Bölüm 19

12.1K 741 10
                                    

Ömür bugün hastaneden taburcu olmuştu. Bu yüzden Bertan ile birlikte evine gidiyordu şimdi. İkisi de suskundu yol boyunca. Bertan bundan sonraki süreçte ne yapacağının analizini yaparken, Ömür kafasındaki düşüncelerle boğuşuyordu.

Yanındaki adamla yeni bir başlangıç yapmışlardı. Bundan sonra kendisini ona bırakmaya karar vermişti. Ne olursa olsun uyacaktı. Korkmak, kaçmak çekinmek yoktu artık.

Yarım saat sonra araba durduğunda Ömür yeni uyanmış gibi kaldırdı kafasını. Kendi evine gelmemişlerdi. Bertan'a döndüğünde onun kendisini izlediğini gördü.

Genç adam sevdiği kadına yaklaştı ve alnına sıcak bir öpücük bıraktı.

"İzin verirsen sana gitmeden eşyalarımı almak istiyorum. Buraya girmek istemeyeceğini düşündüm. Bu yüzden ben sana taşınmaya karar verdim. Kapıdan kovsan bacadan gireceğim için sormuyorum. Şimdi sadece yukarı çıkıp valizimi alacağım. Uzun sürmez. Daha önce toparlatmıştım her şeyi." Dedi ama onay bekliyordu genç adam. Rahatlıkla istediklerini yapmak istiyordu. Kadınını kazanmışken onu zorlayarak kaybetmek istemiyordu.

Ömürden onay aldıktan sonra yukarıya çıktı ve valizlerini alarak hızla geri döndü.

Koltuğuna geri döndüğünde bir kez daha uzandı ve doyamadığı kokuyu içine çektikten sonra tekrar öpücük bıraktı alnına.

Sonra ise Ömür'ün evine, kadınının hayatına doğru sürmeye başladı.

**

Bertan Ömür'ü yatağına yatırdıktan sonra eşyalarını alarak yatak odasına geri döndü. Genç kızın geniş dolabında pek yer yoktu. Bu yüzden gün içerisinde şirketten birini arayarak dolap aldıracaktı. Kendisine ait bir çok mülkü vardı ama hepsi yatırım amaçlı alınmıştı. Bir an önce içlerinden en iyisine karar verip orayı adam etmeliydi. Ömür'ün evi konum bakımından güzel olsa da eski bir evdi ve onlara yetmezdi.

Uzun vadeli planları vardı genç adamın. Sevdiği kadın da artık yanında olduğuna göre hepsini hayata geçirebilirdi. Hayal kurmak....Bertan için çok yeniydi. Ama tüm hayallerini gerçekleştirecek gücü vardı. Gerçekleşeceğini bilerek bir şeyler düşünmek iyi hissettiriyordu.

Valizden aldığı eşorfman altı ve tshirtü üzerine geçirdi. Ömür odadaydı ama gözlerini kapatmıştı. Çıkardıklarını tekli koltuğun üzerine bıraktıktan sonra yatağa yaklaştı. Ömür düzenli nefes alıp veriyordu yani uyumuştu. Alnına sıcak bir öpücük kondurduktan sonra odadan çıkarak mutfağa geçti.

Dolaba göz atarken ne umduğunu bilmiyordu ama koca bir boşluk ile karşılaştığına şaşırmıştı. Ömür'ün aylardır burada olmadığını unutmuştu. Etrafına göz attığında ortalığın toza bulandığını görmek ise kendisine lanet etmesine yetmişti. Genç kadının bünyesi zaten zayıfken evi temizletmek aklına gelmemiş, ortalığın toza bulandığı evine getirmişti birde.

Mutfaktan çıkarak odaya geçti. Çıkardığı ceketin cebinden cüzdanını ve arabanın anahtarını aldıktan sonra Ömür'ün çantasını eline aldı. Daha sonra kadını sarsmamaya dikkat ederek kucağına aldı.

Ömür kıpırdanarak uyandığında kendisini Bertan'ın kucağında bulduğu için şaşkındı.

"Ne yapıyorsun Bertan?" diye sordu.

Genç adam gülümseyerek alnını öptü kadının ve "Seni kaçırıyorum." Dedi.

Ömür ise anlamayarak ve istediği cevabı alamadığından kısık gözlerle adama bakıyordu. Bertan evden çıkıp genç kızı arabanın koltuğa oturttu. Daha sonra çantayı da kucağına bırakarak sürücü koltuğuna oturdu.

ÖMÜR "Tamamlandı"Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum