Bölüm 15

11.4K 790 51
                                    

Multimedya: Toygar Işıklı- Hayat gibi

Bölüm şarkısı değil de, kitab'ın şarkısı olabilir. Her filmin, her hayatın , her insanın yaşamını özetleyen, kendisinden bir parça bulunan müziği vardır. 'Hayat gibi' Ömür'ü baştan sona özetleyebilen bir müzik. Çünkü anlatmak istediğim Ömür 'Hayat gibi'...

Evet bir adamın çöküşünün başlangıcına hazır mısınız? İyinin Kötü, Kötünün İyi sonuna peki?

Bu sadece başlangıç...

İyi okumalar. 

Genç kız ağrıdan çatlayan başı ve açmadığı halde kararan gözleriyle uyandı. Bedenindeki tün kaslar sızlıyordu. Kasıklarında inanılmaz bir acı vardı. Hissettiği acı o kadar yoğundu ki gözleri dolmuş, yanaklarından yaşlar süzülmeye başlamıştı.

Gözlerini araladı ve tavana baktı bir süre. Göz yaşları hala akıyor iki yanından yastığı ıslatıyordu. Nasıl bu hale geldiğini anlamıyordu. Algısı yavaş yavaş açılırken nerede olduğuna baktı. Yanında yatan bedeni görünce gözleri büyüdü. Göz yaşları gittikçe artıyordu.

Aklına dün gecenin anıları sırayla yerleştiğinde inledi. "Allah'ım" diyerek devam etti ağlamasına.

Şiddetle ağlamaya devam ederken yanındaki beden kımıldamış ve ağır ağır kalkmıştı. Adamın yüzüne bakmak istemiyordu. Kasıklarındaki ağrıdan dolayı doğrulamıyordu da. Eline doladığı çarşafı iyice üzerine çekti.

Bertan o sırada yatakta doğrulmuş ve deli gibi ağlayan kıza bakıyordu. Yeni mi aklı başına gelmişti?

Evinde gördüğü resimler aklına gelince yeni uyanmış gibi fırladı yataktan. Sinir yine ele geçirmişti bedenini.

Ömür ise hala şoktaydı. Olamazdı yapamazdı böyle bir şey. Nasıl bu duruma gelebilmişti. Peki ya Bertan? O nasıl kendisine tecavüz edebilmişti. Ne halde olduğunu görmemiş miydi.

Genç kız salak değildi. Bardan çıktıktan sonra yaşadığı değişimin farkındaydı. Sebebini de anlamıştı. Ondan sonra ki anıları ise kesik kesikti. Bertan ile karşılaştığını, adamın onu sürüklediğini ve adamla öpüştüğünü hatırlıyordu. Genç adamın ona olan öfkesini de hatırlıyordu. Ama neden, neden yapmıştı bunu ona. Neden nefret ediyordu ondan.

Genç adam kıza biraz zaman vermek için banyoya girdi. Elini yüzünü yıkadıktan sonra çıkıp son darbeyi vuracaktı. Bunun için de ayılması gerekiyordu aslında.

Genç kız Bertan'ın banyoya gittiğini görünce ağır ağır kalktı yataktan. Bacaklarının arasında kuruyan kan izlerini gördüğünde yine şiddetlendi ağlaması. Genç adam çıkmadan giyinmesi gerektiğinden titreyen ellerine rağmen giydi üzerini. Yatakta gözüne çarpan kırmızılık, yüzüne öyle bir çarpıyordu ki. Yere attığı çarşafı alarak oraya attı ve kapattı.

Ellerini kafasının arasına alarak devam etti ağlamaya. Gamze yapacağını yapmış, genç kızı bu defa sağlam vurmuştu.

Ömür delirecek gibi hissediyordu. Hala anlamıyordu. Anlamak istemiyordu. Bunlar kötü bir kabul olmalıydı. Öyle kalmalıydı. Uyanmalıydı. Arkasından açılıp kapanan kapı sesini duydu ama bakmadı adama.

"Neden?" diye sordu bunun yerine.

Bertan ise pantolonunu eline alarak içinden bir deste para çıkardı. Kızın sorusuna anlam verememişti.

"Ne neden" sert ve sinirle cevap verdi.

"Neden yaptın bunu bana. Dün kendimde değildim. Biri bana uyuşturucu vermişti. Bunu fark etmen gerekiyordu karşı gelemezdim. Neden yaptın allahın cezası." Diye bağırdı sona doğru. Genç adam ise duyduğu şeyle nefesi kesilmiş gibi donmuştu. Eli havada kalmıştı.

ÖMÜR "Tamamlandı"Where stories live. Discover now