Capitolu 30"De ce nu imi raspunzi?"

102 11 2
                                    

NECORECTAT IMI CER SCUZE PENTRU GRESELI

**************

Dupa 7 luni...

Tisa P.o.v:

     Din ziua in care am fost cu Maia la Claire  acasa sa vedem un film, din acea zi eu si Zayn am inceput sa fim foarte apropiati. Am inceput sa ne comportam ca si cum am fi un cuplu chiar daca nu suntem.Acum e sambata seara, iar eu sunt aranjata pentru a merge la o petrecere cu Zayn, Maia si Zac. M-am imbracat intr-o pereche de pantaloni albi taiati in genunchi si intr-un maiou mov. 


    Am ramas inpietrita in oglinda cand usa camerei mele sa deschis si pe ea a intrat Zayn

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

    Am ramas inpietrita in oglinda cand usa camerei mele sa deschis si pe ea a intrat Zayn.  Nu a stat prea mult pe ganduri si doar ma tras afara din camera. Nu m-am impotrivit si am coborat scarile o data cu el, cand am ajuns langa iesire mi-am luat haina din cuier si am iesit din casa.

    Am aflat de la Zayn ca Maia cu Zac sunt deja la petrecere. M-am urcat in masina lui Zayn pe locul pasagerului. Drumul pana la casa lui Chris unde se va tine petrecerea a fost foarte scurt si plictisitor. Cum am intrat in casa am inceput sa inhalez fum de tutun si alcool, ca de-obicei Zayn ma luat de mana si ma tras in bucatarie unde obisnuiam sa stam si sa bem.

-Ce vrei sa bei?

    M-am gandit ca in seara asta sa uit de toate si sa nu imi pese ce se va intampla, in cateva cuvinte vreau sa o fac lata.

-O sa beau un pahar de tequila.

-Esti sigura..... ok daca zici tu.

    Mi-a pus intr-un pahar tequila si la asezat in fata mea, am luat paharul in mana si l-am dat pe gat, dupa acest pagar au mai urmat 3 sau 6 nu mai stiu, ce stiu e ca zayn se tot uita la mine si ma intreba lucruri fara sens, el nu a baut decat un pahar de whiskey.

-Care a fost primul baiat de care ai fost indragostita ?

    La aceasta intrebare am preferat sa nu raspund, pentru ca daca il scot pe Derek  de care nu am fost indragostita si doar l-am placut fizic. Primul baiat de care m-am indragostit ar fi el, dar eu am discutat mai multe cu el , iar el mi-a spus ca nu poate iubi o persoana, dar in minte sa se indragosteasca de ea.

-De ce nu imi raspunzi?

 Zayn P.o.v:

-De ce nu raspunzi ?

   Trebuia sa o opresc din baut daca o mai vreau inca . Faptul ca inca se mai tine pe picioare ma surprinde, dar nu vreau sa ajunga in starea in care va trebui sa o car singur pana la ea acasa. Sa uitat la mine cu o privire care mar ucide si mi-a raspuns la intrebare.

-Nu, nu am mai fost indragostita pana acum.

   Sunt sigur ca o mare parte din merit este a alcoolului pentru acest raspuns degajat, dar cine sunt eu sa ii stric starea de spirit. Eu vreau sa o fac sa se simta bine nu prost. inca sunt curios sa aflu de ce o fata ca ea nu sa indragostit pana acum, eu unul sunt fascinat de misterul ei, dar ce ma intriga mai mult  este ca nu a incercat ea sa ma seduca si am incercat eu.

Tisa si el...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum