Capitolu 14 "Intalnire ?"

142 12 1
                                    

Cand am auzit ca o sa ma intalnesc cu el maine la 15:30 pe buze mi sa format un zambet.

Nu am mai spus nimic si doar m-am ridicat de pe canapea ducandu-ma sa-l caut pe Zec sa placam acasa ca era tarziu ( 23:15 ).

Am cautat prin toata casa pana am ajuns in curtea din spate , unde l-am zarit pe o banca cu 2 baieti unul blond si unul brunet, aratau bine ca sa zic. M-am apropiat de cei trei si am pus mana pe umarul lui Zec .

-Zec hai sa mergem.

-Bine. Pa baieti ne vedem maine.

Zec sa ridicat si a dat sa plece, dar de o data cu mine cand unul dintre baieti la oprit.

-Zec nu ne-o prezinti si noua pe prietena ta?

-Ea e Tisa, sora mea .

Spunand aceste lucruri ma luat de mana si ma tras de acolo tarandu-ma pana la masina. Ne-am urcat amandoi in masina si , el a pornit mototul si a inceput sa conduca ca un ' maniac ' pana acasa. Cand am ajuns la destinatie si anume casa noastra am coborat din masina si apoi sa oprit in fata usi inainte sa intre in casa sa intors cu fata la mine si ma intrebat:

-Cu tine ai stat pe parcursul petreceri?

Fara sa mai gandesc i-am spus.

-Cu Chris si maine ma intalnesc cu el...

Mia taiat proprozitia cand a auzit cuvantul ' intalnesc'

-Cum adica, te intalnesti cu el?

-Da, oarecum.

-Cum adica "oarecum" ?

-Adica ma invitat la un suc si am acceptat. Deci nu este o intalnire.

-La ce ora va intalniti?

-Pai vine el la ora 15:30 sa ma ia.

-Ok.

Dupa ce a spus asta a intrat in casa si pe mine ma lasat singura in fata casei. Trecand peste aceasta conversatie am intrat si eu in casa. Am urcat scarile si am ajuns la mine in camera unde m-am apucat sa imi aranjez hainele in dulap , dupa ce am terminat m-am uitat la ceasul de pe perete care indica ora 00:15 nu e prea tarziu asa ca mi-am luat lenjeria intima si pijamalele de pe scaun si am mers in baie sa fac un dus.

Am dat drumul la apa si am lasat picaturi de apa sa se prelinga pe corpul meu , fiecare picatura care cadea pe corpul meu gol ma relaxa. Dupa ce am iesit din dus, am luat prosopul care l-am infasurat in jurul cormului, am sters fiecare particica din corp cu prosopul , apoi am luat lenjeria intima si mijamalele pe mine. Am luat uscatorul de par si mi-am uscat parul.

Am iesit din baie si m-am dus in pat si am tras pilota peste mine. Stateam asa si priveam tavanul pana cand somnul a pus stapanire pe mine.

Dimineata.

Razele soarelui vroiau sa ma trezeasca si au reusit, m-am ridicat din pat si mi-am intins mana am ajuns la telefon si l-am luat in mana uitandu-ma la ceas care indica 11:14 , am inchis telefonul si l-am pus inapoi de unde l-am luat, apoi m-am pus in pat stil turceste uitanduma pe fereastra, am stat asa ceva timp dar apoi mi-am revenit si m-am ridicat din pat si am mers la baie si m-am spalat pe dinti, rananand in pijamale am coborat scarile si am mers spre bucatarie unde era Zec.

-Unde e tata?

-Tata a plecat la munaca. De ce esti inca in pijamale?

-Pentru ca asa vreau eu .

-Ok. Ciudato

-Cum mi-ai zis?

-Ciudata.

Am inceput sa alerg dupa el am stat si ne-am jucat, ne-am uitat si la un film de comedie amandoi pana la ora 14:30 . Cand mi-am amintit ca trebuie sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Chris , am urcat scarile si m-am dus direct la dulapul meu cu haine ca sa hotarasc cu ce sa ma imbrac.

Am stat in faa dulapului in jur de 10 minute pama am hotarat cu ce sa ma imbrac : o pereche de pantaloni scurti si un maiou alb cu floricele roz pana in jurul buricului , parul l-am lasat desprins si m-am machiat foarte putin .

Dupa ce am terminat sa ma aranjez am luat telefonul si am vazut ca este ora 15:25, mai sunt 5 minute pana vine Chris, timp in care pot sa ma uit in oglinda.

Am stat si ma uitam in oglinda pana am auzit soneria asa ca am coborat repede scarile si l-am vazut pe Zec care ia deschis usa lui Chris care statea in usa, m-am apropiat de el

-Arati..waw

Mia spus el uitanduse la mine. Eu m-am uitat mai bine la el si am putut observa cu ce era imbracat si anume cu o pereche de pantaloni de trening negri cu tur, un tricou alb si in cap avea o sapca .

-Mersi,cred

Dupa asta nu am mai spus nimic si am pornit catre masina lui si anume un BMW rosu de la care nu iti poti lua ochii

Am mers cu el pana la masina acestuia care era parcata in fata casei mele , m-am urcat in masina si acesta a si pornit spre cafenea sau restaorant sau ori unde ma ducea .

Drumul a fost foarte tacut nici unul din noi nu a scos pe gura nici macar un cuvant pana la destinatie si anume in fata unei cafenele .

El a parcat masina in fata cafenelei si eu m-am dat jos si l-am asteptat si pe el sa coboare, imediat ce a coborat a venit spre mine si ma luat de mana si practic ma tras in cafenea . Ajunsi in cafenea ne-am asezat la o masa si am inceput sa vorbim .

Am vorbit atat de multe incat cred ca o sa fim foarte buni prieteni. Avem foarte multe in comun.

Dupa ce am terminat bauturile si conversatia Chris ma condus acasa cu masina lui.

*************************

Sper ca va place

P.S : cea din poza este Tisa imbracata pentru intalnire


Tisa si el...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum