Capitolu 18 "Iar esti beat?"

123 12 0
                                    

Tisa povestește:

Drumul a fost unul foarte lung si tacut. Brunetul statea la volan cu privirea spre drum, iar blonda sta pe bancheta din spate cu privirea spre geam.

Când sunetul motorului nu sa mai auzit, știam ca am ajuns acasa la mica blondina.

După ce am coborat toti trei din mașină am luat-o pe blondină de mana și ne-am îndreptat către casă, unde brunetul a trebuit să deschida ușa casei cu cheia. Când am intrat in casă , am vazut că casa este decorat cu bun gust și este foarte spatioasa.

Brunetul sa intors cu fața la mine si la mica blondina.

-Claire, mergi cu Tisa in living si stați pe canapea până când eu pregătesc cina.

Blondina după ce a auzit ce a spus blondul, ma trăgea dupa ea in living doar ca eu m-am oprit si i-am spus brunetului ca îl voi ajuta cu cina si blondina a spus ca ne va ajuta si ea.

Am intrat in bucatarie si ne-am apucat toti trei sa gatim niste paste cu sos , stiu ca asta este mancarea favorita a blondinei asa ca am invatat sa gatesc si acum stiu cum sa gatesc si eu.Yeii.

-Gata!

Striga brunetul uitandu-se la mine si la mica blondina.

-Asta știm si noi!

A strigat la el blondina, referandu-se la pastele cu sos.

-Gata asezati-va la masa ca va servesc eu.

-Nici sa nu te gandesti tu esti invitată, asa ca fate comoda pe scaun si lasa-ma sa te servesc.

L-am ascultat ca o fata cuminte si m-am așezat pe scaun si mi-am dat seama ca la masa mai este asezat un scaun si mi-am dat seama imediat ca Caitlin a spus ca si fratele ei va fi la cina dar se pare ca nu a venit, asa ca am de gand sa aflu de ce nu a venit.

-Blondino, nu ai spus ca va fi si fratele tau?

-Da asa am spus.

-Pai de ce nu e? Nu ai spus ca ti-a promis ca va veni la cina?

-Ba da, dar de obicei nu se tine de promisiuni.

-Si nu esti dezamagita sau suparat pe el?

-M-am obisnuit cu asta , dar sunt putin dezamagita.

-De ce?

-Pentru ca chiar l-am crezut ca dedata asta se va tine de promisiunea facuta, dar m-am inselat.

Brunetul sa intors la noi ne stind despre ce vorbeam, se vede ca se straduieste sa ii fie aproape de sora prietenului lui. Trecand peste , brunetul sa asezat la masa si ne-am apucat toti sa mancam , cand am terminat de mancat m-am ridicat si am inceput sa spal vasele .

Dupa ce am terminat de spalat vasele, mi-am luat ramas bun de la cei doi si am vrut sa merg dar brunetul ma oprit si sa oferit sa ma conduca el acasa dar l-am refuzat, m-am indepartat de casa blondinei si am inceput sa merg pe jos spre casa .

Eram cu doua strazi distanta de casa mea , cand mi-am simtit telefonul vibrand in buzunar semn ca am primit un mesaj, nu am maui asteptat si am luat telefonul deblocandul si incepand sa citesc mesajul.

" Se pare ca m-am facut cu un telefon, de la accea promisiune facuta. Mica blondina"

Am zambit si i-am salvat numarul in telefon ca " Mica blondina ". Dupa ce am salvat numarul in telefon vroiam sa il inchid si sa il pun inapoi in buzunarul pantalonilor, dar de odata imi suna telesonul in mana si vad ca e .... Emma, nu am asteptat mult asa ca am raspuns.

-Te-ai adus si tu aminte de mine?

-Mai taci, sti doar ca nu am uitat nici o data de tine.

-Bine , dar cu ce onoare ma sunat "minunata" Emma ?

Tisa si el...Where stories live. Discover now