Capitolu 31" Epilog"

133 11 4
                                    

 NECORECTAT IMI CER SCUZE PENTRU GRESELI

******************

Peste 2 luni:

Au trecut doua luni, doua luni de cand eu si Zayn nu ne mai vorbim, doua luni de cand Maia si Zac sunt impreuna, doua luni de cand am inceput sa imi petrec timpul mai mult cu Isaac si o luna jumatate de cand am aflat ca sunt insarcinata. Azi se implinesc doua luni de sarcina. Dupa acel incindent am inceput sa am greturi ameteli, asa ca am plecat la doctor, doctorul ma pus sa imi fac un test de sarcina.

Nu eram sigura ca sunt insarcinata la inceput, asa ca am facut trei, trei teste de sarcina si surprinzator rezultatul a fost mereu acelasi pozitiv . Singura persoana care stie ca sunt insarcinata este Isaac care mi-a jurat ca nu va spune nimanui ca este copilul lui Zayn si ca sunt insarcinata. El mi-a  povestit totul despre viata lui. Am aflat ca a ramas singur, fara parintii.  Intr-o zi mia propus sa mergem in L.A. si sa locuim acolo. El a spus ca sa indragostit de mine si chiar daca stie ca eu nu sunt de el, el intelege si ma va face sa ma indragostesc de el. 

L-am intrebat daca copilul pe care il ort in pantece nu este un impediment pentru el, iar el a spus ca va spune tuturot ca copilul pe care o sa il nas este al lui. Pe moment nu stiam ce sa ii raspund si i-amm cerut timp de gandire pe care l-am primit. M-am gandit si tot m-am gandit pana am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg cu el daca vreau ca copilul meu sa aiba un tata care sa il iubeasac.

Acum sunt in camera mea si imi fac bagajele pentru plecare. I-am spus lui Zac si  lui tata ca voi pleca sa in L.A. cu Isaac unde imi voi continua studile. Bine inteles   ca la inceput nu au acceptat, dar pana la urma au fost deacord cu decizia luata de mine. Zac ma lasat sa merg in L.A cu Isaac pentru ca are incredere in el.

Sa revenim la bagaje. Mi-am pus tot ce e nevoie si am deschis usa caperei incepand sa car bagajele dupa mine, dar nu stiu' de unde a aparut Isaac si mi-a luat bagajele din mana ducandu-le el pana la masina. Am inceput si eu sa cobor scarile mergand pena la masina unde erau :Tata, Zac si Maia. 

 Am urcat toti cinci in masina si am pormti spre aeroport. Drumul pana la aeroport a fost unul linistit cu o foarte mica tensiune, dar nu stiu de unde acea tensiune.Azunsi la aeroport ne-am luat ramas bun de la toti. O data ce am terminat cu imbratisarile si ei au plecat inapoi acasa  noi am urcat in avion. Am stat pe doua scaune unul langa altul. isaac sa uitat la mine si mi-a spus:

-Esti sigura ca nu o sa daiinapoi?

-Sunt foarte sigura.

acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-am spus cand ma aflam in avion. Se pare ca asta a fost o sa incep o noua viata.

**************************

            Drum bun Tisa  Se pare ca asta a fost. stiu ca este ultimull capitol si ca este scurt si sec, dar daca nu va convine nu cititi...

Tisa si el...Where stories live. Discover now