Capitolu 17 "Aleg a doua varianta. "

140 10 2
                                    

NECORECTAT IMI CER SCUZE PENTRU GRESELI 

*******************

Dupa acea zi am inceput sa merg zilnic in parc, nu mai de dragul lui Claire. Am incep sa tin la acea fata dupa ce i-am ascultat povestea, se pare ca parintii ei au murit intr-un accident, iar ea cu fratele ei au ramas in grija matusi lor, care din cate am inteles de la mica blonda ( chiar daca nu e chiar blonda asa imi place sa ii spun asa ca fara comentari ) este o alcolica. Ea impreuna cu fratele ei pe care nu l-am intalnit niciodata, dar stiu ca il cheama Zayn , au plecat de la ' matusa' lor intr-o casa pe care l-ea lasat-o parinti lor mostenire. In acea casa se pare ca ea sta cu fratele ei mai mare si prietenu lui Max.

Am auzit de la micuta, ca fratele ei infiecare zi are cate o iubita pe care a doua zi nu o mai vede. Imi este asa de mila de aceasta copila si asi da ori ce sa fiu eu in locul ei, ca ea sa poate avea o familie pe care o iubeste.

Acum ma aflu in parc pe banaca obisnuita, asteptand-o pe micuta blonda sa apara ca de obicei alaturi de cainele ei Toto dar se pare ca a intarziat mai bine de jumatate de ora .

Claire P.o.v:

A trecut mai bine de zece minute de cand Max mia spus ca o sa ma duca in parc sa ma joc cu Tisa.

Tisa, este o fata frumoasa si foarte distractiva, a-si vrea sa fie cu fratele meu mai mare, poata atunci va trece pe la mine acasa sa ne jucam, nu doar in parc. De ea stie doar Max si mia promis ca nu ii va spune lui Zayn.Lui Zayn nu i-am spus nicio data despre Tisa, pentru ca daca ar afla ca o fata asa mare se joaca cu mine si cu Toto lar pune pe Max sa se joace cu mine doar pentru ca eu sa nu am prieteni.

Aud niste pasi coborand pe scari si imi dau seama ca e Max, din instinct intorc capul si ii spun.

-Max haide, o sa intarziem si poate Tisa va pleca si nu voi mai avea cu cine sa ma joc astazi.

-Cu o conditie.

Asta nu suna a bine, inseamna ca vrea ceva.

-Ce conditie?

-Vreau sa stiu cand ne-o prezinti si noua ?

-Cum adica " noua"?

De o data Zayn iese din spatele peretelui spunand.

-Surioara am inteles ca ti-ai facut o noua prietena , asa ca vrem sa o vedem si noi. Ce spui?

-Zayn. Nu stiu daca va vrea sa vina, dar voi incerca sa o invit in seara asta la noi la cina, dupa ce ma joc cu ea in parc, o sa o intreb daca va vrea o sa vina la cina. Dar ptomiteni ca vei veni, pentru ca asta e prima si ultima oara cand ai ocazia sa o intalnesti.

-Promit.

Dupa mica discutie dintre mine si fratele meu care a promis ca va fi la cina am pornit cu Toto in lesa la masina lui Max care ne va duce spre parc .

In masina ma tot gandeam la promisiunea lui Zayn , el de obicei cand face promisiuni nu se tine de ele, dar de data asta cred ca se va tine de promisiunea facuta.

Cand masina sa oprit am stiut ca am ajuns in fata parcului, asa ca mi-am luat ramas bun de la Max si am pornit spre intrarea catre parc. Cand am ajuns am vazut-o pe Tisa ridicandu-se de pe banca si era pe punctrul de a pleca pana cand am inceput sa ii strig numele,iar asa sa intors cu fata la mine, ma imbtatisat si a inceptut sa vorbeasca.

- Blondino am crezut ca nu o sa mai vi.

-Cum sa nu vin?

-Pai am crezut ca nu o sa mai vi pentru ca ai intarziat 40 de minute.

-Am intarziat din cauza lui Zayn.

-Ce a mai facut de data asta?

-Nimic. Doar ca vrea.... sa sti tu ..

Tisa si el...Où les histoires vivent. Découvrez maintenant