Capitolu 28 "-Tisa cine era fata si baiatul de aseara?"

91 10 2
                                    

 NECORECTAT Imi cer scuze pentru greseli

***************************

-Tisa? Ce faci aici, cu el?

Doamne cum am auzit acea voce am impietrit pe loc. Dar cum naiba a venit aici, de ce nu ma anuntat? Am intors capul si am impietrit si mai tare cand am vazut doua chipuri atat de cunoacute mie. Nu era singura mai era cu cineva, si se tineau de mana. Ce pot sa spun, chiar nu imi place ca m-am intalnit cu ei in aceste circumstante. 

Zayn sa uitat la mine de parca cerea o explicatie pe care trebuie sa i-o dau, dar daca ma gandesc mai bine eu nu ar trebui sa fiu aici cu Zayn sarutandu-ne, eu ar fi trebui sa fiu acasa. Atunci, acolo , in acel moment realitatea ma lovit din plin. L-am departat subtil pe Zayn de langa mine si m-am dat jos de pe blatul de la bucatarie. Acum eram fata in fata cu cei care m-au readus pe pamant.

M-am uitat la ei si nu stiam ce sa raspund. Ce ar trebui sa le spun? Am deschis gura dornica sa le spun macar "Buna." , dar Zayn mi-a luat-o inainte.

-Hei eu sunt....prietenul Tisei, voi cine sunteti?

Cum adica el e prietenul meu, abia daca il cunosc de o saptamana si am inceput sa ma sarut cu el de parca  ne cunoastem de o viata, dar cum nu am avut curajul sa deschid gura am tacut si doar am ascultat fara vreun fel de obiectie.

-Eu sunt Emma, iar el este Derek.  

Zayn sa uitat la mine si nu stia ce sa spuna, dar eu parca m-am mai trezit o data la realitate. Ce cauta ei aici? De cand sunt ei aici?  Nu stiu din ce motiv m-am apropiat de ei si ma uitam la ei de parca ar fi doi extraterestri. Imediat cum Emma mi-a intalnit privirea nu mai avea nici un strop de bucurie sau serios, acum avea un chip speriat.

-Emma, dar tu cand ai venit aici, si mai important: de ce nu mai anuntat ca vi? 

-Tisa, am vrut sa iti spun, dar....

-Dar ce? Stai sa ma gandesc : nu aveai timp sa ma anunt , cum nu aveai timp sa ma suni.

Nu am mai spus nimic si am iesit pe usa, dar inainte sa ies pe usa i-am spus lui Zayn:

-Zayn, hai sa ma duci acasa.

Zayn nu a spus nimic si a inceput sa mearga serios in fata lor si cand a ajuns in dreptul lui Derek, la inpins putin. Am inceput sa imi croiesc drum printre multimea de adolescenti pe jumatate beti. Am reusit sa es din cas vie si neatinsa. Zayn mi-a spus sa ma duc eu prima la masina ca el are ceva de facut. Nu i-am spus nimic si doar m-am indreptat catre masina.

Cum am ajuns in dreptul masini, am deblocato si am intrat in ea pe locul pasagerului. Asezata pe scaun in timp ce asteptam ma gandeam daca Emma e cu Derek inpreuna. Oare ea il place de cand 'credeam' eu ca il plac? Doamne, ce intrebari imi pun si eu.

Fara sa vreau o lacrima mi-a cazut pe obraz, nu stiu de ce acea lacrima a cazut poate sa ratacit. :)  Emma este pentru mine o prietena foarte buca careia ii impartaseam totul sau a fost o prietena. cand am vazut ca il tinea pe Derek de mana, nu stiu, parca ma simt tradata si dezamagita  chiar daca stiu ca nu am simtit sa simt ce credeam ca simt pentru el. Ea pote tinea la el de mai mult timp si mie nu mi-a spus pentru ca nu vroia sa imi raneasca sentimentele pe care le credeam ca le aveam.

Emma era imbracata elegant ca de-obicei . Chiar daca era  imbracata in culori inchise , parul ei blond care la tuns si rujul rosu pe care la folosit ia scos in evidenta tinuta formata dintrun maiou si o fusta plus o geanta. Nu stiu ce marca era geanta, dar ca de-obicei a facut o alegere buna asortand-o cu acele articole de imbracaminte.

 Nu stiu ce marca era geanta, dar ca de-obicei a facut o alegere buna asortand-o cu acele articole de imbracaminte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tisa si el...Where stories live. Discover now