13 dalis

2.7K 132 0
                                    

13 dalis

Po apsilankymo pas direktorių, mano nuotaika subjuro galutinai. Turėsiu savaitę pasilikti po pamokų vien dėl to idioto kaltės. Na, aišku, jam skyrė tiek pat, bet už tai, kad jis vėlavo jau nežinia kelintą kartą.
Likusios pamokos praėjo gana greitai, bet nuobodžiai. Vėliau prisiminiau apie vakarėlį ir su Lea nuėjome apsipirkti. Pripažinsiu, po tokių dienos įvykių jokio vakarėlio nebenorėjau, tačiau Lea sakė, kad tai padės man atsipalaiduoti, todėl vėl pasidaviau. Susitarėme, kad aš paruošiu namus, o ji išsiuntinės kvietimus visai mokyklai. Tikiuosi bus smagu... Vakarėlis prasidės tik septintą vakaro, taigi turėjau marias laiko viską paruošti. Pirmiausiai pasirūpinau muzika, vėliau maistu ir gėrimais, o tada šiek tiek išstumdžiau baldus, kad būtų daugiau vietos. Tuomet užlipau viršun į savo kambarį, ieškojau ką apsivilkti per vakarėlį. Nusprendžiau apsirengti aptemptą, trumpą, bet ne per daug trumpą, rausvą suknelę ir priderinau juodą odinę striukę, tam atvejui jei reikės kur nors išeiti bei aišku, juodus aukštakulnius.
Nuėjau į vonią nusimaudyti. Po gero dušo apsivyniojau kūną rankšluosčiu ir grįžju į kambarį. Dirstelėjau į laikrodį, rodė pusę septynių, pats metas ruoštis. Aišku, patikrinau ar Zayn manęs nestebi ir dėl visa ko, užtraukiau užuolaidą, tuomet apsivilkau juodą apatinį trikotažą ir suknelę, bei aukštakulnius, taip pat ant pečių užsimečiau ir odinę striukę, nes pamaniau, kad eisiu bent jau Lea pasitikti į lauką. Dar truputį pasidažiau ir nusileidau žemyn. Čia viskas jau buvo paruošta, todėl išėjau laukan. Po kelių minučių pasirodė ir Lea, ji vilkėjo juodą aptemptą suknelę.
- Vau, atrodai nuostabiai. - pagyrė mane.
- Ačiū, tu taip pat. - nusišypsojau. - Eime vidun?
Ji linktelėjo.
- Pasiruošusi linksmybėms? - paklausė manęs.
- Tikriausiai. - atsakiau.
- Nagi, Dia, tai turi būti geriausia naktis!
Pavarčiau akis ir atsidusau, tuomet susikaupiau ir supratau, kad neturiu dėl ko jaudintis.
- Puiku, vadinasi taip ir bus! - atsakiau su šypsena.
Lea taip pat šypsojosi.
Po kelių minučių namai darėsi vis gausesni. Žmonių daugėjo, o muzika garsėjo ir taip, alkoholis liejosi laisvai.
Po keletos valandų buvau nusitašiusi kaip reikiant ir nelabai susigaudžiau kas vyksta. Žinojau tik tai, kad viskas dar greitai nesibaigs...

(daina Parachute Youth - Awake Now, o tuomet to pačio Can't Get Better Than This)

Sugriebiau dar vieną vienkartinį puodelį su neaiškiu skysčiu. Gurkštelėjau ir jis pasirodė visai skanus, todėl išgėriau visą ir įsimaišiau į šokių aikštelę. Šiuo metu norėjau tik atsipalaiduoti.
Šokdama pajutau kažkieno rankas ant savo liemens, man iš nugaros. Tačiau man tai nerūpėjo ir aš šokau toliau, kartu su tuo žmogumi... Jo kūnas prigludo arčiau manojo ir pajutau karštus bučinius ant savo kaklo. Dėl šito tikrai turėjau atsisukti. Mano akys susidūrė su rudomis akimis, nužvelgiau vaikiną.
- Malik? - pratariau.
Jis prikando lūpą ir nužiūrinėjo mane. Tuomet kvailai šyptelėjo.
- Netgi būdama girta vadini mane pavarde. - sukikeno. - Bet šįvakar tu seksuali, lėlyte. - truktelėjo mane arčiau savęs.
Jaučiau, kad širdis ima plakti greičiau, bet galbūt nenorėdama pripažinti jog tai Zayn įtaka man, galvojau, kad tai alkoholio poveikis.
- Aš nesu girta, atstok. - pastūmiau jį nuo savęs.
Tačiau susvyravau ir vos nenugriuvau, bet dvi tvirtos rankos mane sugavo.
- Taip, tu tikrai negirta. - nusijuokė.
Staiga kažkaip viskas aplink mane ėmė suktis. Susiėmiau už galvos.
- Daugiau niekada nebegersiu. - nusijuokiau.
O taip, štai ir alkoholio paveikta Dia.
Zayn tik sukikeno.
- Būk geras, mažiuk, padėk man nusigauti iki mano kambario. - pasakiau jau nusišnekėdama.
- Žinai, o tokia tu man tikrai patinki. - nusijuokė. - Kur man tave vesti?
- Į viršų. - juokdamasi mostelėjau ranka ir tuoj pat vėl kritau į Zayn glėbį.
Zayn visą laiką tik juokėsi ir padėjo man nusigauti iki kambario durų.
- Gerai, dabar gali eiti, iki, Zaynie. - pamojavau jam.
- Tu visiškai girta, Dia. - pareiškė jis.
- Tai kas, man galima.
Jis sukikeno ir dar kartą mane nužvelgė.
- Velnias, bet tu tikrai karšta! - pasakė jis.
Šyptelėjau ir prikandau lūpą nužvelgdama jį. Jis dėvėjo juodus džinsus ir baltus marškinius, kurių kaip visada, dvi viršutinės sagos buvo prasegtos, o juodi plaukai buvo tvarkingai sukelti. Po galais...

Damn You (Z.M.)Where stories live. Discover now