Capitolu 15 " Prieteni? "

144 12 0
                                    

NECORECTAT IMI CER SCUZE 

*******************

Eram in masina cu Chris si de odata acesta mia spus.

-M-am distrat foarte bine alaturi de tine.

-Si eu m-am distrat.

El a oprit masina in fata casei mele si sa apropiat de mine, uitanduse la ochii mei apoi a privit spre buzele mele. Sia pus buzele peste ale mele formand un sarut, in care eu nu simtiam nimic : nu simtiam sa ii raspund la sarut dar nici sa-l resping. M-am indepartat de catre el si buzele lui trandafiri, lasandu-l socat.

-Imi pare rau..

Vocea blondului era tremuranda si se putea distinge ca regreta, nu am spus nimic doar ca il inteleg afirmand din cap.

-Prieteni?

A intrebat blondul cu o speranta in glas ce ma facut sa nu il refuz, adica nu am simtit nimic in acest sarut.

-Prieteni!

Blondul ma tras intr-o imbratisare, si bine inteles ca am acceptat. Dupa ce ne-am desprins di imbratisare i-am multumit pentru invitatie si am plecat in casa.Intrand in living lam zarit pe Zec si un prieten de seara trecuta pe canapea uitanduse la televizor,asa ca m-am apropiat de acestia .

-Hei, ai venit?

Ma intrebat Zec .

-Da. Ce faceti?

-Bine. Tisa el e Isaac prietenul meu.

-incantata.

- De asemenea.

Ok baiatul asta pare ciudat.

-Zec vezi ca ma duc sa ma schimb apoi merg sa ma plimb ii spui tu tatei ca am plecat ?

-Bine, o sa ii zic.

Spunand asta am urcat in camera mea , deschizand usa am mers direct la dulap de unde mi-am ales o pereche de pantaloni gri de trening si un tricou asortat , parul l-am prins intr-o coada . Am luat si cati va bani si telefonul cu castile de pe pat , apoi am coborat scarile.Zec si prietenul lui erau inca in living si se uitau la un meci de fotbal, i-am anuntat ca plec si am iesit din casa, punandu-mi casrile in urechi, dand drumul la muzica si incepand sa alerg.

Am alergat pana am ajuns intr-un parc unde m-am pus pe o banca si mi-am scos castile din urechi si priveam copii cum se jucau, indragostitii sarutandu-se , caini alergand...Am inceput sa ma gandesc la Luke si vroiam sa-l sun, dar stiam ca nu puteam sa o fac. Vroiam sa vorbesc cu el ca intre prieteni, dar stiu ca nu se poate.

Un caine mic si pufos a venit langa mine si am inceput sa ma joc cu el pana a venit o fata blonda in jur de 11-12 ani care a inceput sa strige la caine , ceeia ce ma facut pe mine sa zanbesc. Ea sa uitat la mine si pe buze ia aparut un zambet.

-Imi pare rau , de obicei nu merge la persoane straine.

-Nui nimic, sa sti ca mie imi pare bine ca a alergat la mine. Vrei sa stai langa mine?

Nu a spus nimic doar sa asezat pe banca si se uita zambind la catelul ei care se juca. Intre noi doua era tacere , pana cand m-am fotarat sa o sparg.

-Eu sunt Tisa.

I-am intins mana si asteptam sa mi-o intinda si ea spunandu-mi numele el. A stat putin pe ganduri, dar pana intr-un sfarsit sia ridicat si ea mana.

-Eu sunt Claire.

-Ce nume frumos.

I-am spus eu ei zambind. A vrut sa spuna si ea ceva dar un baiat cu parul castaniu a intrerupt-o .

-Claire, hai sa mergem ne asteapta fratele tau la masina.

-Bine, Pa Tisa sper sa ne vedem si maine aici.

-Bine , pa Claire.

Spunand asta m-am ridicat si am plecat inspre iesirea din parc. Dupa ceva timp imi aud telefonul vibrand in buzunarul pantalonilor, il scot si ma uita la numar si observ ca este Chris ( la cafenea am facut schimb de numere ), asa ca raspund.

-Buna.

-Buna . Nu ai rezistat sa stai in casa nu-i asa?

-De unde sti?

-Stiu pentru ca ma uit la tine din masina.

Instantaneu mi-am intors capul si i-am putut vede masina lui in spatele meu. Acesta a scos mana pe fereastra si ma salutat.

-Ce mai astepti ?

-Ce vrei sa spui?

-Urca o data in masina.

-Bine, bine acum urc.

Spunand asta am incheiat apelul si m-am indreptat catre masina blondului. Am urcat in masina si blondul a spus ca ma duce el acasa, nu am putut sa il refuz asa ca am acceptat .El a pornit pornit masina, iar eu ma uitam pe geam gandindu-ma la acea fata din parc si la catelul ei. Ea pare fericita, dar se vedea in ochii ei ca era trista si dezamagita de ceva anume, oare mai are frati? Adica daca are frati sau surori nu are cum sa fie asa trista. Am fost trasa din gandurile mele de blondul ce satea langa mine.

-Stiu ca iti place masina mea, dar acum chiar nu vrei sa cobori ?

-Ba da. Nu intri?

Ne mai stand pe ganduri blondul a acceptat oferta si a intrat o data cu mine in casa. Am intrat amandoi in living unde era fratele meu si prietenu lui caruia nu i-am retinut numele.

-Hei Tisa , vezi ca tata inca nu a ajuns

Zec a spus asta fara sa se uite la mine. Nu i-am spus nimic doar i-am facut semn blondului sa vina cu mine in bucatarie .

-Vrei ceva de baut? O cafea , un ceai, un suc?

-O cafea ar fi minunat.

- Cafea sa fie atunci.

El sa asezat pe scaun, in timp ce euam inceput sa fac cafeaua, el a inceput saimi puna intrebari ciudate din punctul meu de vedere, dar i-am raspuns.

-Si, de unde veneai? Unde ai fost mai exact?

-Pai am iesit sa ma plimb, pana am ajuns in parc si m-am asezat pe o banca si m-am imprietenit cu o fata foarte draguta care avea un caine foarte pufos.

-Cati ani are?

-Cine cainele sau Claire?

-Claire?

-Are in jur de 11-12 ani , cred ca var sta foarte bine inpreuna .

Spunand asta am asezat o cana de cafea in dreptul lui si una in dreptul meu. Eu tot ma gandeam cum, iar sta la blond cu fetita aceea mica si draguta. Fara sa imi dau seama am inceput sa rad la aceta gand, blondul a observat ca rad, asa ca intrebarea lui nu a intarziat sa apara.

-Ce e asa amuzant?

Incercam sa ma opresc din ras, vorbind sacadat si balbait. Cand am reusit sa ma controlez i-am spus la ce ma gandeam .

-Ma gandeam ce bine iti sta cu acea fata...

Nu am mai putut termina propozitia pentru ca ma apucat rasul si mai tare decat inainte , iar blondul mi sa alaturat. Cand ne-am oprit din ras acesta ma intrebat.

-Macar e frumoasa.

M-am abtinut sa nu rad si i-am raspuns punandui mana in par.

-Pai are parul blond ca al tau , si niste ochi...

Nu am terminat propozitia pentru ca blondul ma luoat de incheietura maini si mia spus foare incordat.

-Nu te juca cu mine.

Pur si simplu am inghetat cand am auzit cuvintele lui , ne stind ce sa mai spun. Am ramas inpietrita in acel loc minute bune.Acest blond chiar ma sperie.

****************************

Am terminat si acest capitol. Cel din poza erte Chris. ;)


Tisa si el...Where stories live. Discover now