Capitolul 20

7.5K 547 64
                                    

-Ok. Am stat să te aştept 15 minute în faţa şcolii. Dacă mai stăteai mult cu Cooper, cred că plecam şi te lăsam aici. Ce ţi-a zis? O întreabă Kim pe cea mai bună prietenă a sa, aşezându-şi curioasă geanta mai bine pe umăr.

-Mi-a dat întâlnire. Îi răspunde simplu Chloe, coborând treptele liceului și încercând să adopte o atitudine indiferentă.

-Tu vorbeşti serios? Dumnezeule Chloe, e minunat! Exclamă roşcata, îmbrăţişându-şi strâns prietena. Cooper a cedat presiunii oferite de concurenţă. Cine se gândea?

-Mda...

-Şi...Unde te-a invitat? Insistă Kim, curioasă.

-În după-amiaza asta ruleaza la cinema filmul „Friends with benefits". Îi răspunde şatena, încercând constant să îi evite privirea prietenei sale.

-Stai puţin. Azi aveam planuri. Trebuia să mergem acasă la Luke să sărbătorim „libertatea" voastră. Îţi aminteşti?

-Ştii, nu prea am chef de sărbătorit nimic. Şi cu atât mai puţin nu vreau să dau măcar azi ochii cu Luke.

-Inimă frântă...ştiu sentimentul. Însă, să nu uităm că îţi este cel mai bun prieten. Nu poţi să îl eviţi total.

-Nu îl evit, doar că...E complicat. Spune James, muşcându-şi buza de jos, încercând să își stăpânească lacrimile, atunci când derula în minte fiecare scenă cu Luke care i-a creat fiori pe şirea spinării. Îmbrăţişările, degetele lor împletite, privirile acelea şi în final săruturile. Buzele lui moi, contopindu-se cu ale ei. Totul fusese total greșit și totodată atât de intens. Nu îi venea să creadă că se terminase totul și nici pe departe că se putea să ajungă aici.

-E complicat fiindcă te-ai îndrăgostit de el? Insistă Kim cu nerăbdare.

-Nu m-am...Îhh la naiba. A fost o tâmpenie, ok? Tot planul. Iar tu şi Nash începeţi să o luaţi razna pe tema asta. S-a terminat. Eu şi Luke suntem doar prieteni, în regulă? Se răstește şatena nervoasă, închizându-i total gura lui Kim care la ora asta chiar nu avea chef de ceartă cu o Chloe mai ţăcănită decât de obicei.

-Cum spui tu. Distracţie plăcută cu Cooper, însă eu tot o să trec pe la băieţi.

-Ţi s-a pus pata pe Nash sau acum că ai prins ocazia vrei să sari la gâtul lui Luke? O întrebă ea sarcastică, pe un ton extrem de arogant.

-Wow, m-ai prins. Voiam să ajung în aşternuturile lui Campbell şi nu ştiam cum. Cum de nu ţi-ai dat seama de asta până acum, genialo!? Îi răspunde Kim prietenei sale cu aceeași monedă, find deja enervată la culme. Eşti o fraieră. Dai pe dinafară de gelozie şi totuşi îl laşi să-ţi scape.

-Ce naiba ai astăzi Kim? Chiar nu am chef de ceartă.

-Nu ştiu, Chloe. Probabil că am luat-o eu razna. Aşa că, ce ar fi ca până una alta, tu să mergi acasă şi să te pregăteşti pentru marea ta întâlnire, până o să mă trezesc eu din aberaţiile mele care sunt total neadevărate! Vorbim mai târziu, ok? Spune roşcata ironică, încercând să schiţeze un mic zâmbet, de dragul prietenei sale care cu siguranță o luase razna.

Nu se putea certa cu ea. Știa că tot comportamentul ăsta al ei este doar rezultatul presiunii exercitate asupra ei. Chloe James ajunsese să se îndrăgostească de Campbell, era aproape sigură de asta. Totuși nu înțelegea de ce insistă să trăiască în negare. Își izolase prea mult sentimentele, nedându-le importanță, iar acum, din cauza fricii, nu numai că avea să piardă cea mai importantă persoană din viața ei, ci avea și să facă o greșeală imensă, acordându-i o șansă lui Cooper.

Just Friends |Finalizat|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum