Capitolu 25 " De ce l-ai sarutat pe Chris? "

100 8 3
                                    


NECORECTAT Imi cer scuze pentru greseli 

**********************

Am blocat telefonul si am inceput sa imi continui drumul meu carte casa. Mesajul ma speriat cumplit, dar ce ar putea sa mearga si mai rau decat este , nu? Adica, in loc sa fiu in L.A cu mama mea , si cu prieteni mei.... sunt aici fara prietenii , si fara... mama. Daca stau bine sa ma gandesc eu nu o sa ii mai aud vocea mamei nicio data. 

Mai am de facut cativa pasi si ajung in fata case mele, dar de o data o masina , care mi-se pare extrem de cunoscuta opreste in dreptul meu. Are geamuri fumuri pe care le coboara   soferul . M-am aplecat putin sa vad cine e si am ramas stana de piatra. Este masina lui Zayn defapt cred.

-Ce faci pe strazi la ora asta? Te-a lasat prietenul?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ce faci pe strazi la ora asta? Te-a lasat prietenul?

M-am mai uitat o data la el si am realizat ca este beat, dar cum a putut sa conduca pana aici? Ore sa il las in pace si sa intru in casa. Asta am vrut sa fac , dar apoi realitatea ma lovit. Nu trebuia sa il las sa mai conduca, poate a avut un noroc chior ca a condus pana aici fara sa pateasca nimic. M-am apropiat de masina pana am ajuns la portiera soferului unde se afla Zayn. 

-Da-mi cheile, si treci pe locul din dreapta.

Nu a spus nimic si a facut in tocmai cum i-am spus, Eu am urcat pe locul soferului, chiar daca nu am o masina sau nu am carnet de conducere tot stiu sa cunduc o masina. El sa uitat la mine putin surprins. 

-Tu sti sa conduci?

-Da.

Nu a mai spus nimic si ma lasat sa conduc in liniste pana acasa la el. Am oprit masina in fata casei lui si se pare ca luminile sunt stinsse, este un semn bun, nimieni nu o sa ma vada cu Zayn. Am coborat din masina si la fel a facut si el. M-am apropiat de el si i-am oferit bratul pentru al sustine pentru ca se cam clatina. El doar mi-a acceptat ajutorul. L-am ajutat sa intre in casa si am vrut sa il las si sa plec , dar acesta ma apucat de brat si mi-a spus.

-Sa stica camera mea e la etaj.

Ma uitam la el si nu intelegeam cum poate fi asa arogant. Putea pur si simplu sa imi multumeasca si sa ma lase sa plec , dar el nu Cica  are camera la etaj. Nu am spus nimic si l-am ajutat sa urce scarile pana la etaj. Mi-a aratat unde este camera lui si eu l-am ajutat sa ajunga in camera. Nu am stat sa ii analizez camera , l-am ajutat sa se aseze pe pat si eu am dat sa plec , dar el ma prins de brat.

-Unde crezi ca pleci?

-Acasa.

Sa uitat la mine cu o spranceana ridicata. 

-Nu cred ca vrei sa pleci.

Mi-a raspuns acesta cu o aroganta in glas , care nu stiu de unde vine. m-am uitat la el si am putut sa vad ca a baut cam mult. Cand  l-am ajutat sa ajunga pana in camera lui, mi-am dat seama ca a baut cam mult, practic duhnea a alcool, dar nu i-am spus nimic pentru ca nu am dreptul asta.

Tisa si el...Where stories live. Discover now