Capitolul 26

7.3K 495 71
                                    

-Erica Willson. Elevă eminentă, majoretă de pe clasa a unsprezecea, voluntarul anului, fondatoare a proiectului „Geliria", ajutor al profesorilor, tipa care se ocupă cu ziarul şcolii...

-Ok. Am înţeles. Tipa asta se pricepe la toate. Răbufneşte Chloe iritată, ciufulindu-şi puţin părul, în timp ce Kim stătea cocoţată în mijlocul patului cu laptopul în braţe, ronţăind nişte chipsuri.

-E perfectă. Murmură roşcata, mestecând, făcând-o pe James să îşi dea ochii peste cap.

-Mda, mă rog. Probabil vrea doar să-l folosească. Şi oricum, ce naiba de proiect mai e si „Geliria"?! Face campanie hârtiei igienice??

-De fapt...„Geliria" a fost o campanie chiar populară. Avea sloganul „Spune-i ce gândeşti ca să ştie că-l iubeşti" sau cam aşa ceva. Zice Kim meditând, luând în mână încă un pumn de chipsuri.

-A făcut o campanie matrimonială? Măcar e permis aşa ceva?? Exclamă Chloe indignată, ridicându-se cu un aer teatral de pe scaun.

-Nu era o campanie matrimonială. Era o campanie pentru salvarea animalelor. Un slogan cam prost ales, însă ce să faci...În definitiv, oricât de deşteaptă se ţine, tot blondă e. Îi explică roşcata prietenei sale, făcând-o pe cea din urmă să schiţeze un mic zâmbet. Oricum...Ce te interesează aşa de mult tipa asta? Parcă tu erai împreună cu Brad şi voiai ca Luke să fie fericit.

-Ei bine aşa şi este în continuare. Doar că...spune, aşezându-se pe marginea patului, am un sentiment prost în legătură cu tipa asta. A apărut aşa din senin în peisaj şi deja Luke a invitat-o acasă. Nu ştiu cum ți se pare ţie, însă mie nu-mi sună bine.

-Sunt seniori, Chloe. Lucruri din astea se întâmplă mereu. Oricum, de unde eşti aşa de sigură ca a invitat-o acasă?

-Pentru că Nash mi-a zis asta.

-Nash e un dobitoc! Răspunde Kim, strâmbându-se, aducându-şi aminte că în dimineaţa asta Grier, tocmai Grier o invitase în mod indirect la bal.

Era total nepotrivit ceea ce făcuse! Până acum două luni o privea ca pe o bucată de brocoli şi acum îi face propuneri din astea tâmpite? Chiar că înnebuniseră cu toții.

Totuşi...avea ochii albaştri.

Dar nu! E Grier. E un leneş incurabil, obsedat de jocuri video şi de fast-food care are simţul ironiei la degetul mic. Nu are nevoie ea de aşa ceva.

-Ce ţi-a mai făcut iarăşi Nash? O întrebă Chloe rânjind curioasă, făcând-o pe roşcată să îşi dea ochii peste cap.

-E Grier. Trebuia să facă ceva? Ştii că doar şi simpla lui prezenţă mă irită! Protestă ea, închizând clapeta laptopului.

-Mhm..Nu părea acelaşi lucru când aţi împărţit amândoi aceeaşi maşină...Insistă şatena rânjind, scoţând-o la propriu din pepeni pe Kim care rămăsese fără replică.

-Aia a fost pentru o cauză nobilă! Zise ea. Acum, scuză-mă, însă parcă discutam despre Chluke.

-Discutam...Ştii ce, las-o baltă. E treaba lui, viaţa lui...Putem schimba subiectul?

-Ok. Şi...Unde ziceai că ai pus stick-ul cu proiectul de la istorie? Cred că ştii că trebuie predat mâine şi noi mai aveam încă ceva de editat.

-La naiba! I l-am împrumutat săptămâna trecută lui Luke să îşi copieze nişte melodii. Spune Chloe, ridicându-se ca arsă în picioare, în timp ce obrajii începuseră să i se înroşească.

-Şi uite cum ne întoarcem din nou la Luke... Nu ziceai să schimbăm subiectul, Chloe? Se pare că faci ce faci şi tot la Luke ajungem. Zice Kim ironică, schiţând un zâmbet de copil nevinovat care inevitabil o irită pe şatenă.

Just Friends |Finalizat|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum