Capitolu 12 " Ce conditie ?"

152 12 3
                                    

Dupa acela zbor foarteee lung cu avionul am ajuns in minunatul New York , Zec a luat bagajele si lea dus la masina ce ne astepta in parcare, am alergat catre Zec si i-am luat un bagaj din mana si l-am dus pana la masina.

Am urcat in masina toti trei si am pornit spre noua mea casa

A fost un drum foarte lung ( de 30 de minute ) dar intr-un final am ajuns , am coborat din masina si ma uitam la " viitoarea mea casa " care arata ca vechea casa in care locuiam cu mama

Nu am spus nimic dar am intrat in casa care era decorata cu bun gust spre surprinderea mea era si foarte curat avand in vedere ca aici locuiesc doi " barbati " , trecand peste aceste aspecte tata ma condus spre camera in care voi locui de acum incolo , era o camera obisnuita de culoare mov, avea un pat asezat langa perete si lanaga usa avea un birou ( unde baniesc ca voi invata si scrie temele ) si un dulap imens si ....ooo aveam propria baie ( asta inseamna ca nu va trebui sa astept dupa Zec sau tata )

Tata a iesit din camera lasandu-ma singura , m-am asezat pe pat si in cateva minute apare Zec in fata usi cu bagajele mele , l-ea asezat in fata dulapului si el sa asezat langa mine pe pat

-Ma bucur ca esti aici cu mine si tata

-Si eu ma bucur sa fiu langa tine si langa tata

-Vreau sa sti ca mia fost foarte dor de tine..

-Stiu...

-De unde sti ? Eu nu am spus nimanui ca mia fost dor de tine!

-Lasa-ma sa termin. Stiu ca ti-a fost dor de mine, pentru ca si mine mia fost dor de tine, prostule

-Ooo... hey, nu sunt prost!

-Ba esti!

Si asa incepe o bataie cu perne intre mine si fratele meu mai mare si mai prost

Ne-am batut asa cu pernele pana am obosit si el a plecat la el in camera ca era tarziu si avea dreptate era tarziu asa ca mi-am l;uat pijamalele din bagaj si am mers catre baie sa ma schimb de haine si apoi am mers catre pat, unde m-am pus si m-am dus in lumea viselor

...

Dimineata ma trezesc din cauza tipetelor asa ca imi deschid ochi sa vad ce se intampla. Spre surprinderea mea Zec era in fata mea si a inceput sa spuna

-Tisa in seara asta merg la o petrecere, vrei sa vi?

-Da, dar trebuie sa merg la cumparaturi . Ce spui sa ma duci tu?

Spun aceste cuvinte cu un zambet imens pe fata, el imediat sa incruntat dar a raspuns foarte calm

-Bine te duc. Dar cu o conditie!

-Ce conditie?

-Cu conditia ca imi promiti ca nu o sa te incurci cu baieti de la petrecerea la care o sa mergem,ok?

-Bine

Am spus zambind ducandu-ma sa imi aleg ceva de imbracat si am mers catre baie ( o pereche de blugi albastri cu un maieu alb pe deasupra maieului am luat o bluzita gri cu dungi albe, in picioare am luat o pereche de botine si mi-am pus niste cercei rotunzi , m-am machiat foarte putin si parul l-am lasat pe spate ). Dupa ce am terminat cobor scarile si il vad pe Zec cu cheile de la masina in mana.

L-am urmat pana la masina unde am urcat si el a pornit motorul masini. Dupa cateva minute de mers cu masina mi-am amintit ca trebuie sa o sun pe Emma.

Am scos telefonul din buzunarul pantlonilor si am apelato

-Alo?

-Hey, Emma sunt Tisa imi pare rau ca nu am putut sa te sun cand am ajuns dar eram foarte obosita.

-Nui nimic Tisa. Uite eu acum am putina treaba ce ar fi daca te sun eu mai tarziu ?

-Bine..

Acestea find spuse am inchis telefonul punandu-l la loc de unde l-am scos ( din buzunar ).

Dupa ceva timp masina sa oprit in fata unui foarte-extra-mare magazin de haine :)) , Zec a parcat masina si ne-am dat amandoi jos din masina si am intrat in magazin.

Am stat si am cautat haine care imi atraga privirea, am gasit foarte multe rochi, pantaloni, pantofi, tricouri, mi-am luat si cateva machiaje si foarte multe altele...

Dupa ce am cumparat aproape tot magazinul, am pornit cu Zec la un restaorant sa mancam ceva.

Ajunsi in restaorant ne-am asezat la o masa si am comandat mamadoi spagete cu sos . Dupa ce a plecat chelnerul Zec ma intrebat:

-Tisa, iti e dor de mama ?

-Ce intrebare e asta Zec? Normal ca imi e dor de ea.

-Pai de ce te comporti asa?

-Asa cum?

-Esti mereu asa vesela, chiar daca ea nu mai este .

-Zec eu ma comport asa vesela pentru ca i-am promis mamei ca indiferent ce se va intampla eu ma voi comporta ca pana acum si i-am promis ca voi avea grija de tine.

Cand a auzit ultima parte aproape ca a tipate.

-Cee? Cum adica sa ai tu grija de mine?

-Pai mama a zis ca eu sunt mai cu capul pe umeri decat tine .

-A sta inseamna ca eu sunt cu capul in nori ?

-Cam, da!

I-am spus tare si raspicat , dupa asta nu a mai scos o vorba si a fost atent la chelnerul ce venea catre noi cu comanda .

Am terminat de mancat si apoi am pornit catre casa sa ne pregatim de petrecere , ora era 19:30 si petrecerea incepe la 20:30 , iar noi nici nu am ales cu ce sa ne imbracam.

Ajunsa acasa am urcat la mine in camera unde rasfoiam pungile ca sa aleg cu ce sa ma inbrac . La mine in camera era un haos cu H mare M-am pus in pat si ma uitam la dezordinea facuta de mine , cand de odata ma lovit inspiratia cu ce sa ma imbrac.

******************

O sa continui cu cartea

PS: cea din poza este Tisa inainte de a merge la cumparaturi



Tisa si el...Where stories live. Discover now