Capitolu 23"Profesorul de muzica"

117 11 1
                                    

NECORECTAT Imi cer scuze pentru greseli :))

****************************


Profa de mate se uita la Zayn de parca a vazut un extraterestru cu doua capete în loc de unu. Zayn sa uitat la mine si a deschis gura spunand.

-Ea este iubita mea doamna profesoara, nu ne felicitati?

Profa sa uitat la mine si ma analizat din cap până la picioare , dupa a spus zambind.

-Felicitari, acum va rog deschideti cartea la pagina 11......

In timpul ramas am primit un mesaj pe telefon de la Maia.

"Vineri mega petrecere, trebuie neaparat sa vii."

Petrecere, cred ca ar trebui să merg. Nu am mai fost la o petrecere de la inceputul veri. I-am tastat repede mesajul si am apasat trimite.

Maia povestește:

Am primit mesajul de la Tisa si l-am citit.

"Ma mai gandesc"

 Sigur va veni.Am primit pe banca o hartie pe care scrie ceva era de la Nate, am luat hartia si am bagat-o sub banca in timp ce citeam.

"Vine??? "

Am intors hartia si am scris cat de repede am putut, si i-am aruncat hartia pe banca.

Cred ca Tisa ia picat cu tronc lui Zayn si profa este geloasa și se vede pe fața ei acest lucru. Zayn anul trecut umbla cu profa de mate, careia nu ii dai mai mult de 20 de ani ea avand 24.

Tisa povestește:

Am vazut-o pe Maia cum isi scrie biletele cu Nate. Oare sunt impreuna?? Sincera sa fiu le sta bine...

Ma uitam la' profa 'de mate si nu intelegeam cum ea este profesoara. Bine, poate stie si ea ceva carte , dar nu mi se pare ca vrea sa ne predea noua ceva legat de matematica. Cred ca vrea sa ne predea cum se fac copiii. 

Clopotelul ma trezit din gandurile mele bolnave. Cum l-am auzit mi-am luat geanta si am plecat la dulapul meu sa imi las cartile, si apoi sa merg la cantina pentru ca este ora pranzului. Ma indreptam catre cantina, cand imi simt telefonul vibrand in pantaloni. L-am scos din buzunar si l-am deblocat, am vazut ca am primit un mesaj de la Zac. 

Oare ce mai vrea si tampitul asta acum?

"Heyy. Unde esti? Nu vi la cantina? "

O ce dor mi-a fost de mesajele lui si de telefoanele care ma disperau. Am tastat repede si am apasat trimite.

"Sunt pe hol, vin acum. "

Am intrat in cantin si am observat cum toti se holbau la mine de parca a-și fi o criminală. M-am facut ca nu vad si mi-am luat o tava pe care am pus o felie de pizza si un suc. L-am vazut pe Zac cum imi face cu mana sa ma indrept catre masa la care sta el, Chris, Isaac si inca un baiat si 2 fete.

Nu am apucat sa ajung la masa ca il vad pe Chris ridicându-se și venind spre mine, a luat tava din mana mea, iar apoi ma prins de brat soptindu-mi la ureche.

-Dupa ore vreau sa ne vedem vreau sa vorbesc ceva cu tine.

Am dat din cap in semn de da si am pornit cu Chris la brat catre masa. M-am uitat din greseala in stanga la o masa unde era Zayn cu Nate si inca 2 baieti pe care nu i-am mai vazut pana acum 

Am mers pana la masa unde se afla Zac si m-am asezat la masa intre Zac si Chris. Baiatul pe care nu il cunoșteam sa ridicat si mi-a spus cu o voce ragusita si foarte sexy.

Tisa si el...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum