Capitolu 29"De ce nu vorbesti cu mine?"

105 8 2
                                    


NECORECTAT Imi cer scuze pentru greseli.. 

In poza la media este Maia :))

*****************************

Tisa P.o.v:

Din masina au coborat Emma, Derek si Luke, toti trei au inceput sa mearga spre intrarea in scoala. M-am uitat la Maia si ea la mine. A venit in fata mea si a lui Zayn si a spus pe un ton jucaus.

-Voi doi sunteti impreuna?

-Nu, de ce intrebi asta?

Am raspuns eu inaintea lui Zayn, pentru ca imi era frica de ce o sa raspunda. E adevarat ca ne-am sarutat de cate-va ori, dar doar atat nimic mai mult. 

-Paia aseara v-am vazut impreuna , acum la fel, dar lasa.

Sa apropiat si Nate de noi trei si a spus pe o voce ce ne-a facut pe toti sa izbucnim in ras.

-Hai, nu intram si noi in scoala ca mi-a ingetat tot corpul.

-Nu te-am mai vazut nicio data asa dornic de a intra la ora de matematica.

Spunand asta am inceput sa mergem toti in scoala, fara sa imi mai pese ca in spatele meu erau asa zisi mei prieteni. Nici nu ne-am grabit pentru a ajunge la timp la ora de matematica, este singura ora pe care o urasc. am ajuns la dulap de unde mi-am luat cartea de matematica la fel ca ceilalti trei.

Dupa cateva minute au venit si baieti la dulapul meu si al lui Maie care erau unul langa celalalt si am pornit catre sala de curs. Noi patru eram singuri elevi de pe hol. Maia avea un ceas pe mana  si m-am uitat la ceasul de pe mana ei sa vad cat am intarziat la ora de matematica. Fara sa vreau am spus cu voce tare.

-Nu am intarziat mult.

Cei trei "camarazi "sau uitat la mine si m-au intrebat toti trei simultan.

-Dar cat am intarziat, mai exact?

-10 minute.

Atunci Maia si cu Nate au inceput sa fuga catre clasa, iar eu an ramas in urma cu Zayn. Amandoi mergeam linistiti unul pe langa altul fara sa scoatem un sunet. Cand am ajuns in fata clasei am pus mana pe cleanta usi sa o deschid, dar mana lui Zayn ma oprit. M-am intors cu fata spre el.

-Sa intamplat ceva?

-Pai as cam vrea sa ma revansez pentru seara trecuta. Ce ai spune daca ai veni la mine acasa sa vedem un film?

 Este vineri adica sfarsitul saptamani si Zayn tocmai ma invitat la o intalnire sau mi se pare? Nu, nu are cum Zayn nu a vorbit de cand ne cunoastem asa frumos cu mine, adica de o saptamana. Cred ca isi bate joc de mine, si oricum daca ma va invita vre-o data la o intalnire il voi refuza suptil. Daca am sa pot..

-Doar noi doi?

-Nu,....va fi Max, sora mea si va mai  veni si Nate cu...Maia.

Mi sa parut ceva ciudat, dar nu am spus nimic si doar am acceptat. Acestea fiind spuse am deschis usa clasei si am putut sa o vad pe profa' de mate in cea mai mare splendoare a ei. Sa uitat la mine si la Zayn si nu sa putut abtine din a ne tine o predica.

-Zayn, am inteles ca domnisoara este noua ta iubita, dar nu ar trebui sa intarziati la ora mea. 

Zayn sa uitat la ea de parca se uita la o pisica in calduri care vorbeste . Eu sincera sa fiu abia asteptam sa termine ce are de spus, pentru ca simt toti ochii din clasa asupra mea. Nu  a mai spus nimic si ne-a lasat sa ocupam doua locuri.

 Fara sa vreau m-am uitat la Emma care ma analiza din cap pana in picioare. Am inceput sa ii analizez si eu articolele cu care era imbracata, am constatat ca a inceput sa poarte haine care o pun in valoare : are o camasa de culoare alba pe care a introduso in pantaloni din piele de culoare neagra, iar la machiaj rujul de un rosu aprins era nelipsit.La ceilalti doi masculi care o insotea nici nu am indraznit sa ma uit.

Tisa si el...Where stories live. Discover now