Capitolu 24 "Sunt impreuna cu Chris."

111 8 2
                                    

NECORECTAT Anunt... de acum voi posta un capitol pe saptamana ( doar vineri )

Lectura placuta 

**********************

  -Uite vreau sa te intreb daca vrei sa sa te dai drept iubita mea. Ce spui??   

Ma uitam la blondul din fata mea, surprinsa de ce a scos pe gura. Sigur a pus el ceva la cale.  Dar nu stiu ce. M-am uitat la el si l-am intrebat confuza.

-De ce vrei sa ma dau drept iubita ta???? Sigur pui tu ceva la cale?

Il cunos eu de foarte putin timp , dar mi-am dat seama cand vrea sa puna ceva la cale. Sa uitat la mine, apoi a inceput sa imi explice cu lux de amanunte.

-Pentru ca imi place de o fata din scoala si nu stiu daca ei ii place de mine. M-am tot gandit la  ce ar trebui sa fac sa ii capat atentia. Deci ce spui, ori si cum  trebuie sa ne sarutam cand suntem in fata ei si sa ne comportam ca doi indragostiti. Atata tot.

Ma uitam la el si ascultam tot ce spune. Cred ca este o metoda buna sa imi ajut 'prietenul' si sa ii arat lui Zayn ca eu nu ii apartin. Stiu sunt rea, dar asa sunt eu. :P

-Accept.

-Dar sa sti ca nimeni nu trebuie sa afle ca defapt ne prefacem, nici macar Zac.

-Stiu si accept sa ma prefac ca sunt iubita ta.

Sa uitat la mine si cand a auzit ca accept, parca i sa luminat fata. Sa ridicat de pe scaun si am venit langa scaunul meu si ma tras intr-o imbratisare de urs carei i-am raspuns imediat.Am mai stat la cafenea inca 15 minute apoi Chris ma condus acasa cu masina sa. Cum am ajuns acasa m-am dus direct in camera mea si mi-am lasat geanta pe birou, apoi am mers catre sifonier de unde am scos o pereche de pantaloni de trening scurti si un tricu de a lui Zac. Am mers in baie si am facut un dus lung.

Dupa un dus lung si relaxant m-am imbracat cu hainele aduse, apoi m-am dus in camera si m-am pus pe patul moale si am adormit privind tavanul.

Zayn povesteste:

Dupa terminarea orei de muzica l-am vazut pe Chris cum o tragea pe Tisa dupa el.

Am mers in curtea scoli si  tupa 5 minute mi-am vazut achizitia cum cauta ceva anume, cand a gasito sa apropiat de ea acel cineva find masina lui Chris. Nu trecuse ma mult de 1 minut doua si il vad pe fraierul de Chris cum a venit si sa dus langa ea.El ia soptit ceva la ureche si ea la sarutat timp de 3 minute ( nu ma judecati ca am numarat secundele), iar dupa sau urcat amandoi in masina gonind pe drumurile New York-ului. 

Mi-am concentrat ca toata atentia mea sa fie acum pe Nate. Tom si Lucas tocmai ce au plecat si ne-au lasat singuri. I-am spus lui Nate pe un ton serios.

-Dute si urmarestei, au plecat la o cafenea. Cred ca se duc la cafeneaua care nu este prea populata de cei de varsta noastra, incearca acolo mai intai.

-Bine, hai ca am plecat.

Dupa ce Nate ma lasat singur am mers catre masina mea si am gonit pe strazile New York-ului  ascultand muzica pana am ajuns in curtea casei.

Cand am ajuns in curte am oprit muzica si am iesit din masin si am intrat in casa. Am plecat in camera de zi si m-am asezat pe canapea si am aprins televizorul uitandu-ma la un meci de fotbal.

Au trecut 30 minute de cand am ajuns acasa , dintr-o data il vad pe Nate intrand pe usa foarte trist si nu inteleg de ce, dar nu l-am intrebat de ce e trist pe mine ma interesa daca a urmarit-o pe Tisa si ce a aflat.

-Deci ce ai aflat??

Nu a spus nimic doar mia imanat telefonul lui spunandu-mi.

-Uita-te la poze.

Tisa si el...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum