Bölüm 6

13.3K 804 7
                                    

Multimedya : Güz

Bir kaç bölüm sonra Sertan'a tamamıyla veda edeceğiz... Bunun burukluğu ile veriyorum bölümü. 

Güz bey de ortalığı karıştıracak gibi. 


İyi okumalar. 


Kötülüğün kazanması için tek gerekli şey: iyilerin bir şey yapmamasıdır. --Edmund Burke


******2013********


"Ömür inat etme ne olur kızım. Aç şu kapıyı."


Güliz hanım 2 saattir aynı şarkıyı söylüyordu, genç kız ise yine aynı.


"Açmayacağım, söyle gitsin."


Evet şuan çocukluk yapıyordu ama haklıydı. Sonuna kadar tribe devam edecek ve yüzüne bakmayacaktı onun. Tabi arada annesi heba olmuyor değildi ama oda vazgeçmeyi bilseydi canım.


Şuan ki davranışlarının sorumlusu Sertan'dı ve onun iki sözüyle kızgınlığının geçmesini istemiyordu. Gerçekten kırılmıştı genç adama. Bir önceki gün rehberlik işi erken bittiği için Sertan'a sevdiği tarçınlı cevizli kek yapıp sürpriz yapmak istemişti. Kliniğe gittiğinde sarışın uzun bacaklı, fahişe giyimli bir kadına kur yapıyordu. Buraya kadar sorun yoktu zaten. Sertan'ın takıldığı kişilere pek takılmazdı Ömür. Ama bu defa Sertan onu görmezden gelmişti. Birde yetmezmiş gibi kendisine kıskanç ve fettanca bakan kadının iftirasına maruz kalmış, Sertan'ın kadına inanıp Ömür'e kızgınca bakması ise çileden çıkarmıştı onu. Sinirle yaptığı keki de eliyle ikiye bölüp yüzlerine atmış ve kendisini eve kapatmıştı.


Hayır yani nimetin ne suçu vardı. Döndükten sonra bir ton dua etmişti pişmanlıkla.


O eve girdikten hemen sonra ise Sertan gelmiş ve konuşmak istemişti. Yanlış anladığını, ona sadece öyle bir kadınla ne olursa olsun muhabbete girmesinden dolayı öyle baktığını söyledi. Ama genç kız hepsine kulağını tıkamıştı. Ama beyefendi vazgeçmemiş bugünde başına ekşimişti.


Çocuksa çocukluktu yaptığı. Aslında bu tavırlarının altında yatan şey sakladığı korkusuydu. Sertan'ı kaybetmekten deli gibi korkuyordu ve son zamanlarda gördüğü rüyalarda ruhunu daraltıyordu.


Sertan onun için hiç sahip olmadığı abisiydi. Yol göstereniydi. Hayatı onun sayesinde düzene girmişti. Hastalığından onun sayesinde kurtulmuştu. Sadece yaptıkları değildi genç adamı özel yapan. Ömür asla sahip olamayacağı bir şey bulmuştu ve ona sıkıca tutunmuştu. Ona güvenmiş ve sevmişti. Şimdi ise gün yüzüne çıkan ve insanlardan onu uzak tutan şeylerden biri olan, kaybetme korkusu kendisini göstermişti.


Yaptığı tavır ve her şeye alınması bu yüzdendi.


Aslında Ömür'ün son zamanlarda tuhaflaştığını Sertan'da fark etmişti. Akşam geldiğinde aralarındaki sorunu Güliz hanıma anlatmıştı ve ikinci annesi olan Güliz hanım ise ona genç kızın, birkaç gecedir kabus gördüğünü ve 'gitme Sertan' diye sayıkladığını büyük ihtimalle gördüğü rüyaların etkisinden çıkamadığını anlatmıştı.

ÖMÜR "Tamamlandı"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin