Prefaţă

22.4K 856 60
                                    

Chloe şi Luke sunt cei mai buni prieteni încă de la grădiniţă.

Se cunosc de o viaţă şi pot spune -spre disperarea părinţilor- că de-a lungul timpului au creeat atâtea belele şi au făcut atâtea prostii împreună încât nimeni nu ştie cum nu au fost arestaţi niciodată.

În prezent amândoi sunt elevi la liceul "Backer" din micuţul orăsel Louisiana. Chloe este elevă în clasa a X a , iar Luke este în ultimul an .

Niciodată nu au avut sentimente unul pentru celălalt şi niciodată nu îşi imaginează să aibă. Sunt doar prieteni şi atât. Şi în definitiv nu poţi fi împreună cu cel mai bun prieten,nu?

Însă atunci când Chloe se îndrăgosteşte de Brad, un băiat popular, coleg de clasa cu Luke ,iar acesta o respinge cu scuza că "este prea mică pentru el" , ei îi vine în cap un plan genial care nu avea cum să de-a greşi.
Aşa că se milogeşte de Luke ,să se de-a drept iubitul ei pentru a-l face gelos pe Brad, sperând că astfel acesta va venii la ea dorind o a doua şansă; iar Luke cu ajutorul ei va reuşii să le demonstreze tututor că este capabil să aibă o relaţie adevărată care să nu dureze doar câteva ore.

Era o idee nebunească. Însă amândoi aveau de câştigat câte ceva; şi atâta timp cât între ei oricum nu exista nimic, ce se putea întâmpla?

Însă ce se va întâmpla atunci când vor ajunge să se comporte natural unul cu celălalt , lăsând la o parte actoria?
Prietenia lor va mai fi la fel dacă între ei intervin câteva sentimente?

Îşi vor mai duce planurile până la capăt sau se vor oprii în mijlocul drumului lor şi vor începe o altă viaţă în calitate de altceva decât prieteni.

Puteţi afla asta doar citind "Just Friends" o comedie romantică pentru adolescenţi aşa cum doar în filme mai vezi.

O poveste originală scrisă de inna813 doar pe Wattpad.

Just Friends |Finalizat|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum