook Grubu: "Hopeklausm Hikayeleri"

İnstagram: "Kodadi_baysapik"

17.01.2016

Hopeklausm... 



Demir'in Hirası (Zoraki evlilik) #Wattys2016Where stories live. Discover now